Bliv nr. 1 på Google i morgen!

Med Google AdWords kan du allerede i morgen være på side 1 på Google. AdWords annoncering er, reklamerne du ser i den gule boks øverst på Google og i listen til højre for de almindelige søgeresultater.
Med Google AdWords betaler du pr. besøgende til din hjemmeside, det vil sige, hver gang en bruger klikker på din Google AdWords annonce.

Bare rolig, dit budget løber ikke løbsk med AdWords – du bestemmer selv dit daglige budget.

Markedsføring der virker

1/3 af alle klik på Google går til AdWords
Statistikkerne viser, at ca. 33 % klikker på en AdWords-annonce, når der googles efter en ydelse, et produkt eller en leverandør. Så er du ikke at finde blandt AdWords-reklamerne, så siger du også nej til hver tredje potentielle kunde. Ærgerligt, ikke?

Du betaler pr. klik
Når du markedsfører dig via Google AdWords, betaler du kun den rå klikpris til Google (PPC: Pay Per Click). Klikprisen pr. besøgende starter helt nede fra få ører, og den afhænger bl.a. af din hjemmesides kvalitet og konkurrencen i den pågældende branche. En god tommelfingerregel er dog mellem 2-8 kr. pr. klik.

Du bliver ikke snydt

… for du betaler kun for reelle klik
Måske tænker du: “Jamen klikker mine konkurrenter så ikke bare på mine AdWords annoncer?” Jo, det gør de sikkert, men Google kan sagtens sortere i, hvad der er ugyldige klik, og hvad der ikke er. Så snart der viser sig et mønster, så betaler du ikke en krone for disse ugyldige klik.

Kom i gang i morgen!
Hvis du gerne vil i gang med Google AdWords nu, så kan vi sørge for, at du allerede kan blive fundet på Google i morgen. Vi tager kun et mindre månedligt gebyr for at administrere din AdWords-annoncering.

Ring 70 34 56 90
og book et møde!

Første møde er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

Please leave this field empty.

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse