En moderne samarbejdspartner

Har din virksomhed brug for at være mere synlig online, er du landet på det rette sted. For nogle handler det om at trække flere kunder til sin virksomhed, og for andre handler det om at fremstå professionelt i den digitale verden når samarbejdspartnere, kunder, leverandører mv. søger på ens virksomhed. Hos Seekings har vi stor erfaring og hjælper mere end 1.000 virksomheder i hele Danmark med netop dette.

Jeg kan bl.a. hjælpe din virksomhed med følgende:

Hjemmeside
Webshop
Foto & video

Google optimering
Sociale medier
Generel medierådgivning

Jeg vægter virksomhedsforståelse og tætte relationer højt. I et samarbejde vil jeg være din faste rådgiver, så du altid kan få hurtig og kompetent support og service.

Hvorfor holde et møde med mig?

Jeg er partner og salgsdirektør i Seekings og har været om bord siden 2014. Forinden har jeg været salgschef hos Krak.dk i en årrække og generelt arbejdet i mange år i mediebranchen. Således har jeg opbygget et stort kendskab til at formidle de helt rigtige løsninger til dig som kunde hos Seekings.

Én af mine kompetencer er uden tvivl evnen til at gøre det uoverskuelige simpelt. Jeg er perfektionist og sætter en ære i, at et ord er et ord. Med mig som formidler er du sikker på, at du får de helt rigtige input til at træffe de korrekte beslutninger. Som jeg plejer at sige, så vil jeg helst ikke sælge noget, men hellere fortælle, hvad der er på hylderne, så du som kunde selv kan vælge til og fra.

Brug ca. en times tid på et møde med mig, og du vil opleve en meget bedre forståelse for, hvad der er vigtigt for netop DIN virksomhed. Jeg kan med garanti skræddersy en løsning, hvor du hverken får for meget eller for lidt, så du sikrer fuld valuta for din investering.

Privat bor jeg i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg sammen med min kone og 3 børn. Fritiden går med masser af sport. Enten oldboys fodbold, løbeture, cykelture, fitness eller som træner for sønnens fodboldhold.

Investér 45-60 minutter i et møde

Book et uforpligtende møde med mig og lad mig gennemgå din nuværende markedsføring og komme med nye input og idéer. Mødet tager ca. 45-60 minutter og foregår hos dig. Du bliver opdateret med den nyeste viden inden for digital markedsføring og får generel råd og vejledning, så du sikrer, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner.

Det vil være en fordel hvis alle relevante beslutningstagere deltager på mødet og hvis du allerede har gang i noget markedsføring, kan du også med fordel have disse aftaler klar – så vil jeg hurtigt kunne danne mig et godt overblik over din situation og herfra komme med idéer og sparring til optimering.

Sådan fungerer vores gratis møde koncept

Uforpligtende 360° gennemgang af din markedsføring hos dig (ca. 45-60 min.)

Idéforslag til forbedringer, nye trends og optimering af din markedsføring

Du er nu opdateret på viden og budget og bestemmer selv, om du vil indgå et samarbejde

Ring 71 99 83 98 eller udfyld formularen og book et uforpligtende møde!

Jeg gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer jeg dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 45-60 minutter og foregår hos dig.

    Navn / Firmanavn
    E-mail

    Telefonnummer
    Besked