Om dit nye job

Hos Seekings bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af eksperter, der alle brænder for online markedsføring. I PPC-afdelingen er det altoverskyggende fokus – helt kort fortalt – at opnå flotte rangeringer på Google Ads og skabe tilfredse kunder.

Som PPC medarbejder sidder du med spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse og branche – fra den lille frisør og håndværkeren til webshops og større landsdækkende virksomheder.

Hos Seekings arbejder man med sin egen portefølje af kunder, hvilket betyder at efter produktet er solgt, af vores sælgere, starter processen hos dig.

Et projekt kunne f.eks. være opbyggelse af en Google Ads kampagne, med start-kundedialog og efterfølgende drift, service og support. Ofte har du og kunden et samarbejde i mange år frem.

En stor fordel ved vores 360° mediehus er, at vi ofte har hele kundens palette af markedsføring. Det betyder at vi, som leverandør, kan tilbyde vores kunder en fuldendt cirkel af deres markedsføring, hvor der er kort fra tanke til handling. F.eks. hvis de kører kampagner på Facebook eller hjemmesiden, kan vi let tilføje disse i Google Ads – og omvendt.

Arbejdsopgaver

Du vil arbejde ud fra vores moderne kontor i Aarhus.
Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Kundesamarbejde og dialog
 • Projektstyring
 • Opbyggelse af kampagner (Search, Display, Shopping, etc.)
 • Grafisk design af Display bannere
 • Optimering af kampagner (løbende)
 • Opsætning af tracking (f.eks. i Google Tag Manager)
 • Tekniske analyser af kunde-hjemmesider
 • Gennemgå kundernes Ads-kampagner med henblik på optimering (løbende)
 • Afrapportering af resultater

Hos Seekings har vi i forvejen dygtige kollegaer til at udarbejde Google Ads kampagner. Du vil derfor komme til at sparre med specialister inden for området. Vi kan endda prale af at have en kollega, som kommer direkte fra Google i Dublin.

Dine styrker

Finder du også de enorme muligheder, som online annoncering giver lokale virksomheder, fascinerende? Brænder du for Google optimering? Og vil du gerne være med til at opnå de gode resultater? Ja så er du allerede godt klædt på som kandidat til stillingen som vores nye PPC-ekspert.

Din uddannelsesbaggrund er underordnet – Hos Seekings er det din interesse og kvaliteter vi vægter højest. Dog er det et krav at du har erfaring inden for:

 • Google Ads
 • Har analytiske færdigheder
 • Har praktisk erfaring med online annoncering og PPC-kampagner
 • Er brandgod til at kommunikere på skrift og tale
 • Trives med kundekontakt

En bonus vil være at du i forvejen har bureau erfaring, certificeringer inden for Google Ads, samt at du også har erfaring indenfor Google Shopping, Google Analytics & Google Tag Manager.

Hvem er Seekings A/S?

Seekings er et 360° mediehus, som er specialister i online markedsføring. Hos Seekings vil vi være de absolut bedste i branchen. Vi leverer høj kvalitet og har stor tilfredshed blandt vores kunder! Det er et godt og lærerigt sted at være, da der bliver gået i dybden med alle projekter.

Familien Seekings
At være ansat hos Seekings er som at få en ‘ekstra familie’. Her bliver der nemlig snakket om løst og fast og hygget til den store guldmedalje. Socialt samvær står således højt på dagsordenen. Vi ved, at glade kollegaer er motiverende og skaber en positiv kultur i virksomheden.

Vidensdeling er også et vigtigt parameter. Her vil du med garanti altid få en stejl indlæringskurve. Vil du arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor markedet er i konstant vækst og udvikling, så er Seekings det rette sted. Her hjælper og rådgiver vi vores kunder med løsninger, der tilfører dem mest værdi.

En sjov og udfordrende arbejdsplads

Da vi bruger 8 timer om dagen på at arbejde, er det Seekings mantra, at det skal være sjovt og udfordrende at møde ind. Her skal være højt til loftet, uformel tone og godt kammeratskab. Dette sikrer vi bl.a. med sociale arrangementer (Fun Days) ca. hver 2. måned. Vi kører gokart, tager i biografen, ud at spise, spiller minigolf, leger på klatrebaner og meget mere.

 • Sommerfester
 • Julefrokost (Gallafest med award show)
 • Fun Days (teambuilding ca. hver 2. måned)
 • Bordfodbold
 • Grill, når vejret tillader det
 • Stor udendørs lounge
 • Kurser / personlig udvikling
 • Daglige energiserveringer
 • Massør hver måned
 • Og meget mere…

Månedlig udviklingsdag

Hos Seekings går vi op i at være de absolut bedste i branchen. For at være dette skal vi bl.a. sikre at vores systemer og kollegaer altid er up-to-date.

Derfor har vi indført en månedlig udviklingsdag.
Det betyder at du, som kollega, en gang om måneden ikke skal arbejde på ‘alm. kundeprojekter’, men i stedet har dit eget selvvalgte udviklingsprojekt til gavn for dig selv, Seekings og vores kunder.

Idéen er lånt direkte fra Google, som benytter samme princip.
Vi ser at projektet er til stor glæde for alle vores kollegaer, da kreativiteten slippes løs og den generelle læringskurve stiger stejlt.

Efter man evt. har udviklet et projekt, eller er blevet klogere på et område, er det kutyme at fremlægge dette for sine kollegaer.

Ansøgning

Hvis dine ambitioner er høje, og du brænder for Google Ads, samt online markedsføring, skal du sende en ansøgning til vores direktør, Joachim K. Quist / Jkq@seekings.dk

Du er naturligvis også velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller andet.
Joachims direkte nummer er: 20 23 10 80

Du bedes medsende dit CV, samt evt. tidligere udført arbejde / referencer.

Vi glæder os rigtig meget til at høre mere om dig! 🙂

Tiltrædelse: Snarest muligt
Alle ansøgninger behandles naturligvis 100% fortroligt.

Google Partner

200+ Google Ads kunder

160+ års branche erfaring

Hyggelig arbejdsplads

Fokus på udvikling

Flad organisation

Instagram feed

Nerds will understand 😅

Vandautomaten har fået fejlkode 404 😆
...

Sig Hej til vores nye kollega Søren 👋🏼🤗

Han er vores nye mand i Google Ads afdelingen og har en stor erfaring med sig, samt en masse flotte Google Partner certifikater ❤️😊

Søren er allerede i fuld gang med at optimere mange af vores skønne kunders Ads løsninger 📈

Vi er super glade for at have fået dig med på holdet 👍🏼🤗
...

JOBMULIGHED: Google Ads specialist søges (Aarhus) 🖥️✅

Hos Seekings søger vi en ny kollega til vores stærke hold ❤️ Brænder du for Google Ads og online markedsføring, så klik videre på linket nedenfor og læs mere 🤗

Alternativt er du naturligvis velkommen til at sende opslaget videre - måske en person i dit netværk står og mangler et fedt job 🚀

Job link: www.seekings.dk/job-google-ads-specialist-soeges
...

Vi er nu nået i mål med en flot ny hjemmeside til Coaching by P. 😍👏
Tusind tak for den flotte anmeldelse Pernille! 🤗💙
Tjek hjemmesiden ud her: www.coachingbyp.dk
...