Du er langt fra alene, hvis markedsføring og annoncering er en jungle for dig

Markedsføring kan være en jungle at finde rundt i, men vi kommer ikke udenom, at markedsføring er en nødvendighed, hvis man gerne vil være synlig, sikre kundetilgang og positive resultater i sin virksomhed. Det kan dog være svært at skabe sig et overblik over hvilke tiltag, der virker, og hvilke penge, der blot bliver kastet i et sort hul. De tiltag og medier, der virkede for år tilbage, er ikke nødvendigvis dem, der skaber værdi i dag. Samtidig kommer der hele tiden nye muligheder for at markedsføre sig, og kundernes adfærd ændres løbende.

De fleste selvstændige og receptionister kender alt for godt til at blive afbrudt i arbejdet af telefonsælgere, som vil sælge alt fra annoncer til hjemmesider. De er tidskrævende, og det kan ofte være rigtig svært at gennemskue sælgerens troværdighed, og om de har et produkt, som kan skabe værdi for netop din virksomhed.

Få hjælp af en rådgiver
– det betaler sig både økonomisk og tidsmæssigt

Hos Seekings sidder kompetente og erfarne erhvervsrådgivere klar til at hjælpe dig med at skabe overblik over din markedsføring. Gennem et personligt møde og tæt dialog arbejder vi os frem til en tidssvarende og udbytterig markedsføringsstrategi til netop din virksomhed.

Vi er altid på forkant med, hvad der rør sig i markedsføringsbranchen, og vigtigst af alt ved vi, hvad der virker. I vores verden handler markedsføring om at give x antal kroner, og om at opnå mest muligt udbytte for pengene.

Vi ser os selv som din vagthund, hvilket betyder, at du kan sparre med os inden du tager en beslutning om dit næste tiltag.

360° markedsføringspartner

Seekings er et professionelt og effektivt mediehus. Vores force er bl.a., at vi ikke er låst af specifikke medier. Det betyder, at vi kan give dig den rigtige rådgivning, når det omhandler online markedsføring.

 • Adgang til et mediehus fyldt med specialister
 • Fast kontaktperson
 • Møder foregår som regel i din virksomhed
 • Sikre korrekt brug af dine annoncekroner
 • Hjælper til vækstskabelse
 • Fremstå professionelt og korrekt online
 • Få en rød tråd i din markedsføring

HVORFOR VÆLGE OS?

Specialister i online markedsføring

Mere end 160 års samlet erfaring

Kompetente erhvervsrådgivere

Vi skaber et overblik for dig

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked