Redningsgruppen A/S

Fra 500 til 12.500 besøg om måneden

Fra 500 til 12.500 besøg om måneden
Seekings har samarbejdet med Redningsgruppen i forbindelse med deres nye totalløsning og strategi, hvor vi har været med hele vejen fra ide til færdigt projekt. Redningsgruppen havde et klokkeklart ønske: Vi skulle levere en løsning, der kunne levere kunder.

Hele paletten gav synlighed

Løsningen berører hele paletten af online markedsføring. Synlighed var et af nøgleordene for denne løsning, og samtidig havde de et stort ønske om at brugervenlighed og professionalisme skulle gå hånd i hånd. Websitet skulle ligeledes være mobilvenligt, og med mulighed for at købe deres produkter online. Derudover indeholder løsningen flere tekniske funktioner som fildeling, integrationer m.m.

Se projektet: www.redningsgruppen.dk

Billede af video SEO og Google resultater »

Google AdWords

I direkte samarbejde med Google Danmark har vi opsat en speciel kampagne, på både search og display netværket. Kampagnen indeholder i alt 213 forskellige annoncer, som henvender sig specielt til mange danske byer. Efter ca. 3 måneder har Redningsgruppen fået stor branding på internettet med over 10.000.000 visninger og mange tusinde klik.

Facebook

En del af strategien var at udforme en professionel Facebook firmaside. I løbet af ca. 3 måneder opnåede firmasiden over 2000 likes, og har haft over 1.400.000 visninger. Til Facebook siden er der blevet udviklet forskellige Apps, bl.a. et konkurrencemodul og apps som fører brugeren direkte til webshoppen. Derudover er der lavet en Facebook integration til hjemmesiden, hvilket betyder at de nyeste opdateringer på Facebook automatisk bliver overført til hjemmesiden.

Se den her www.facebook.com/redningsgruppen »

Fil integration

Virksomheden havde brug for fildeling, både internt og eksternt. Internt, bl.a. udfyldelse af ugerapporter, og eksternt til pressemateriale. Alt kan styres fra direktørens skrivebord (alm. mappestruktur, synkroniseret), samt tildelte medarbejdere. Fildelingen er blevet integreret med hjemmesiden, så brugere kan logge ind og tilgå de tildelte mapper.

Cloud mailløsning - Office 365

Redningsgruppen ønskede et e-mail system som virkede på alle platforme, og var fuld synkroniser bart. Her blev Office 365 valgt. Løsningen blev opsat på alle enheder (computer, tablets og smartphones) af Seekings medarbejdere, samt der blev programmeret en signatur til hver medarbejder i HTML5 / CCS3 som også er mobilvenlig. Systemet giver bl.a. hver bruger 50gb lagerplads og er absolut det bedste og billigste i dets klasse.

Egen YouTube kanal

Redningsgruppen har også fået en YouTube kanal, i eget design og med egen URL. Her bliver virksomhedens præsentationsvideoer gemt og samlet, så når en bruger har set en film, bliver han automatisk ledt videre til deres næste.

Se den her: www.youtube.com/redningsgruppen »

Trustpilot

Trustpilot er blevet oprettet og integreret på både webshop og Facebook. Efter kort tid er de første gode anmeldelser allerede tikket ind. Det har givet en større troværdighed, og ifølge målinger har det øget antallet af salg.

Se Trustpilot »

Se integrering af Trustpilot »

Diverse

Ydermere har virksomheden bl.a. fået oprettet Google+ / Local. Fået udviklet QR koder med specielt design og statistik modul. Opkoblet på specielt system som dagligt overvåget deres navn, for omtale.

Udtaelse fra Martin Mølster - Redningsgruppen A/S

Seekings består med topkarakterer!

I forbindelse med implementering af en ny online totalløsning og strategi kontaktede jeg 3 mediebureauer i Aarhus og omegn for at indhente tilbud. Hos Seekings oplevede jeg en god kemi fra starten, og da det var et større projekt var direktøren med fra start. Allerede her var jeg klar over at jeg havde at gøre med et enormt professionelt og seriøst firma. Seekings kom ikke bare med det bedste tilbud, men var også kreative og offensive med ideer og funktioner jeg ikke havde set før.

Seekings’ tilbud var et forholdsvis stort 6-cifret beløb, men økonomisk langt under de andre tilbudsgivere. Jeg valgte Seekings til opgaven, hvilket jeg aldrig har fortrudt. Fra start til slut har alt været utroligt struktureret og jeg har hele tiden følt at jeg var i trygge hænder. De taler et sprog som man kan forstå, og deres løsning giver kunder i min butik. Jeg har flere gange ringet efter lukketid, endda engang kl. 22 om aftenen, hvor telefonen blev taget med det samme, og mit problem blev løst. Sådan en service har jeg aldrig oplevet før!

Ydermere er Google resultaterne højere end forventet, vi ligger over de fleste af vores kollegaer i branchen, som har brugt årevis på deres positioner.

Jeg kan på det varmeste anbefale Seekings som samarbejdspartner. Giv Seekings en chance, du vil ikke fortryde det!

Efter ca. 3 måneder kan vi konstatere at besøgstallet er steget fra 500 til 12.500 besøgende om måneden, og et kontinuerligt SEO-arbejde har skaffet dem landsdækkende topplaceringer på Google.