Du er langt fra alene, hvis markedsføring og annoncering er en jungle for dig

Markedsføring kan være en jungle at finde rundt i, men vi kommer ikke udenom, at markedsføring er en nødvendighed, hvis man gerne vil være synlig, sikre kundetilgang og positive resultater i sin virksomhed. Det kan dog være svært at skabe sig et overblik over, hvilke tiltag der virker, og hvilke penge der blot bliver kastet i et sort hul. De tiltag og medier der virkede for år tilbage, er ikke nødvendigvis dem, der skaber værdi i dag. Samtidig kommer der hele tiden nye muligheder for at markedsføre sig, og kundernes adfærd ændres løbende.

Vi sparer typisk vores kunder for mellem 30 – 40 % af deres årlige markedsføringsbudget.

Tidskrævende og utroværdige telefonsælgere

De fleste selvstændige og receptionister kender alt for godt til at blive afbrudt i arbejdet af telefonsælgere, som vil sælge alt fra annoncer til hjemmesider. De er tidskrævende, og det kan ofte være rigtig svært at gennemskue sælgerens troværdighed, og om de har et produkt, som kan skabe værdi for netop din virksomhed.

Vi er din vagthund, hvilket betyder, at du kan sende alle opkald fra annoncesælgere videre til os.

Få hjælp af en rådgiver
– det betaler sig både økonomisk og tidsmæssigt

Hos Seekings sidder kompetente og erfarne erhvervsrådgivere klar til at hjælpe dig med at skabe overblik over din markedsføring. Gennem et personligt møde og tæt dialog arbejder vi os frem til en tidssvarende og udbytterig markedsføringsstrategi til netop din virksomhed. Vi er altid på forkant med, hvad der rør sig i markedsføringsbranchen og vigtigst af alt, hvad der virker. Vi vil spare dig for penge samtidig med, at du vil opnå mere udbytte for dine markedsføringspenge.

Derudover behøver du ikke længere kæmpe med telefonsælgere og annoncehajer, da du har mulighed for at viderestille sælgere og videresende tilbud til din personlige rådgiver, som nemt kan gennemskue om tingene har interesse eller ej for din virksomhed. Husk at bruge din tid til det du er god til. Det gør vi!

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende møde med en rådgiver. Formentlig bliver det starten på et godt samarbejde og en udbytterig markedsføringsstrategi.

I vores verden handler markedsføring om at give x antal kroner og om at opnå mest muligt udbytte for pengene.

Ring 70 34 56 90
og book et møde!

Første møde er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

Please leave this field empty.

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse