Instagram – Et moderne socialt medie

Instagram er et socialt medie i stor vækst med knap 1 million brugere. Platformen er primært baseret på billeder og du har dermed mulighed for at skabe visuel kontakt til nye og eksisterende kunder.

Instagram har mange gode features, herunder billedopslag, målrettet annoncering, historier samt højdepunkter og en chat, hvor kunderne kan henvende sig direkte til din virksomhed.

Instagram er et oplagt medie, hvis du gerne vil fremstå som en moderne og nytænkende virksomhed. Platformen er også ideel til at vise glimt af dagligdagen i virksomheden, tilbud og relevante budskaber.

Instagram er ejet af Facebook, og dermed er der de samme nytænkende muligheder med hensyn til målrettet annoncering.

Fremstå professionelt og korrekt

Med Seekings som samarbejdspartner på Instagram platformen sikrer vi, at alt bliver lavet i forhold til deres retningslinjer og dimensioner. Vores mange års erfaring sikrer, at du altid er opdateret med nyeste viden og aktuelle trends som hitter.

Hos Seekings får du en fast designer, som er tilknyttet din virksomhed og som dermed har mulighed for at sætte sig ind i dine, samt dine kunders behov. Vi varetager tekster, grafik og teknik vedrørende dine annoncer og skræddersyr dermed et komplet Instagram setup til din virksomhed.

Ydermere hjælper vi også vores kunder med at integrere Instagram på deres hjemmesider, så indholdet automatisk bliver hentet over og fremstår flot. Dette sikrer at din hjemmeside fremstår moderne og opdateret.

Et tæt samarbejde

Instagram er et af de mest fremadstormende sociale medier på markedet. Vi ser derfor også, at det jævnligt opdateres med nye funktioner og muligheder – specielt til virksomheder. I et samarbejde med Seekings får du bl.a.:

 • Fast kontaktperson
 • Årsstrategi
 • Kreativ udarbejdelse af grafik
 • Tilsendelse af statistik
 • Løbende opdatering af firmaside
 • Integration til hjemmeside

Lad Seekings hjælpe med markedsføringen af din Instagram firmaprofil, så du kan udnytte din tid bedst muligt.

Vi udvider vores Google Ads-team med en ny kollega, Casper 🌟

Med erfaring fra tidligere stillinger er vi overbeviste om, at Casper vil tilføre værdifuld ekspertise og dynamik til vores kunders Google Ads-løsninger.

Vi ser frem til at samarbejde med Casper og er spændte på at se, hvordan hans tidligere erfaring vil bidrage til vores fælles succes.

Velkommen ombord, Casper! 🚀
...

Hvor er vi ufattelig glade for at have disse længerevarende kunderelationer. Tusind tak til Zacher Advokater for den skønne anmeldelse ❤️

𝟑𝟔𝟎° 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠
✅ Website
✅ Foto & video
✅ Google Ads & SEO
✅ Facebook annoncering
✅ Seekings Insights rapportering
...

Jogge-far er i fuld gang med opsætning og finjustering af vores nye computere til vores specialister 😁 Nu kører vi alle sammen på en top-tunet Dell med dockingstation 💻💨🌟

Til teknikerne 🤓
- Intel i7
- Dedikeret 4 GB grafikkort
- 32 GB RAM
...

🌟 Mød vores nye kollegaer 🌟

Vi er stolte af at byde velkommen til tre nye stjerner i Seekings-teamet!

Michael og Tobias, vores nye passionerede kollegaer inden for salg og erhvervsrådgivning, er klar til at tage nye kunder med på en rejse inden for 360° online markedsføring.

Lene, vores mødeplanlægger, vil med sin enestående evne til at organisere og planlægge, sikre nye og professionelle møder med virksomheder.

Sammen med jer ser vi frem til at skabe kvalitetsløsninger og udforske nye horisonter ❤️
...

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked