Få din nuværende hjemmeside tilpasset til smartphones

Ved du, hvordan din hjemmeside ser ud på en iPhone eller en anden smartphone? Hvis ikke, så prøv engang at se efter. Var teksten til at læse, skulle du bruge zoom, og var det en god oplevelse?

Du har stadig mulighed for at være på forkant med udviklingen ved at få lavet en mobiludgave af din hjemmeside i dag. Yd en ekstra service for dine kunder ved at blive mobilvenlig.

Tendensen er mobil

Gennemsnitlig er 35 % af alle dine besøgende fra smartphones.
I besøgstatistikkerne for hjemmesider er tallet for besøgende via smartphones stærkt stigende. I takt med at iPhone og Android-baserede smartphones fra bl.a. Apple, HTC, Samsung, LG og Sony efterhånden er blevet hvermandseje, så er det en naturlig udvikling, at din hjemmeside vil få flere besøg fra denne form for mobilenheder.

1 klik ring op-funktion og rutevejledning
Når en forbruger besøger din hjemmeside via. sin smartphone, så sørger vi for, at forbrugeren bliver præsenteret for en mobilvenlig udgave af din hjemmeside og ikke den almindelige hjemmeside.

Mobilhjemmesiden giver en brugervenlig oplevelse for brugeren, og indlæsningshastigheden er væsentlig højere end ved den almindelige hjemmeside. I alle vores mobilhjemmesideløsninger integrerer vi vores populære 1 klik ring op-funktion, så brugeren i løbet af få sekunder kan ringe dig op ved et enkelt klik. Samme funktion bruger vi til rutevejledning, så de blot skal trykke på din adresse og vupti – så er adressen i telefonens GPS. Nemmere bliver det ikke.

– iPhone kan ikke vise såkaldt “flash”

– Menuerne fungerer ikke optimalt

– Langsom indlæsningshastighed

– Svært at finde kontaktinformation

– Tekst bliver for småt til, at det kan læses

– Over 35 % af besøgende er fra smarthpones

Vi har vi mange pålidelige statistikker, som påviser et stort efterspørgsel på mobilvenlighed. Book et møde og lad os overbevise dig.

Hvad koster det så?

Ofte koster en mobilhjemmeside ikke mere end en avisannonce.
Den nøjagtige pris afhænger af hvor meget indhold, der skal være på din mobilhjemmeside, og om der skal være avancerede funktionaliteter indbygget. Kontakt os på telefon 70 34 56 90 og forhør dig om mulighederne for at få din hjemmeside lavet mobilvenlig.

Se et eksempel på en mobilhjemmeside her »

Hvad er ‘responsive’?

Responsive kan oversættes til elastisk. Gennem de seneste par år er det blevet meget populært at bygge hjemmesider, som er responsive – altså elastiske. Det betyder ganske enkelt, at din hjemmeside automatisk tilpasser sig til den enkelte besøgenes enhed. Om det er en alm. computer, tablet eller smartphone.

Er responsive bedre end en separat mobilhjemmeside?
Både ja og nej… Mange punkter taler for og andre imod.
Hvis du har en responsive hjemmeside skal du ofte blot opdatere ét sted, altså på din originale hjemmeside, hvorimod du ofte skal opdatere to steder, ved at vælge en separat mobilhjemmeside løsning. Dog findes der muligheder for at koble siderne sammen, så opdateringen er let. En seperat mobilhjemmeside vil altid være det mest brugervenlige, da den er specielt designet til en smartphone. En responsive hjemmeside kan ofte være lidt lang og tung.

Med hensyn til Google er en responsive hjemmeside i udgangspunktet det bedste. Men det er blot, hvis dit webbureau ikke laver en korrekt kodning. En separat mobilhjemmeside er nemlig ligeså god i Googles øjne, hvis den blot kobles korrekt sammen med din hovedhjemmeside.

Vi anbefaler, du får en snak med en af vores rådgivere og finder ud af, hvad der passer bedst til din virksomhed og kunder.

Ring 70 34 56 90
og book et møde!

Første møde er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

Please leave this field empty.

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse