Skanderborg Golf Klub

Ny hjemmeside til Skanderborg Golf Klub

Der er kælet for detaljerne
“Skanderborgs smukkeste golfbane har nu fået Skanderborgs smukkeste hjemmeside.”

Den nye hjemmeside har fået et meget mere nutidigt udtryk end deres forrige hjemmeside, også et væld af funktioner og flotte elementer. Der er for eksempel anvendt Facebook integration således nyheder og andre informationer vises på hjemmesiden med det samme.

Det centrale element på forsiden af hjemmesiden, er et stort full-screen banner med skiftende billeder der skaber et indtryk af luksus og ikke mindst idyl.
Samtidig er der tænkt utroligt meget over hjemmesidens sitemap(menustruktur), da hjemmesiden har et væld af vigtig information, der skal formidles på den bedst mulige måde. Derfor er det vigtigt med en enkel menustruktur så alle kan være med.

Hjemmesiden er lavet i et responsvie layout, så den automatisk tilpasser sig smartphones og tablets.

Se den nye flotte hjemmeside her:
www.skanderborg-golfklub.dk

skanderborg_golf_placeit

Seekings har været behjælpelig med at designe vores nye hjemmeside.
Design processen gik let. Vi havde et møde på deres kontor, hvor Seekings fortalte om mulighederne på internettet, samt hvilke muligheder der var for udseende og funktioner på hjemmesider nu om dage.
Efter nogle timer kom vi frem til et ”rå-udkast” som Seekings skulle prøve at lave en flot og moderne hjemmeside ud fra. Og det skal jeg da lige love for de gjorde.

Efterfølgende er vi flere fra bestyrelsen der har haft kontakt med vores faste kontaktperson hos Seekings. Det er gået ganske let – de hjælper os bl.a. med at opdaterer hjemmesiden, samt sætte os godt ind i hvordan man selv kan gøre det (da vi har brug for det i vores forening).

Alt i alt – God service og en kanon flot, moderne og professionel hjemmeside! Vi kan anbefale Seekings herfra.
Stig Ingemann Jensen,
Daglig leder

Ny hjemmeside (før og efter)