Over 60 % af alle danske
virksomheder er på Facebook

Facebook er det klart mest populære sociale medie i Danmark. Se selv i din egen omgangskreds – hvor mange af dem har ikke en Facebookprofil?

Med en firmaside på Facebook kan du, for relativt få kroner, nå ud til alle de forbrugere, som er interesseret i netop dine ydelser. Ville det ikke være kanon at komme i direkte kontakt med din målgruppe?

facebook_firmaside
0
13-17 årige
0
18-24 årige
0
25-34 årige
0
35-44 årige
0
45-54 årige
0
55+

Over 3.500.000 brugere i Danmark

73 % af disse er hver dag online fra en computer og i stigende grad fra deres Smartphone.

Uden at vide bedre skulle man tro, at Facebook kun er for unge mennesker. Men nej. +55 år er den hurtigst voksende aldersgruppe på Facebook. Så tøv ikke med at komme i gang med din digitale strategi – den købedygtige gruppe er der også!

Vi hjælper dig med at komme i gang på verdens stærkeste medie.

Vi ved, hvad der virker

For at få succes med din Facebook firmaside, er det yderst vigtigt, at du ved, hvordan du kommunikerer bedst med netop din målgruppe. Hos Seekings har vi flere års erfaring og den nødvendige know-how, som gør, at vi forstår at opnå størst potentiale for din side, og vi ved, hvordan man kommunikerer i øjenhøjde.

Når din Facebook firmaside er designet efter dine ønsker, tager vi en tæt og personlig dialog med dig. Vi gennemgår firmasiden og dens funktioner med dig – og så lægger vi en skræddersyet kommunikationsstrategi.

Vi slipper dig ikke, før du føler dig tryg i at bruge din Facebook firmaside.

Ring 70 34 56 90
og book et møde!

Første møde er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

Please leave this field empty.

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse