Zacher Advokater

Besøgstal mere end fordoblet på 2 mdr.

Ny fremtidssikret hjemmeside (mobilvenlig)
Hjemmesiden bygger på ny teknologi, bl.a. ved brug af jQuery i medarbejder sektionen.
Hjemmesiden er lavet i et responsive layout, så den automatisk tilpasser sig smartphones.
2 måneder efter lancering er hjemmesidens besøgstal mere end fordoblet. Tallet stiger stadig stødt. Ca. 50% af de besøgende kommer nu fra Google.

www.zacheradvokater.dk

Facebook firmaside
Zacher Advokater er ikke længere i tvivl om at Facebook er en af deres fremtidige kommunikations platforme.
I løbet af få dage blev siden meget populær, da den blev eksponeret til flere tusinde personer.
Ca. 35% af hjemmesidens trafik kommer fra Facebook.

Se den nye flotte hjemmeside her
www.facebook.com/zacheradvokater

Udtalelse fra Zacher Advokater

Zacher Advokater har lanceret en helt ny hjemmeside i samarbejde med det kendte webbureau Seekings i Aarhus. Hjemmesiden bygger på den nyeste teknologi, og indeholder derfor en hel række faciliteter både for brugeren og udbyderen.

Direktør Joachim K. Quist fra Seekings udtaler; ”Vi har her produceret vores hidtil mest dynamiske og informative hjemmeside til advokatbranchen. Vi har forsøgt at afmystificere advokaterne lidt ved bl.a. at anvende et lidt anderledes billedmateriale. Informationsmæssigt har hjemmesiden den store fordel, at den rammer en lang række søgninger i Google, hvilket er en klar fordel.” Advokat Ole Husum udtaler;”

Vi er meget tilfredse med resultatet, og synes at hjemmesiden helt lever op til vores forventninger. Vores Facebook link medførte, at vi i løbet af få dage modtog mere end 140 ”likes”, og flere end 4.000 personer har nu været inde på hjemmesiden. Det er langt over forventning. Vi kan kun sige, at vi har været meget tilfredse med samarbejdet.” Zacher Advokater A/S er et lokalt funderet advokatfirma med afdelinger i Grenaa og Ebeltoft. Zacher Advokater A/S beskæftiger i alt 14 medarbejdere, heraf 6 advokater. Zacher Advokater A/S er et dynamisk advokatteam, der udbyder advokatydelser på et fagligt højt niveau til både private, erhvervsvirksomheder samt offentlige institutioner.

Vi er meget tilfredse med resultatet, og synes at hjemmesiden helt lever op til vores forventninger. Vores Facebook link medførte, at vi i løbet af få dage modtog mere end 140 ”likes”, og flere end 4.000 personer har nu været inde på hjemmesiden
Ole Husum, Zacher Advokater

Ny hjemmeside (før og efter)