Vigtigheden af en professionel hjemmeside

Hvilket signal sender du til dine nuværende og potentielle kunder, leverandører, samarbejdspartnere, medarbejdere mfl.?

En hjemmeside er omdrejningspunktet i din markedsføring. Tænk over hvor mange steder din www-adresse står? Visitkort, facade, avis, brochure, Google, Facebook, LinkedIn, Instagram. Alt peger tilbage på omdrejningspunktet, din hjemmeside.

Nye besøgende danner sig et overblik over din virksomhed på kun få sekunder, derfor er det vigtigt, at du fanger brugerens opmærksomhed og fastholder dem i dit univers. Husk på at Google og din konkurrent kun ligger ‘et klik tilbage’. Vi ved, at knap 80% af brugerne besøger flere hjemmesider, før de træffer et valg. Derfor er det mere vigtigt end nogensinde at skille sig ud og have en professionel hjemmeside.

En moderne samarbejdspartner

Online verdenen er i en konstant forandring. Hos Seekings følger vi ikke altid tidens trends og normer, men udfordrer den ofte i stedet. Vi vil være firstmover og dermed sikre innovation for vores kunder.

Igennem de seneste mange år har hundredvis af virksomheder valgt Seekings som samarbejdspartner til at skabe et nyt og tidssvarende digitalt udtryk.

Vi er bl.a. kendt for et tæt samarbejde omkring opbyggelse af nye løsninger, hvor vi ikke kun lytter, men også udfordrer og kommer med kreative tiltag.

Derudover går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hvilket understøttes af vores interne kvalitetssikring, hvor kundens projekt altid kontrolleres af hver enkelt designer og udvikler på kontoret, inden du som kunde modtager projektet.

En service du ikke tager fejl af

For os er god kundeservice essentielt for et godt samarbejde, da vi ligesom din virksomhed også lever af gode anbefalinger. En hjemmesideløsning indeholder bl.a. følgende punkter:

 • Adgang til et mediehus fyldt med specialister
 • En fast kontaktperson / designer
 • E-mail og telefonsupport året rundt
 • Fri tekst og billedrettelser
 • Altid 30 dages fuld backup af din hjemmeside
 • Tilsendelse af månedlig statistik
 • Løbende personlig sparring

Hos Seekings benytter vi verdens største og mest brugte CMS-system til opbyggelse af hjemmesider, WordPress.

Cases

Vi har hjulpet mere end 1.000 virksomheder med at blive synlige på nettet. Lige fra store til små virksomheder… Se flere cases »

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked