TM Fabrikken

Seriøst webdesign til TM Fabrikken

Moderne og seriøs hjemmeside
TM Fabrikken kontakter Seekings, hvorefter dialogen hurtigt gå på nyt hjemmeside design. TM Fabrikken fortæller om deres tidligere leverandør som ofte skulle have ‘en bondegård’ for at lave tilføjelser og rettelser på hjemmesiden, da alt kørte på timebaseret løn. Dette resulteret i de sjældent fik opdateret deres hjemmeside, da det kostede penge hver gang de løftede røret og kontaktede dem.

Hos Seekings er konceptet helt anderledes. Her giver kunden en fast pris en gang årligt, i omegnen af prisen på en lille avis annonce. Prisen inkluderer fri rettelser, tilføjelser og support (både på mail og telefon). Konceptet har hjulpet TM Fabrikken fremad, da de nu oftere får opdateret hjemmesiden, samt ‘tør’ at løfte røret og tage en dialog om hvad der bevæger sig på det online marked, m.m. – Kort sagt, så har de fået en seriøs og prisbillig samarbejdspartner på hjemmeside fronten.

Se den nye flotte hjemmeside her
www.tmfabrikken.dk

Facebook firmaside
Efter arbejdet med hjemmeside gik efter planen, og designet havde ‘overhalet’ designet på deres nuværende Facebook firmaside, blev der hurtig enighed om at Seekings også skulle give Facebook firmasiden en overhaling, med nyt profil- og coverbillede, apps, annoncer, konkurrencer, samt en strategi om brugen af Facebook.

Hjemmeside (før og efter)

Facebook firmaside (før og efter)