Bliv fundet på Google med SEO

Selvom du er verdensmester på dit fagområde eller har de absolut bedste produkter, så er synlighed alfa og omega for, at din virksomhed får succes med dine ydelser og services eller salg af dine produkter. Hvis dine potentielle kunder ikke kan finde din virksomhed, når de har behov for at få udført dine services eller ønsker at købe dine produkter, går du glip af omsætning.

Vi ved, at 8 ud af 10 personer søger på Google efter en ydelse, vare
eller service, før de foretager et køb, og hele 90% benytter kun side 1 til at finde deres leverandør.

Google er i dag den absolutte mastodont, når det handler om søgemaskiner og specielt organiske søgninger (SEO). Alene i Danmark står Google for ca. 95% af alle søgninger.

Specialister i SEO (Google søgeoptimering)

SEO betyder ‘Search engine optimization’, altså søgemaskineoptimering. SEO fungerer på den måde, at din hjemmeside skal optimeres i forhold til de mere end 200 parametre Google ser på for at ranke din hjemmeside.

Udviklingen på det danske marked har tydeligt vist, at Google har overhalet de traditionelle markedsføringskanaler som bl.a. aviser, telefonbøger, online portaler og radio/tv, m.v. Internettets annonceomsætning er i Danmark steget med over 100% de seneste 10 år. Til sammenligning er bl.a. printmarkedet (avis) faldet med ca. 35% i samme periode.

Hos Seekings har vi gennem tiden hjulpet flere hundrede virksomheder til bedre placeringer på deres ydelser og services på Google via SEO. Vi har en stor knowhow og et bredt netværk med over 400 sites og blogs til effektiv linkbuilding, som er et af de vigtigste parametre til gode placeringer i Googles øjne.

Kvalitet frem for alt

Google ændrer deres algoritmer ca. 4-6 gange om året. Det betyder, at kontinuerlige justeringer og opdateringer er en nødvendighed for at fastholde og forøge de gode placeringer gennem SEO. I et professionelt samarbejde med Seekings får du bl.a.:

 • Tilsendelse af Google statusrapporter
 • Tekstforfatning / Tekstoptimering
 • On-site optimering (teknisk tilretning)
 • Off-site optimering (linkbuilding)
 • E-mail og telefonsupport året rundt
 • Løbende personlig sparring

BESTIL EN GRATIS GOOGLE STATUSRAPPORT

Er du synlig på Google?
Hos Seekings har vi specielle værktøjer til at lave nøjagtige målinger af dine placeringer på udvalgte søgeord inden for din branche. Derudover vil en af vores erfarne SEO specialister også gennemgå rapporten og din hjemmeside for eventuelle forbedringsmuligheder, inden vi sender den til dig.

Udfyld formularen og bestil din gratis Google statusrapport. Du vil efterfølgende modtage den pr. e-mail inden for få arbejdsdage.

Rapporten har en markedsværdi på 3.495 kr.

  Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

  Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

  Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

   Navn / Firmanavn
   E-mail

   Telefonnummer
   Besked