Klitte og Jensen

En komplet løsning med stor fremgang

Seekings fik fornøjelsen af at give tømrer- og snedkerfirmaet Klitte og Jensen en gennemgang af deres markedsføring. Vi gennemgik alt,  og fik ”ryddet op” i de ting, hvor afkastet ikke stod mål med prisen i en overskuelig liste. Det udviklede sig til et fantastisk resultat og et rigtig godt samarbejde gennem længere tid. Vi er idag stolte af, at have leveret:

Medierådgivning
Klitte og Jensen har en fast tilknyttet rådgiver hos Seekings. Hver eneste gang de bliver kontaktet af annoncesælgere stilles de direkte videre til deres rådgiver. Det samme gør sig gældende, hvis de har spørgsmål til deres nuværende og fremtidige markedsføring.

Læs hele udtalelsen fra Klitte og Jensen A/S

”Vi blev dagligt kimet ned af annonce sælgere, og selv efter vi er blevet markedsføringsbeskyttet, slipper der ind imellem sælgere igennem.

Kommer man i kløerne på en dygtig annoncesælger, er det svært at gennemskue præcis, hvad man ender med at sige ja til.

Seekings henvendte sig med et tilbud om en uforpligtende gennemgang af vores markedsføring, som vi tog imod. Vi gennemgik alt, fik ”ryddet op” i de ting, vi betaler til og fik en meget overskuelig liste over resten.

Samtidigt tog Jakob sig god tid til at ”tegne og fortælle” så vi alle kunne være med, viste os cases over, hvad de har lavet for andre, og kom med forslag til, hvad Seekings konkret kunne gøre for os. Det så meget professionelt ud.

Resultatet blev, at vi nu har haft et rigtig godt samarbejde gennem længere tid. De giver os et super overblik og vi kan nu henvise alle annoncesælgere til Seekings, som tager sig af processen med at afgøre, om hvert enkelt tilbud er noget for os, eller ikke.

Samarbejdet er udvidet med en virkelig flot, ny hjemmeside, som vi er meget stolte af og glade for.

Der ud over er vi blevet google optimeret, kommet på facebook og bliver hjulpet igennem alle arbejdsgange og annoncering herpå, af Seekings, og vi har også fået grafisk hjælp til opsætning af annoncer, fx til facebook.

Vi føler os i gode hænder hos Seekings. De følger op på deres kunder, holder hvad de lover, og gør gerne lige dén ekstra ting, som gør, at vi føler os godt behandlet.

Vi har ikke fortrudt vores samarbejde med Seekings, og kan varmt anbefale dem.”

klitte_case

Vi føler os i gode hænder hos Seekings. De følger op på deres kunder, holder hvad de lover, og gør gerne lige dén ekstra ting, som gør, at vi føler os godt behandlet. Vi har ikke fortrudt vores samarbejde med Seekings, og kan varmt anbefale dem.
Udtalelse fra Klitte og jensen A/S

Ny hjemmeside (før og efter)

Opsat og designet Facebook firmaside

facebook.

Facebook annoncer – Ny annonce hver måned (inkl. målbar statistik)

klitte_annoncer_Face

Google optimering - Markant og målbar fremgang i søgeresultaterne

klitte_google2