Google Places / Google My Business

At være synlig på side 1 i søgeresultaterne på Google er dét, som mange virksomheder stiler efter, når det gælder online markedsføring.

Google tilbyder en unik mulighed for dette via deres version af en online telefonbog: Google Maps. Hos Seekings sørger vi for, at det er din virksomhed, der kommer frem i søgeresultaterne.

Hvad er Google Places / My Google Business?

Google tilbyder en genial service, der hedder Google Places også kendt som My Google Business. Resultaterne er manuelt indtastet firma-oplysninger, som er væsentlig bedre end de automatiserede optegnelser på Google Places.

Google Places indeholder oplysninger om langt de fleste virksomheder i Danmark, men mange af disse automatiserede optegnelser er mangelfulde – og til tider forældede. De automatiserede optegnelser indeholder kun ét enkelt arbejdsområde/søgeord, selvom der er fem tilgængelige muligheder – så der er typisk kun udnyttet 20 % af potentialet. Desuden er der heller ikke automatisk et link til hjemmeside, logo, firmabeskrivelse, m.m.

En Google My Business optegnelse bliver flettet ind i Google Places søgeresultaterne, og Places optegnelserne bliver vist i langt flere tilfælde end de automatiserede optegnelser. Det er din chance for at blive valgt før dine konkurrenter.

Hvem bliver vist på Google Places?

Når du laver en søgning på det almindelige google.dk, vil der ofte fremkomme et søgeresultat, som har Google Places optegnelser inkluderet. Det vil eksempelvis sige, at bor du i Aarhus og skriver ‘murer’ i søgefeltet, så finder Google automatisk ud af at liste lokale murermestre nær Aarhus i søgeresultatet. Google kan nemlig se, hvor du fysisk befinder dig i Danmark, så brugeren behøver ikke engang at taste deres fysiske placering (bynavn).

Lad os hjælpe med en professionel verificering og optegnelse af din virksomhed.
Vi har et direkte samarbejde med Google og kan få ting til at ske meget hurtigt.

Ring 70 34 56 90
og book et møde!

Første møde er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

Please leave this field empty.

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse