Instagram – Et moderne socialt medie

Instagram er et socialt medie i stor vækst med knap 1 million brugere. Platformen er primært baseret på billeder og du har dermed mulighed for at skabe visuel kontakt til nye og eksisterende kunder.

Instagram har mange gode features, herunder billedopslag, målrettet annoncering, historier samt højdepunkter og en chat, hvor kunderne kan henvende sig direkte til din virksomhed.

Instagram er et oplagt medie, hvis du gerne vil fremstå som en moderne og nytænkende virksomhed. Platformen er også ideel til at vise glimt af dagligdagen i virksomheden, tilbud og relevante budskaber.

Instagram er ejet af Facebook, og dermed er der de samme nytænkende muligheder med hensyn til målrettet annoncering.

Fremstå professionelt og korrekt

Med Seekings som samarbejdspartner på Instagram platformen sikrer vi, at alt bliver lavet i forhold til deres retningslinjer og dimensioner. Vores mange års erfaring sikrer, at du altid er opdateret med nyeste viden og aktuelle trends som hitter.

Hos Seekings får du en fast designer, som er tilknyttet din virksomhed og som dermed har mulighed for at sætte sig ind i dine, samt dine kunders behov. Vi varetager tekster, grafik og teknik vedrørende dine annoncer og skræddersyr dermed et komplet Instagram setup til din virksomhed.

Ydermere hjælper vi også vores kunder med at integrere Instagram på deres hjemmesider, så indholdet automatisk bliver hentet over og fremstår flot. Dette sikrer at din hjemmeside fremstår moderne og opdateret.

Et tæt samarbejde

Instagram er et af de mest fremadstormende sociale medier på markedet. Vi ser derfor også, at det jævnligt opdateres med nye funktioner og muligheder – specielt til virksomheder. I et samarbejde med Seekings får du bl.a.:

  • Fast kontaktperson
  • Årsstrategi
  • Kreativ udarbejdelse af grafik
  • Tilsendelse af statistik
  • Løbende opdatering af firmaside
  • Integration til hjemmeside

Lad Seekings hjælpe med markedsføringen af din Instagram firmaprofil, så du kan udnytte din tid bedst muligt.

Juhuu - I dag har vi fejret Emilie og Louise, som begge har 5 års jubilæum hos Seekings 🎉😍

Hvor er vi bare heldige, at have sådan to dygtige kollegaer som jer. Mange tak! 🤗 Vi ser frem til mange gode år fremover 😊
...

🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰 😁 Vi fejrer i dag vores samarbejde med Vejle Caravans, som vi har hjulpet med online markedsføring siden januar 2017.

Med en målrettet indsats fra begge parter og et ønske om flere følgere på Facebook, har vi omsider nået endnu en milepæl.
Vi kan stolt byde Vejle Caravans velkommen i "Klub 20.000"👍👍

Mange tak - vi ser frem til et fortsat godt samarbejde 😀👍
...

Vi byder vores nye kollega Filiz hjertelig velkommen til Seekings familien 💙

Filiz er tiltrådt i en stilling som erhvervsrådgiver og kan fremover hjælpe din virksomhed med bl.a.:
✅ Hjemmesider & webshops
✅ Google optimering (SEO, Ads og My Business)
✅ Annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn
✅ Foto- og videoproduktion

 Med base i Århus vil Filiz rådgive nye, samt eksisterende kunder indenfor online markedsføring.

Vi er utrolig glade for at have fået dig med ombord 🤗🤗🤗
...

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

Navn / Firmanavn
E-mail

Telefonnummer
Besked