Instagram – Et moderne socialt medie

Instagram er et socialt medie i stor vækst med knap 1 million brugere. Platformen er primært baseret på billeder og du har dermed mulighed for at skabe visuel kontakt til nye og eksisterende kunder.

Instagram har mange gode features, herunder billedopslag, målrettet annoncering, historier samt højdepunkter og en chat, hvor kunderne kan henvende sig direkte til din virksomhed.

Instagram er et oplagt medie, hvis du gerne vil fremstå som en moderne og nytænkende virksomhed. Platformen er også ideel til at vise glimt af dagligdagen i virksomheden, tilbud og relevante budskaber.

Instagram er ejet af Facebook, og dermed er der de samme nytænkende muligheder med hensyn til målrettet annoncering.

Fremstå professionelt og korrekt

Med Seekings som samarbejdspartner på Instagram platformen sikrer vi, at alt bliver lavet i forhold til deres retningslinjer og dimensioner. Vores mange års erfaring sikrer, at du altid er opdateret med nyeste viden og aktuelle trends som hitter.

Hos Seekings får du en fast designer, som er tilknyttet din virksomhed og som dermed har mulighed for at sætte sig ind i dine, samt dine kunders behov. Vi varetager tekster, grafik og teknik vedrørende dine annoncer og skræddersyr dermed et komplet Instagram setup til din virksomhed.

Ydermere hjælper vi også vores kunder med at integrere Instagram på deres hjemmesider, så indholdet automatisk bliver hentet over og fremstår flot. Dette sikrer at din hjemmeside fremstår moderne og opdateret.

Et tæt samarbejde

Instagram er et af de mest fremadstormende sociale medier på markedet. Vi ser derfor også, at det jævnligt opdateres med nye funktioner og muligheder – specielt til virksomheder. I et samarbejde med Seekings får du bl.a.:

 • Fast kontaktperson
 • Årsstrategi
 • Kreativ udarbejdelse af grafik
 • Tilsendelse af statistik
 • Løbende opdatering af firmaside
 • Integration til hjemmeside

Lad Seekings hjælpe med markedsføringen af din Instagram firmaprofil, så du kan udnytte din tid bedst muligt.

De sidste tre dage har Seekings haft fornøjelsen af, at have Rasmus i 8. klasses praktik 🙌

Vi har haft en spændende tid med Rasmus, hvor han har deltaget i aktiviteter, der har givet ham et indblik i vores hverdag. Han er blevet introduceret til vores arbejde med hjemmesidedesign, Facebook-annoncering og Google Ads 🖥️📈📊 Derudover har vi haft Rasmus med på et kundemøde, hvor der blev brainstormet strategi og løsninger for kunden.

Vi har været rigtig glade for at have Rasmus på holdet i de sidste tre dage. Vi håber, at han har fået en god oplevelse og en forsmag på, hvad hverdagen kan byde på i en medievirksomhed som vores.

Vi ønsker Rasmus al held og lykke, og vi er sikre på, at han vil gå langt med den positive attitude og entusiasme, han har vist i løbet af sin tid hos os 💙
...

Wow.. se lige her! 🤯

Vores dygtige webdesigner Celine har netop designet den flotteste hjemmeside for Klinik LOOKZ - og vi er simpelthen nødt til at dele resultatet med jer 🖥️✨

I tæt samarbejde med indehaver og speciallæge Kenneth Finnerup, har Celine taget udgangspunkt i klinikkens værdier til at designe en hjemmeside med et moderne og luksuriøst udtryk.

Celine fortæller følgende om designprocessen:
"Vi har designet hjemmesiden med et minimalistisk, stilrent layout, men alligevel er det luksuriøst i sin brug af skrifttyper og white space. De nye billeder får lov til at tale for sig selv og kommer virkelig til sin ret i layoutet. Vigtigst har været at opbygge et design som kan øge konverteringsraten for onlinebooking."

Kunden har desuden haft et klart ønske om at øge sin online synlighed, som er blevet imødekommet gennem strategisk annoncering på både Google og sociale medier 🔎📈

Hør hvad indehaver og speciallæge Kenneth Finnerup fortæller om samarbejdet:
"Vi har haft et meget fint samarbejde med Seekings og især med Celine, som har været virkelig god til at lytte til vores ønsker og forstå vores behov. Jeg er helt overbevist om, at den nye hjemmeside vil hjælpe os til at få flere bookinger. Og så vil jeg selvfølgelig takke for det gode samarbejde og sparring undervejs."

Se den nye hjemmeside herunder ⬇️
https://www.lookz.dk/
...

Her til morgen fløj tennisboldene med 200 km/t på banerne hos @matchpadel.dk, da Seekings mødte op i stor kampånd 🎾💪

I skal selvfølgelig ikke snydes for et par billeder fra vores fantastiske start på dagen 📸✨

Der skal desuden lyde et stort tillykke til de danske håndbolddrenge som gjorde Danmark stolte i går! 🥳🤾‍♂️
...

MIAMI VICE 🌴🕺💃🍹

Festudvalget hos Seekings har haft travlt hele januar med at planlægge vores personalefest, under titlen: Miami Vice 🌴🍹

Festen blev afholdt i fredags og bød på vores egne private bus til Ebeltoft hvor @restaurantstockfleth havde gjort klar med østers og bobler samt den lækreste tasting menu 🤤🍾🍽️🦪 Sand forkælelse!

Her får I lige et par billeder fra festens fantastiske stemning 📸✨
...

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked