Insightments

Ny fremtidssikret hjemmeside (mobilvenlig)
En iværksætter med mange år i IT-branchen vil altid stille meget specifikke krav til teknologi og design. Denne opgave var Seekings så heldige at blive en del af!

Insightments fik udarbejdet en hjemmeside med professionel grafik, brugervenligt design og linkstruktur samt et fuldt integreret kundeområde. Derudover blev hjemmesiden sammenkoblet med både linkedIn og Facebook, og der blev udviklet en lang række specifikke systemer til lettelse af virksomhedens arbejdsproces. Besøg hjemmesiden her:

www.insightments.dk

Facebook firmaside
Mange virksomheder i rekrutteringsbranchen har ikke formået at være på forkant når det kommer til de sociale medier. Seekings hjalp Insightments med at opbygge en professionel Facebook firmaside, der allerede første dag fik over 100 likes. Se firmasiden her:

www.facebook.com/insightments

Visitkort med QR-kode
Til virksomeheden blev der udarbejdet profesionelle visitkort som følger den røde tråd gennem hjemmeside, Facebook firmaside og linkedIn side. Som en ekstra finesse er visitkortene udstyret med en QR-kode, hvorpå der føres daglig statistik.

Insightments valgte Seekings ud fra mange vigtige kriterier. Vi ønskede en langvarig relation som kan bistå os i vores udvikling og som ønskede at forstå vores strategiske forretningskriterier. Vi fik en meget dygtig projektansvarlig tilknyttet og såvel markedsføringsbudskaber, proces, usædvanlig flot grafik samt efterfølgende support og tilpasning er i særklasse. At vi tilmed har fået flot respons fra nye kunder og tunge professionelle kolleger understreger at vi valgte rigtigt.

 

Bo Fensbæk, Insightments