Bliv fundet på Google, og øg din
nuværende omsætning

Selvom du er verdensmester i dit fagområde eller har de absolut bedste produkter, så er synlighed alfa omega for, at din virksomhed får succes med dine ydelser og services eller salg af dine produkter. Hvis dine potentielle kunder ikke kan finde din virksomhed, når de har behov for at få udført dine services, eller ønsker at købe de produkter, du tilbyder, går du glip af omsætning. Lad os gøre dig synlig, så du står først i køen til mere omsætning.

Google har overtaget traditionel markedsføring

Du skal findes på dine ydelser og services
En ganske almindelig misforståelse blandt virksomhedsejere er, at de har den tanke, at man blot skal kunne finde deres virksomhed på internettet ved at “google” virksomhedens navn. Lad os aflive den tanke med det samme.

Når brugere søger på google.dk, så søger de efter det produkt eller den ydelse, som de har behov for – altså ikke dit firmanavn. Det er derfor yderst vigtigt, at din online markedsføringsstrategi er at opnå maksimal synlighed på dine relevante søgeord.

  • 93 % af alle danske husstande har adgang til nettet.
  • 75 % de 55-64-årige er dagligt på internettet.
  • 84 % af de 55-64-årige søger efter ydelser på Google.

Vi har mange dokumenterede statistikker, der påviser et stort forbrugsmønster på Google. Book et møde og lad os overbevise dig om, at efterspørgslen er på Google.

Er Google søgeoptimering ikke dyrt?

Svaret er et rungende NEJ! Men inden vi fortæller dig prisen for søgemaskineoptimering, så tænk først over, hvad du har brugt på annoncering i trykte medier og på online brancheportaler det seneste år. Hvad fik du ud af den investering?

Hvis du er indstillet på at bruge dit sædvanlige markedsføringsbudget på søgemaskineoptimering hos Seekings, så garanterer vi, at vi kan skaffe dig flere kunder, end du har fået ud af annoncering på ovenstående medier.

Google statusrapport – få den hos Seekings
Inden vi giver dig en pris, tilbyder vi dig en Google statusrapport inkl. en personlig gennemgang. Rapporten indeholder en analyse af din nuværende situation på Google samt en analyse om, hvad der skal til for at få dig til tops i dit område.

Konsulent Google

Ring 70 34 56 90
og book et møde!

Første møde er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

Please leave this field empty.

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse