Nordisk Tang

Ny visuel identitet og webshop

Ny visuel identitet og webshop
Den TV aktuelle og landskendte virksomhed Nordisk Tang blev bl.a. kåret til Årets Bedste Produkt i 2015, hvilket betød virksomheden ekspanderet kraftigt.

Som et naturligt skridt i deres udvikling betød dette at en ny og mere professionel visuel identitet skulle realiseres, hvilket Seekings fik lov til at hjælpe med.

Resultater
Salg pr. måned: Stigning på 285%
Besøgstal pr. måned: Stigning på 40%

Se projektet her: www.nordisktang.dk

Ny webshop - Teknik & integrationer

Efter et par gode strategimøder, gik Seekings i gang med opgaven: Ny webshop.

Platformen som er benyttet til projektet hedder “Woo Commerce”, hvilket er verdens mest benyttet “open source” webshop modul til WordPress.

Webshoppen byder på mange nye forbedringer. Herunder bl.a.:

Instagram integration med “#hashtag”
Instagram er nu en integreret del af webshoppen. Under forskellige menupunkter vil se finde Nordisk Tangs Instagram konto. Det specielle ved denne integration er at webshoppen nu interagerer med brugerne. Hvis du f.eks. som bruger uploader et billede og benytter hashtagget #tangmad, #trangtiltang eller #nordisktang, kommer dit billede automatisk ind på Nordisk Tangs webshop. For at øge interaktionen er der opsat en månedlig konkurrence for det bedste billede.

Dropbox integration
Som bruger kan du logge ind inder punktet Presse og PR. Når du er logget ind, bliver der flot visuelt vist en integration fra Nordisk Tangs Dropbox. På den måde er Presse og PR materialet i virksomheden samlet 1 sted og altid opdateret på lettest muligvis.

Post Danmark integration
Nordisk Tang får mange ordre igennem webshoppen. Før i tiden skulle de skrive deres pakkelabels manuelt, før de kørte dem på posthuset. Med Seekings udviklet system er der nu lavet en direkte integration mellem Woo Coommerce og Post Danmark, så ordrene automatisk kan blive printet, så de er klar til forsendelse.

Ydemere er webshoppen også koblet op mod alle Post Danmarks pakkebokse, hvilket betyder du som kunde let visuelt kan vælge din nærmeste pakkeboks og få leveret der.

Find forhandler modul
Seekings har udarbejdet et “Find forhandler” modul. Modulet finder automatisk de forhandlere som er indenfor 15 kilometers afstand på din indtastet lokation.

Re-marketing

Re-marketing på Facebook og Google
Seekings har opsagt re-marketing annoncer på Facebook og Google Adwords (Display), hvilket betyder at de besøgende på webshoppen, eksponeres for Nordisk Tangs reklamer på stort set de fleste online patforme.

Facebook annonce

 

Google Adwords display annoncer

Adwords-Nordisktang2

Adwords-Nordisktang3

Adwords-Nordisktang1

Udtalelse fra Nordisk Tang

Nordisk Tang valgte i November 2015 tage en dialog med SEEKINGS for at forbedre deres hjemmeside og webshop. I løbet af meget kort tid var der i samarbejde udarbejdet en strategiplan for forbedring af hjemmeside mm. Vi fik hurtigt lavet nogle målsætninger for hvordan den nye hjemmeside og webshop skulle forbedre salg, visuelle identitet og integration af sociale medier.

Nordisk Tang kom med en bunke af ideer til deres drømmehjemmeside og igennem en proces med dialog og sparring kom vi frem til den helt rigtige løsning for Nordisk Tang.

Da hjemmesiden gik on-air, var SEEKINGS ude og introducere brug af webshop, simpel editering og generel brug  så alle de medarbejdere der havde brug for det, hurtigt blev fortrolige med hjemmesiden.

Et af de elementer der også har været essentiel for Nordisk Tang er den måde servicen har fungeret på efter lanceringen af hjemmesiden. Der har altid været super hurtig respons hvis når Nordisk Tang har haft brug for support; lige fra de små ting som upload af billeder men også af de lidt større ting som integration af shippingmodul mv.

Vi har alle i tang-familien været glade for samarbejdet med SEEKINGS og kan på det varmeste anbefale et yderst kompetent team når det drejer sig om online markedsføring, rådgivning og det at skabe synlighed for sin virksomhed.

Kristian Ottesen, Direktør Nordisk Tang

Vi har alle i tang-familien været glade for samarbejdet med SEEKINGS og kan på det varmeste anbefale et yderst kompetent team når det drejer sig om online markedsføring, rådgivning og det at skabe synlighed for sin virksomhed.
Kristian Ottesen,
Direktør Nordisk Tang

Ny hjemmeside (før og efter)