Instagram – Et moderne socialt medie

Instagram er et socialt medie i stor vækst med knap 1 million brugere. Platformen er primært baseret på billeder og du har dermed mulighed for at skabe visuel kontakt til nye og eksisterende kunder.

Instagram har mange gode features, herunder billedopslag, målrettet annoncering, historier samt højdepunkter og en chat, hvor kunderne kan henvende sig direkte til din virksomhed.

Instagram er et oplagt medie, hvis du gerne vil fremstå som en moderne og nytænkende virksomhed. Platformen er også ideel til at vise glimt af dagligdagen i virksomheden, tilbud og relevante budskaber.

Instagram er ejet af Facebook, og dermed er der de samme nytænkende muligheder med hensyn til målrettet annoncering.

Fremstå professionelt og korrekt

Med Seekings som samarbejdspartner på Instagram platformen sikrer vi, at alt bliver lavet i forhold til deres retningslinjer og dimensioner. Vores mange års erfaring sikrer, at du altid er opdateret med nyeste viden og aktuelle trends som hitter.

Hos Seekings får du en fast designer, som er tilknyttet din virksomhed og som dermed har mulighed for at sætte sig ind i dine, samt dine kunders behov. Vi varetager tekster, grafik og teknik vedrørende dine annoncer og skræddersyr dermed et komplet Instagram setup til din virksomhed.

Ydermere hjælper vi også vores kunder med at integrere Instagram på deres hjemmesider, så indholdet automatisk bliver hentet over og fremstår flot. Dette sikrer at din hjemmeside fremstår moderne og opdateret.

Et tæt samarbejde

Instagram er et af de mest fremadstormende sociale medier på markedet. Vi ser derfor også, at det jævnligt opdateres med nye funktioner og muligheder – specielt til virksomheder. I et samarbejde med Seekings får du bl.a.:

 • Fast kontaktperson
 • Årsstrategi
 • Kreativ udarbejdelse af grafik
 • Tilsendelse af statistik
 • Løbende opdatering af firmaside
 • Integration til hjemmeside

Lad Seekings hjælpe med markedsføringen af din Instagram firmaprofil, så du kan udnytte din tid bedst muligt.

🔍📈 I løbet af de sidste 6 år har vi haft et samarbejde med @michaeloghussnedkeren om blandt andet hjemmeside, Google Ads & SEO samt Facebook-annoncering. 💻📱

Det var nu blevet tid til, at hjemmesiden skulle redesignes efter nutidens standarder. Vi kan derfor med glæde i dag krone tømrerbranchens nye superperformer🚀

✓ Top hastighedsperformance
✓ Optimeret tilbudsformular
✓ Umulig ikke at finde på Google
✓ Brugervenlig og nem navigation

Bedøm selv - klik her: www.michaeloghussnedkeren.dk
...

Ny hjemmeside for @driveteam.dk 🚗💨

Driveteam kom med en klar forestilling om, hvad de gerne ville opnå med en ny hjemmeside. De ønskede:

◾️ Et mere dynamisk design
◾️ En enklere sideopbygning
◾️ En tydelig rejse fra første interaktion til tilmelding

Selv siger Driveteam om samarbejdet:
"Vores virksomhed har haft mange hjemmesider igennem de sidste 25 år og jeg har aldrig oplevet en professionalisme og kundepleje som den jeg har fået fra Seekings.
Resultatet har været over al forventning og vi har ikke fortrudt et øjeblik.
Stor tak til Seekings."

Vi takker også for det gode samarbejde og værdsætter de fine ord 💙🙌

Se den nye hjemmeside herunder ⬇️
www.driveteam.dk
...

Tiden går hurtigt!
I dag har vi fejret 5-års jubilæum hos Seekings 🍾 Stort tillykke til Mathias!

Tak for din utrættelige indsats, som altid hjælper vores team med at nå i mål. Din kreativitet og stærke kundeservice færdigheder har gjort en stor forskel for vores kunder.

Vi er enormt taknemmelige for, at du er en del af vores team og bidrager med din positive energi og gode humør hver dag 🎉🎈🎁
...

This error message is only visible to WordPress admins

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked