RAF Motors

Ny mobilvenlig hjemmeside

En stor bilforhandler med masser af kunder
RAF Motors er en stor bilforhandler med tusindevis af kunder. Da de kom til Seekings havde de hårdt brugt for en opfrisket hjemmeside.

RAF Motors har fået en visuelt fangende hjemmeside hvor der er lagt stor vægt på brugervenlighed og design. Hjemmesiden er nem at holde opdateret for den store bilforhandler og kunderne strømmer til.

Nyt brugtbil modul
Som en ekstra løsning lavede Seekings et specialdesignet bilmodul som er direkte integreret med Bilinfo. Udover at bilerne præsenteres flot og brugervenligt på hjemmesiden letter det også opdateringsarbejdet for RAF Motors. De skal blot holde styr på hvilke biler de har til salg på Bilinfo, så henter hjemmesiden automatisk bilerne ind uden at de skal røre en finger.

Se hjemmesiden her: www.rafmotors.dk

Ny unik Facebook side

RAF Motors var i forvejen flittige brugere på Facebook hvor de blandt andet ligger billeder op hver gang de har fået solgt en bil.

Udover at de havde brug for et nyt og mere professionelt design, havde de også brug for en sammenkobling mellem hjemmeside og Facebook side.
Vi valgte at have fokus på de opslag de laver hver gang de sælger en bil. Disse er nu automatisk integreret på hjemmesiden vha. hashtag filtrering. Se mere her: www.rafmotors.dk/hvorfor-os

Se Facebook siden her: Facebook side

raf_motor

Flot hjemmeside leveret af Seekings vi er glade og tilfredse!
M.v.h. RAF MOTORS A/S

Ny hjemmeside (før og efter)