LinkedIn – Det faglige sociale medie

LinkedIn er primært målrettet mod erhvervslivet og indeholder virksomhedsprofiler samt personlige CV profiler.

Generelt indeholder LinkedIn meget fagligt indhold. Her ses de typiske ‘hverdagsopslag’ ikke. Opslagene er mere præget af en virksomhedssammenhæng, f.eks. rekruttering, udførte cases, virksomhedsbranding, resultater m.m.

LinkedIn er med sine 1,7 millioner brugere et af Danmarks største sociale medier, hvilket betyder, at det er en oplagt platform at bruge til at markedsføre din virksomhed.

Ønsker du at profilere din virksomhed, styrke dit brand med fokus på fagligt indhold, rekruttere nye medarbejdere, fremvise tidligere udført arbejde eller annoncere dine services, så er LinkedIn et oplagt og professionelt valg af platform.

En professionel samarbejdspartner

Når det gælder LinkedIn firmasider og annoncering kan vi hjælpe din virksomhed med at skabe et professionelt image. Både i form af strategi og grafisk design.

Derudover er vi specialister i annoncering på denne platform. Styrken ved LinkedIn er, at du kan målrette dine annoncer meget konkret i forhold til erhvervslivet. Bl.a. kan de målrettes til virksomhedsnavne, branche, jobtitel, akademiske grader, kompetencer m.v.

Ydermere er det også muligt at udsende skræddersyede “InMails” til LinkedIn brugere. Det betyder kort fortalt, at du kan sende en direkte besked til f.eks. hundrede- eller tusindvis af brugere på LinkedIn ud fra de valgte målretningskriterier.

Styrk dit faglige brand

Hos Seekings hjælper vi dig med at få din virksomhed til at fremstå korrekt i et professionelt netværk. Du har adgang til et mediehus og har altid en fast kontaktperson og sparringspartner til brugen af dette avancerede netværk.

 • Fast kontaktperson
 • Årsstrategi
 • Kreativ udarbejdelse af grafik
 • Tilsendelse af statistik
 • Løbende opdatering af firmaside

Med en årsstrategi udarbejdet i samarbejde med Seekings sikrer du, at din virksomhed altid er synlig og korrekt opsat på LinkedIn.

1,7 millioner danske brugere

Fagligt og professionelt indhold

Målrettet virksomhedsannoncering

Effektiv rekrutteringsplatform

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked