Facebook – Danmarks største medie

Facebook er det mest brugte sociale medie i Danmark – over 3,9 millioner danskere er på Facebook. Mest imponerende er også, at 66% af brugerne er aktive hver eneste dag, hvilket giver dig mulighed for at kommunikere dine budskaber bredt ud.

Med synlighed på Facebook kan du dermed nå ud til de mennesker, som har størst potentiale for at blive dine kunder. Du har mulighed for at ramme den ønskede målgruppe med tilbud, nyheder eller andet relevant indhold både hurtigt og effektivt.

Facebook er for alle, både virksomheder og private. Vi betegner ikke Facebook som værende et B2B eller B2C medie, men nærmere som H2H (Human to Human). Statistikkerne viser nemlig, at relevante beslutningstagere også har en Facebook profil og er aktive på mediet.

Vi er eksperter på området

Hos Seekings får du en fast designer, som er tilknyttet din virksomhed og som dermed har mulighed for at sætte sig ind i dine samt dine kunders behov.

Et samarbejde med Seekings sikrer, at din virksomhed fremstår professionel på Facebook. Herunder fintuner vi bl.a. din firmaside og sikrer korrekt annoncering. Vi hjælper dig med at udvælge din målgruppe ud fra geografi, interesser, alder m.m., så dine annoncer når ud til potentielle kunder.

Vi varetager tekster, grafik og teknik vedrørende dine annoncer og skræddersyer dermed annoncen til dine og dine kunders behov.

Vi indsamler også løbende statistik, som vi bruger til at optimere din markedsføring, således du får mest mulig værdi for dine annoncekroner.

Skab opmærksomhed

Hos Seekings er du i sikre hænder, når det gælder Facebook. Vi har bl.a. en direkte kontaktperson hos Facebook, hvilket betyder, at vi altid er ajour med deres seneste tiltag og opdateringer af deres algoritmer.

  • Fast kontaktperson
  • Årsstrategi
  • Kreativ udarbejdelse af grafik
  • Tilsendelse af statistik
  • Løbende opdatering af firmaside

Eksekveringen af det skal du slet ikke tænkte på – du er ekspert inden for dit erhverv, og vi ved alt om Facebook. Samarbejdet foregår derfor i tæt dialog, så vi kan synliggøre din virksomhed bedst muligt på Danmarks mest brugte sociale medie.

SENESTE NYT FRA FACEBOOK

I går havde vi besøg af foredrags- og workshop-specialist Ulrik Trend Mogensen. Ulrik underviste os dagen igennem om hvordan vi kan løfte vores i forvejen gode kundeservice til Supergod Kundeservice 😲☺️

Nu kan i bare ringe ind - herfra får i altid en imødekommende medarbejder i røret 😀

...psstt, i kan følge hans Facebook firmaside DAGENS PEPTALK og få daglige motiverende citater 👌
... Se mereSe mindre

I går havde vi besøg af foredrags- og workshop-specialist Ulrik Trend Mogensen. Ulrik underviste os dagen igennem om hvordan vi kan løfte vores i forvejen gode kundeservice til Supergod Kundeservice 😲☺️ Nu kan i bare ringe ind - herfra får i altid en imødekommende medarbejder i røret 😀 ...psstt, i kan følge hans Facebook firmaside DAGENS PEPTALK og få daglige motiverende citater 👌

Må vi stolt præsentere en nylanceret visuel identitet til Hotel Hedegaarden 🍴👏
www.hotel-hedegaarden.dk

Vi har bl.a. hjulpet med:
✅ Webshop
✅ Webdesign
✅ Facebook annoncering
✅ Medierådgivning

Hotel Hedegaarden er stedet at tage hen, når du har lyst til at spise ude, brug for en hotelovernatning eller planlægger et større arrangement.

Med award winning gastronomi er du sikret en madoplevelse i særklasse, når du besøger restauranten og med muligheden for at bestille mad ud af huset, kan du nu også få oplevelsen hjem i stuen.

Se deres nye hjemmeside her » www.hotel-hedegaarden.dk
... Se mereSe mindre

Må vi stolt præsentere en nylanceret visuel identitet til Hotel Hedegaarden 🍴👏 www.hotel-hedegaarden.dk Vi har bl.a. hjulpet med: ✅ Webshop ✅ Webdesign ✅ Facebook annoncering ✅ Medierådgivning Hotel Hedegaarden er stedet at tage hen, når du har lyst til at spise ude, brug for en hotelovernatning eller planlægger et større arrangement. Med award winning gastronomi er du sikret en madoplevelse i særklasse, når du besøger restauranten og med muligheden for at bestille mad ud af huset, kan du nu også få oplevelsen hjem i stuen. Se deres nye hjemmeside her » www.hotel-hedegaarden.dk

Må vi stolt præsentere en nylanceret visuel identitet til Mollerup Golfcafé & Restaurant ⛳ www.restaurantmollerup.dk 🍴

Vi har bl.a. hjulpet med:
✅ Webshop
✅ Google AdWords
✅ Tekstforfatning
✅ Facebook annoncering
✅ E-mail signaturer
✅ Logo
✅ Visitkort/plakater/flyer

Mollerup Golfcafé & Restaurant tilbyder både sandwich, lette retter og forfriskninger efter en runde på golfbanen samt lækre menuer til de store fester og arrangementer.

Se deres nye webshop her » www.restaurantmollerup.dk
... Se mereSe mindre

Må vi stolt præsentere en nylanceret visuel identitet til Mollerup Golfcafé & Restaurant ⛳ www.restaurantmollerup.dk 🍴 Vi har bl.a. hjulpet med: ✅ Webshop ✅ Google AdWords ✅ Tekstforfatning ✅ Facebook annoncering ✅ E-mail signaturer ✅ Logo ✅ Visitkort/plakater/flyer Mollerup Golfcafé & Restaurant tilbyder både sandwich, lette retter og forfriskninger efter en runde på golfbanen samt lækre menuer til de store fester og arrangementer. Se deres nye webshop her » www.restaurantmollerup.dk

4. VINDER ER FUNDET 🕯🕯🕯🕯
Den heldige vinder er Majbrit Roopali, stort tillykke! 🎁 Du har vundet 4. adventsgave. Se hvad du har vundet i adventskonkurrencen på vores Facebookside. Kontakt os pr. mail eller telefon for nærmere aftale omkring afhentning af gaven. 🎁🎅

Tak til alle, der har deltaget i vores adventskonkurrence. Tillykke til de 4 heldige vindere. Vi håber i får en rigtig god jul og et godt nytår. 🎄🎁
... Se mereSe mindre

4. VINDER ER FUNDET 🕯🕯🕯🕯 Den heldige vinder er Majbrit Roopali, stort tillykke! 🎁 Du har vundet 4. adventsgave. Se hvad du har vundet i adventskonkurrencen på vores Facebookside. Kontakt os pr. mail eller telefon for nærmere aftale omkring afhentning af gaven. 🎁🎅 Tak til alle, der har deltaget i vores adventskonkurrence. Tillykke til de 4 heldige vindere. Vi håber i får en rigtig god jul og et godt nytår. 🎄🎁
Indlæs flere »

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

Navn / Firmanavn
E-mail

Telefonnummer
Besked