Instagram – Et moderne socialt medie

Instagram er et socialt medie i stor vækst med knap 1 million brugere. Platformen er primært baseret på billeder og du har dermed mulighed for at skabe visuel kontakt til nye og eksisterende kunder.

Instagram har mange gode features, herunder billedopslag, målrettet annoncering, historier samt højdepunkter og en chat, hvor kunderne kan henvende sig direkte til din virksomhed.

Instagram er et oplagt medie, hvis du gerne vil fremstå som en moderne og nytænkende virksomhed. Platformen er også ideel til at vise glimt af dagligdagen i virksomheden, tilbud og relevante budskaber.

Instagram er ejet af Facebook, og dermed er der de samme nytænkende muligheder med hensyn til målrettet annoncering.

Fremstå professionelt og korrekt

Med Seekings som samarbejdspartner på Instagram platformen sikrer vi, at alt bliver lavet i forhold til deres retningslinjer og dimensioner. Vores mange års erfaring sikrer, at du altid er opdateret med nyeste viden og aktuelle trends som hitter.

Hos Seekings får du en fast designer, som er tilknyttet din virksomhed og som dermed har mulighed for at sætte sig ind i dine, samt dine kunders behov. Vi varetager tekster, grafik og teknik vedrørende dine annoncer og skræddersyr dermed et komplet Instagram setup til din virksomhed.

Ydermere hjælper vi også vores kunder med at integrere Instagram på deres hjemmesider, så indholdet automatisk bliver hentet over og fremstår flot. Dette sikrer at din hjemmeside fremstår moderne og opdateret.

Et tæt samarbejde

Instagram er et af de mest fremadstormende sociale medier på markedet. Vi ser derfor også, at det jævnligt opdateres med nye funktioner og muligheder – specielt til virksomheder. I et samarbejde med Seekings får du bl.a.:

 • Fast kontaktperson
 • Årsstrategi
 • Kreativ udarbejdelse af grafik
 • Tilsendelse af statistik
 • Løbende opdatering af firmaside
 • Integration til hjemmeside

Lad Seekings hjælpe med markedsføringen af din Instagram firmaprofil, så du kan udnytte din tid bedst muligt.

Skal 2022 være det år, hvor du læner dig tilbage og nyder din professionelt opsatte markedsføring, som kører på autopilot? 📈

Book et gratis møde:  www.seekings.dk/uforpligtende-gennemgang
...og få et oplæg på en strategi
...

For 5 år siden trådte disse to skønne mennesker ind ad døren hos Seekings. Det har vi fejret med god morgenmad og gaver 🥳🎁

Martin og Troels, endnu engang tusinde tak fordi i gør jeres karriere hos Seekings. Uden jeres indsats, viden og gode humør havde det ikke været det samme ❤️
...

Kanon flotte gaver fra en meget tilfreds kunde - Tusind tak AURA Studio ❤️ Vi er så glad og taknemlige for den gestus.

Vi gør hver dag vores bedste for vores kunder, så det er jo bare super fedt at få sådan et skulderklap 🙏

Godt arbejde:
Thomas (SEO ekspert)
Kenneth (Design specialist)
Søren (Google Ads ekspert)
...

Vi ønsker alle vores skønne kunder og venner en fantastisk sommer 😍⛱️☀️

Ligesom i 2020 bliver sommeren 2021 nok også lidt anderledes end den plejer. For de fleste af os bliver det sikkert mere Lalandia end Lanzarote, men vi ser stadig frem til sol, strand og et par ugers afslapning. Vi glæder os samtidig allerede til at vende tilbage til kontoret - og til vores kunder - efter sommeren 🥳

Hos Seekings holder vi sommerferie i uge 29, 30 og 31. Skulle du opleve behov for support i de nævnte uger, er der dog ingen ko på isen, for kontoret er bemandet med et par dygtige kollegaer henover sommeren 🙌🏼🤗
...

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked