Google My Business – Googles telefonbog

At være synlig på side 1 i søgeresultaterne på Google er dét, som mange virksomheder stiler efter, når det gælder online markedsføring.

Google tilbyder en unik mulighed for dette via deres version af en online telefonbog: Google My Business.

Google My Business indeholder oplysninger om langt de fleste virksomheder i Danmark, men mange af disse automatiserede optegnelser er mangelfulde – og til tider forældede. De automatiserede optegnelser indeholder kun ét enkelt arbejdsområde/søgeord, selvom der er fem tilgængelige muligheder – så der er typisk kun udnyttet 20% af potentialet. Desuden er der heller ikke automatisk et link til hjemmeside, logo, firmabeskrivelse m.m.

Få en professionel Google My Business profil

Google My Business er helt essentiel for, at din virksomhed fremstår professionel med korrekte og opdaterede oplysninger.

En Google My Business optegnelse bliver flettet ind i de organiske søgeresultater øverst i Google. Det er din chance for at blive valgt før dine konkurrenter.

Hos Seekings har vi hjulpet flere hundrede virksomheder med at få en korrekt oprettet Google My Business profil. Dette er vigtigt for at undgå eventuelle misforståelser, fejl og datamangel. Det betyder, at vi har en stor knowhow omkring opbyggelsen af profiler.

Vil du også sikre, at din virksomhed fremstår med de rigtige informationer og tager sig visuelt flot ud, så er Seekings det rette valg til opgaven.

Få mere ud af din profil

Med en Google My Business profil hos Seekings er der altid hjælp at hente i forhold til ændring af åbningstider, adresseskift, m.m.
Vi sørger bl.a. også for en månedlig statistik, så du kan se hvor mange gange din virksomhed er blevet vist i Google, hvor mange der har ringet til dig, m.m.

En profil kan bl.a. indeholde følgende:

 • Firmanavn
 • Søgeord
 • Telefonnummer
 • Ring op funktion
 • Hjemmeside adresse
 • Rutevejledning
 • Logo og billeder
 • Automatiske åbningstider

En service til dine kunder

Fremstå professionelt på Google

Ring op funktion direkte fra Google

Kort- og rute funktion på Google

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked