Udtalelser fra vores samarbejdspartnere

Tør du at vælge os som samarbejdspartner? Læs, hvad vores kunder skriver om samarbejdet.
Vi lever af vores glade kunder og gør altid vores ypperste for at være de bedste i branchen.

Fischer Advokatfirma  | Hans Henrik Fischer

Nyt frisk udseende på hjemmesiden samt Google optimering med både Adwords og SEO.

Læs udtalelse »

Fischer-Advokatfirma ApS har fået designet og opsat en ny hjemmeside hos Seekings – det var en hurtig og superprofessionel leverance der allerede efter kort tid har genereret nye klienter til Fischer-Advokatfirma ApS.
Med venlig hilsen
Hans Henrik Fischer

Nordisk Tang | Kristian Ottesen

Ny webshop platform, design og strategi løftede salget med 285% og besøgstallet med 40%.

Læs udtalelse »

Vi har alle i tang-familien været glade for samarbejdet med SEEKINGS og kan på det varmeste anbefale et yderst kompetent team når det drejer sig om online markedsføring, rådgivning og det at skabe synlighed for sin virksomhed.
Kristian Ottesen,
Direktør Nordisk Tang

Skanderborg Golfklub | Stig Ingemann Jensen

Skanderborgs smukkeste golfbane har nu fået Skanderborgs smukkeste hjemmeside.

Læs udtalelse »

Seekings har været behjælpelig med at designe vores nye hjemmeside.
Design processen gik let. Vi havde et møde på deres kontor, hvor Seekings fortalte om mulighederne på internettet, samt hvilke muligheder der var for udseende og funktioner på hjemmesider nu om dage.
Efter nogle timer kom vi frem til et ”rå-udkast” som Seekings skulle prøve at lave en flot og moderne hjemmeside ud fra. Og det skal jeg da lige love for de gjorde.

Efterfølgende er vi flere fra bestyrelsen der har haft kontakt med vores faste kontaktperson hos Seekings. Det er gået ganske let – de hjælper os bl.a. med at opdaterer hjemmesiden, samt sætte os godt ind i hvordan man selv kan gøre det (da vi har brug for det i vores forening).

Alt i alt – God service og en kanon flot, moderne og professionel hjemmeside! Vi kan anbefale Seekings herfra.
Stig Ingemann Jensen,
Daglig leder

M. Schøler Automobiler | Mads Vissing Schøler 

Udarbejdelse af 2 nye og professionelle hjemmesider.

Læs udtalelse »

Jeg har nu købt 2 hjemmesider fra Seekings! Yderst professionel håndtering af salg, udarbejdelse og aflevering af siderne. Jeg giver de varmeste anbefalinger herfra.
Med venlig hilsen
Mads Vissing Schøler

Bilforum Herning | Vibeke Bertram

Nyudviklet hjemmeside design fuldt tilpasset tablets og smartphones. Derudover er der også udvilket et brugtbils modul, med teknologien XML.

Læs udtalelse »

Jeg føler mig fristet til at sige, at vi/jeg er rigtig godt tilfredse med Seekings håndtering af vores FB og hjemmesider. En særlig ros til Andreas, som altid er venlig og positiv, som kommer med gode oplæg, som er god at sparre med, som er lydhør og som er super hurtig til at klare vores opgaver og vende tilbage.

Mange tak.

Meyland Tømrer | Klaus Meyland

Sprit ny hjemmeside design – bygget ud fra “SEO” first. Top placeringer på Google brugervenlig funktionalitet.

Læs udtalelse »

Vi har brugt seekings til vores online del de sidste par år og de har pustet liv i vores på det tidspunkt “trætte” hjemmeside.
Det har været en positiv oplevelse, og sitet er begyndt at ligge bedre i statistikkerne.
Klaus Meyland,
Indehaver

Uggerly Installation A/S | Michael Theilgaard

Siden lanceringen er trafikken på hjemmesiden fordoblet. Virksomheden har fået udarbejdet et nyt og moderne website.

Læs udtalelse »

Seekings har hjulpet Uggerly Installation med opsætning af ny responsive hjemmeside, og Facebook side. Vi er meget tilfredse med hele forløbet fra udvikling, til lancering og efterfølgende support. Seekings har kunnet imødekomme alle vores ønsker. Resultatet er blevet et nyt og mere professionelt design. Siden lanceringen er trafikken på hjemmesiden fordoblet.

Uggerly Installation bruger også Seekings aktivt som sparringpartner vedrørende marketing og håndtering af medierne. Det har medført vores markedsføring er blevet strømlinet, uden at det koster mere. Med Seekings på sidelinjen føler vi os i trygge hænder.

HF Tømrer & Snedkerforretning | Henrik F.

En løsning der indeholdte et nyt og spændende website som samtidig var mobilvenligt var den bedste løsning for virksomheden.

Læs udtalelse »

Vi blev kontaktet uopfordret af Seekings vedr. et møde omkring online markedsføring. Vi har ikke fortrudt én eneste gang at vi sagde ja tak til mødet. Vi fik en grundig gennemgang af hvilke tendenser, der bevæger sig på markedet og hvilke tiltag, der var vigtige at få gjort. Vi endte med at lave en aftale omkring, at Seekings skulle stå for at udvikle en ny hjemmeside, der samtidig var mobilvenlig.

Hele processen har været fuldt ud tilfredsstillende. Der er blevet lyttet til vores behov og vi er meget glade for resultatet. Vi modtager jævnligt rapporter fra Seekings, så vi kan følge med. Yderst behagelige mennesker hele vejen rundt. 5 stjerner herfra.

Undervognstunellen | Thomas Risgaard

For at være up-to-date med moderne teknologi var det essentielt for virksomheden at få en responsive webløsning, samt annoncering på Facebook.

Læs udtalelse »

Seekings har været meget hjælpsomme fra dag 1 og de er til at snakke med. De er nærværende og tager aktion, når man har noget, som skal laves. De svarer på mail hurtigt, og de tager telefonen, når man ringer. Dejlige og søde mennesker som forstår, hvad man mener, selvom man ikke er EDB-haj. Seekings har lavet en super fin mobilhjemmeside og hjulpet med Facebook. Kan kun sige, de er super at arbejde sammen med.

Terapi Laila Baltser

Seekings har hjulpet Laila med bl.a. Facebook annoncering, Google Adwords samt Google optimering (SEO).

Læs udtalelse »

Indtil nu oplever jeg en nær, seriøs og kompetent kontakt til Seekings ansatte, særligt Dorte som hele tiden holder tråd i hvad der sker. Dorthe er altid positiv og opmuntrende når udviklingen synes gå langsomt. De ansatte hjælper mig hver især inden for deres kompetenceområde med at finde vejen i at markedsføre mig på bedste måde. Jeg får hurtig hjælp, når noget skal justeres og jeg får altid en vejledning som giver mig mening. Det er vigtigt for mig at have tillid til at det jeg betaler for giver mening og lykkes. Indtil nu er der udvikling i min forretning. Hilsner fra Laila.

Brdr. Elboe ApS | Vivi L. Jensen

Efter at få lanceret deres nye hjemmeside, kunne vi sikre løbende stigende besøgstal for virksomheden gennem SEO – med fremragende resultater.

Læs udtalelse »

Vi har valgt Seekings til at stå for vores søgemaskineoptimering på google. Vi har været positivt overrasket over de flotte resultater de har leveret. Vi er blevet markant mere synlige end vi var, inden vi fik etableret et samarbejde. Vi fik for nyligt lavet ny hjemmeside ved anden leverandør og i den forbindelse var besøgstallene på google faldende – Seekings gjorde os opmærksomme på dette og har været behjælpelige med tiltag for forbedringer.

Jonas Vogt har givet os en meget fin og brugbar instruktion i brugen af Facebook og vi føler os langt mere komfortable i brugen af dette medie efterfølgende. Vi har også besluttet at vi skal investere yderligere i dette hos Seekings til næste år. Generelt rigtig fin betjening og særdeles god opfølgning på tingene. Stor ros fra os til alle i Seekings.

Sct. Knuds Golfklub | Margit Madsen

Gennem en optimering og omlægning af den sociale medie strategi har Sct. Knuds Golfklub oplevet en fremgang på deres Facebook på over 28%

Læs udtalelse »

Det har vist sig at være et godt tiltag, at få Pernille & Seekings til at være behjælpelige med annoncering via Facebook. Vi har fået over 70 nye “likes” på små 2 måneder. Det lyder måske ikke af så meget, men det er en stigning på over 28%, hvilket vi er meget glade for.

Søndag den 19.05.2015 var der Golfens dag, hvor vi havde 50 nye gæster i golfklubben, heraf meldte 7 sig ind som prøvemedlem, og siden 1. marts har vi fået 10 nye medlemmer oven i de 7. En del af de besøgende, ville hjem og tænke over det. Der plejer at være nogle, som vender tilbage og melder sig ind, så det håber vi på. Et langt bedre resultat i år, end det vi havde sidste år.

Citröenspecialisten | Karin Pedersen

Det lykkedes at skabe en flot og moderne visuel identitet for virksomheden gennem et nyt website, søgemaskineoptimering og Facebook profilering.

Læs udtalelse »

Vi vil gerne anbefale Seekings omkring oprettelse af hjemmeside og Facebook. Seekings er både hurtige til at vende tilbage, og retter de ting, vi gerne vil ha anderledes. Flinke og imødekommende mennesker.

El-firma Knud Jørgensen | Jette Jørgensen

Facebook annoncering har været medvirkende til at sikre El-firma Knud Jørgensen online succes og online eksponering på markedet.

Læs udtalelse »

Jeg har været meget tilfreds med mit samarbejde med Seekings. Behagelige medarbejdere der holder, hvad de lover, og du får følelsen af, at de virkelig arbejder for dig. En god samarbejdspartner.

Kjeld Rytter VVS | Hanne Nielsen

Seekings har hjulpet med rådgivning i mediejunglen samt udarbejdes af total Facebook strategi, herunder annoncering og konkurrencer.

Læs udtalelse »

Vi har været yderst tilfredse med vores samarbejde med Seekings. Dette gælder lige fra rådgivningen fra Jonas Vogt omkring hvilkne løsninger der ville være interessante for vores firma, samt selve udførelsen af vores facebook side og annonceudarbejdelsen. De er lette at snakke med og forstår hvad man mener. Det er ikke sådan at man bliver nødt til at stille sig tilfreds med noget, fordi man føler, at man er besværlig eller ikke kan forklare hvad man gerne vil have . De er ikke tilfredse med deres arbejde før vi er tilfredse. Vi er først lige kommet i gang, men forventer at vores tiltag vil få en positiv virkning.
Helt klart 5 stjerner herfra.

Sybiksen | Helle Lorenzen Bach

Virksomheden har fået hjælp til strukturering og udarbejdelse af deres online medie strategi gennem brug af Facebook.

Læs udtalelse »

Seekings har hjulpet os med at blive mere synlige på nettet, og øget salget af vores egne designs. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, de lytter og rådgiver, så vi har fået løsninger, vi kan identificere os med.

Family Garden | Lone Sønderbæk

Webshop, website, responsive webløsning og Facebook eksponering var den ultimative løsning for Family Gardens online identitet!

Læs udtalelse »

Vi har valgt et samarbejde med Seekings omkring vores online profil herunder ny hjemmeside med integreret webshop, der er mobilvenlig. På samme tid har vi fået hjælp til yderligere eksponering for vores Facebook side.

Vi har nu fået en integreret løsning, hvor vi automatisk får nyheder på vores hjemmeside hentet automatisk fra Facebook. Vi føler nu, at vi har fået et professionelt online udtryk, som vi er meget glade for. Seekings personale har fra dag 1 været yderst kompetente. Det gælder både i rådgivningsprocessen og selve udførelsen af vores nye produkter.

Vi bliver altid mødt af et smilende personale, der står klar til hjælp. Vi er meget glade for samarbejdet, og ved hvem vi skal henvende os til, hvis vi får behov for yderligere assistance. Vi kan varmt anbefale Seekings til alle andre, der har behov for at få optimeret deres online profil.

Fjellerup Bageri | Mogens Hansen

Virksomheden har oplevet fremgang efter at få udarbejdet et nyt og moderne udtryk gennem professionel Facebook profilering.

Læs udtalelse »

Dejligt at få lavet en Facebook side af Seekings. Tak til Pernille og Thomas for at vi altid kan ringe og få den hjælp vi behøver. Det er en uvurderlig reklame at ha` Facebook, så derfor få lavet en side hos Seekings..

VVS Fyn | Martin B. Ø.

Gennem søgemaskineoptimering og Facebook annoncering har virksomheden opnået større eksponering på markedet, med stor success!

Læs udtalelse »

Pernille som min rådgiver er fantastisk, fordi hun forstår vores branche og ikke mindst den manglende tid i forhold til markedsføring. Jeg føler mig tryg ved, at hun styrer al min markedsføring, fordi jeg ved at tingene bliver gjort, og jeg har stor tiltro til hende og Seekings. Løsningerne er nemme og overskuelige at forstå og tilpasser sig mine behov.

Jeg kan varmt anbefale Pernille og Seekings til andre!

Brdr. Thorsen | Steffen Thorsen

Det lykkedes gennem kreative virkemidler at optimere Brdr. Thorsens visuelle identitet, til et nyt samt professionelt online udtryk.

Læs udtalelse »

Vores samarbejde med Seekings om en ny hjemmeside har levet fuldt op til vores forventninger om fleksibilitet, seriøsitet og forståelse for vores virksomhed. Den nye hjemmeside lever fuldt op til vores forventninger om moderne design, nem brugerflade og senere udvidelsesmuligheder samt et godt samspil mellem Facebook og hjemmesiden vedr. nyheder og billeder.

Der er altid blevet lyttet til vores ønsker og Seekings har altid optrådt professionelt og ydet fornem kundeservice, når vi har kontaktet dem. I Seekings har vi fundet en kompetent og seriøs partner, som kan være med til at styrke vores firma udadtil via vores nye hjemmeside og facebookprofil.

Vi kan kun give Seekings vores bedste anbefaling og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med dem

RPE Consult | Ram Peleg

Seekings har hjulpet RPE Consult med en ny og stilsikker hjemmeside. Se projektet på www.rpe-consult.com.

Læs udtalelse »

When I decided to upgrade RPE Consult old web site, it was quite obvious for me to contact with Joachim Quist from the company Seekings to do this job.

And indeed, he did a great work which I am very satisfied with the end results.

Thrane | Frode Munksgaard

Målet med den nye hjemmeside var et eksklusivt look, som kunne afspejle Thranes tøjbutik i Haderslev. Desuden ønskede kunden online salg af varer.

Læs udtalelse »
I forbindelse med reetablering af ny hjemmeside, har vi fået en professionel og forståelig assistance fra Seekings. Og ikke mindst har vi fået etableret en forbindelse til et web bureau som lover hvad de sælger – både hurtigt og effektivt, men også design og funktionelt tilfredsstillende.

Vi har nu fået et brugbart overblik over vores it udstyr og ikke mindst dets muligheder.

Zacher Advokater | Ole Husum

To måneder efter lancering er hjemmesidens besøgstal mere end fordoblet. Efter oprettelse af Facebook er der tilføjet ekstra 35 % besøg.

Læs udtalelse »
FRA AVIS ARTIKEL: Zacher Advokater har lanceret en helt ny hjemmeside i samarbejde med det kendte webbureau Seekings i Aarhus. Hjemmesiden bygger på den nyeste teknologi, og indeholder derfor en hel række faciliteter både for brugeren og udbyderen.

Direktør Joachim K. Quist fra Seekings udtaler; ”Vi har her produceret vores hidtil mest dynamiske og informative hjemmeside til advokatbranchen. Vi har forsøgt at afmystificere advokaterne lidt ved bl.a. at anvende et lidt anderledes billedmateriale. Informationsmæssigt har hjemmesiden den store fordel, at den rammer en lang række søgninger i Google, hvilket er en klar fordel.”

Advokat Ole Husum udtaler;” Vi er meget tilfredse med resultatet, og synes at hjemmesiden helt lever op til vores forventninger. Vores Facebook link medførte, at vi i løbet af få dage modtog mere end 140 ”likes”, og flere end 4.000 personer har nu været inde på hjemmesiden. Det er langt over forventning. Vi kan kun sige, at vi har været meget tilfredse med samarbejdet.” Zacher Advokater A/S er et lokalt funderet advokatfirma med afdelinger i Grenaa og Ebeltoft. Zacher Advokater A/S beskæftiger i alt 14 medarbejdere, heraf 6 advokater.

Zacher Advokater A/S er et dynamisk advokatteam, der udbyder advokatydelser på et fagligt højt niveau til både private, erhvervsvirksomheder samt offentlige institutioner.

Redningsgruppen | Martin Mølster

Fra 500 til 12.500 besøg om måneden! Seekings har samarbejdet med Redningsgruppen i forbindelse med deres nye totalløsning og strategi.

Læs udtalelse »

Seekings består med topkarakterer! I forbindelse med implementering af en ny online totalløsning og strategi kontaktede jeg 3 mediebureauer i Aarhus og omegn for at indhente tilbud.

Hos Seekings oplevede jeg en god kemi fra starten, og da det var et større projekt var direktøren med fra start. Allerede her var jeg klar over at jeg havde at gøre med et enormt professionelt og seriøst firma.

Seekings kom ikke bare med det bedste tilbud, men var også kreative og offensive med ideer og funktioner jeg ikke havde set før. Seekings’ tilbud var et forholdsvis stort 6-cifret beløb, men økonomisk langt under de andre tilbudsgivere.

Jeg valgte Seekings til opgaven, hvilket jeg aldrig har fortrudt. Fra start til slut har alt været utroligt struktureret og jeg har hele tiden følt at jeg var i trygge hænder. De taler et sprog som man kan forstå, og deres løsning giver kunder i min butik. Jeg har flere gange ringet efter lukketid, endda engang kl. 22 om aftenen, hvor telefonen blev taget med det samme, og mit problem blev løst. Sådan en service har jeg aldrig oplevet før!

Ydermere er Google resultaterne højere end forventet, vi ligger over de fleste af vores kollegaer i branchen, som har brugt årevis på deres positioner.

Jeg kan på det varmeste anbefale Seekings som samarbejdspartner. Giv Seekings en chance, du vil ikke fortryde det!

Moos Byggeri | Steffen Moos

Seekings har været med gennem hele processen for virksomhedens nye identitet. Alle søgeord ligger nu topplaceret på Google.

Læs udtalelse »

Vores samarbejde med Seekings har været helt i top. Meget professionelt forstået på den måde, at de altid er lyttende, men også kritiske overfor ens foreslag.

Desmere har de udvist nødvendig fleksibilitet i processen, hvilket vi anser som utrolig vigtigt i en godt og seriøst samarbejde.

Hotel Havlund | Louise Rørbæk

Hjemmesiden ligger nu nr. 1 ved søgningen: Hotel, Grenaa. Den nye hjemmeside har forhøjet besøgstallet + Facebook er tilkoblet.

Læs udtalelse »

Samarbejdet med Seekings i forbindelse med udarbejdelse af vores nye hjemmeside og facebook profil (+ senere kampagne) har været meget professionelt og “nærværende”.

Dejligt at vide, at man altid kan få hjælp til rettelser med tekst og billede, selvom systemet også er nemt at betjene selv.

Vi har fået en super flot og moderne hjemmeside – og glæder os til det fremtidige samarbejde.

Kvik Trafik | Claus Nielsen

Google: Fra side 6 til side 1. På blot 20 dage skaffede Seekings en side 1 placering, efter tre SEO bureauer havde givet det et forsøg.

Læs udtalelse »

Det samarbejde jeg har haft med Seekings har forløbet super godt, og ikke mindst været effektivt. Det hele startede egentlig med at jeg ville have lavet lidt Seo, men efter at have snakket med Seekings blev det til en helt ny hjemmesideløsning i stedet for. Lige fra starten har der været stor forståelse, for de ønsker og behov som jeg har haft til min virksomhed, og alt hvad de har lovet er blevet overholdt, og lidt mere til.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Seekings, de er yderst kompetente, leverer en super god service, og ikke mindst et flot og brugbart resultat.

Assist It | Rikke Kjærås Pedersen

Nøgleklar løsning på 14 dage. Rikke skulle hurtigt i gang med sin nye forretning. Vi overholdt deadlinen på 14 dage, så Assist It kom online i tide.

Læs udtalelse »

Jeg har været yderst tilfreds med vores samarbejde, og det gælder både processen og den færdige hjemmeside.

Lige fra start havde Seekings en god forståelse for mine ønsker og behov, hvor vi hurtigt fik afklaret formål, målgruppe, indhold mv, og ikke mindst var det afgørende, at siden nemt kunne ændres og tilrettes efter behov. Indenfor ca. 14 dage havde jeg en fuldt kørende hjemmeside og mine forventninger blev indfriet.

Efterfølgende har jeg været fuldt ud tilfreds med den service jeg har fået, og hvis jeg får behov for større ændringer, kan jeg til hver en tid få  Seekings til at håndtere – det giver den nødvendige tryghed og sikkerhed for, at siden både er konstant kørende samt ajourført.

Jeg kan bestemt anbefale Seekings som samarbejdspartner.

Midtjysk Erhvervskøreskole | Henrik Hansen

Google optimering gav top placeringer på Google. Ny mobilhjemmeside betyder, at virksomhedens knap 500 månedlige mobilbesøgende nu får en god service.

Læs udtalelse »

Vi havde gennem en periode ikke opnået nok søgning på vores hjemmeside, vi var simpelthen ikke synlige nok på nettet. Efter anbefaling valgte vi Seekings som leverandør af SEO, mobilsite, Facebook side og hjemmeside. Deres tilgang var meget professionel, hurtig og grundig. Nu er vi at finde på første side i Google søgning .

Vi kan bestemt anbefale Seekings som samarbejdspartner, de har fuldt ud levet op til vores forventninger.

Autowatch | Thomas Larsen

Side 1 på Google efter 14 dage. Helt ny hjemmeside for Autowatch gjorde deres produkt ‘Alkolås’ synligt på Googles 1. side.

Læs udtalelse »

Vi kan varmt anbefale Seekings! Vi var helt grønne på webområdet og Seekings sørgede for på meget professionel vis at guide os godt og trygt igennem processen.

Det første oplæg til hjemmeside lå ufatteligt tæt op af vores ønsker og forventninger, så forståelsen for kundens behov er virkelig til stede. Der blev sat god tid af til os og der blev lyttet til alle vores ideer, hvilket bar præg af det færdige resultat.

Top karakterer herfra!

Quist Menswear | Jytte Allermann Katholm Quist

Nyt eksklusivt look: Mission accomplished! Quist Menswear havde brug for et enkelt og eksklusivt look til deres nye hjemmeside.

Læs udtalelse »

Da Seekings præsenterede udkastet til vores hjemmeside blev vi uhørt glade. De havde virkelig forstået vores grafiske ønsker til den nye hjemmeside.

Vi kan her i butikken kun anbefale Seekings til andre som står og mangler online markedsføring.

Øzkans Køreskole | Haydar Øzkan

Ny CMS hjemmeside og mobilhjemmeside, som var let at rette, blev leveret til Haydar. Efterfølgende har vi hjulpet med Facebook.

Læs udtalelse »

Jeg har fået lavet en mobil hjemmeside som jeg er blevet meget glad for. Det vi aftalte, var også det jeg fik.. Siden blev oprettet hurtig og efterfølgende har der været en god opfølgning på om det var som jeg havde forventet..

Desuden har jeg fået en QR kode med mit logo i midten, så man ikke er tvivl om, hvem den tilhører.. Super kunde betjening.

FriskFisken | Heine Max

Fra 170 likes til 500+ likes på ca. 4 uger. De fleste brugere er lokale, da markedsføringsindsatsen blev segmenteret geografisk.

Læs udtalelse »
Vi i FriskFisken har brugt SEEKINGS til at promovere vores butik i Risskov, via facebook og har fået utrolig meget ud af deres indsats. De lavede nyt cover og profil billede og kørte annoncer for os og resultatet kunne tydeligt ses i kasseapperatet.

Efter den første succes med facebook, besluttede vi os for at få dem til at lave vores nye hjemmeside og og igen er vi sindssyg glade for resultatet og ikke mindst den service der ligger bag. Vi har skulle ændre lidt i priser, udseende hen ad vejen og dette er altid ændret i løbet af 5-10 minutter.

Jeg kan kun anbefale SEEKINGS til andre købere/brugere. Et KÆMPE JA TAK, her fra !

Restaurant Fedet | Carsten Siebert

Salg på første dag af lancering af webshop, hvilket stadig er kontinuerligt. Design og rådgivning til Facebook (2000+ likes).

Læs udtalelse »

Super professionelt team. Kan klart anbefales hvis du over vejer ny hjemmeside og web shop! Kan også klart anbefales til Facebook optimering og opsætning af FB side.

Også tak til super hurtig support, – det spiller maxX!

Green Harmony | Mette Sloth

Salget er fordoblet efter opbyggelse af en ny og moderne webshop. Efterfølgende er sociale medier, AdWords og Trustpilot koblet på.

Læs udtalelse »

Jeg har netop haft Seekings til at udvikle min nye flotte webshop i WordPress. Udover den er utrolig flot og professionelt lavet lige ud fra de tanker jeg havde omkring design og layout, har jeg også mødt venlighed og hjælpsomhed når der var spørgsmål eller problemer.

Jeg kan varmt anbefale Seekings som samarbejdspartner

Exklusiv VVS | Kenneth Kristoffersen

Målet var en ultra eksklusiv webshop, som absolut ikke lignede de andre på markedet. Se for dig selv, vi synes den rammer godt.

Læs udtalelse »

Da jeg besluttede mig for at starte exklusiv-vvs.dk, var jeg rundt ved en par forskellige webbureauer, men fandt Seekings, som værende dem jeg følte mig tryg ved og dem der forstod mine synspunkter og visioner for mit firma.

De var og er stadig rigtigt gode til at komme med nye inputs til hjemmesiden, og de er altid til at få fat i, plus de ting jeg godt kunne tænke mig lidt anderledes, er fikset samme dag. Det er super samarbejde.

Lisa´s Køreskole | Lisa Hald Jensen

Et nymoderne CMS design og system var der brug for. Det er nu let at oprette nye holdstarter. Siden er fuldt integreret med Facebook.

Læs udtalelse »

Meget kompetent vejledning vedr. opsætning af hjemmeside. Altid hurtig med svar retur på spørgsmål eller ændringer til hjemmeside.

Seekings kan klart anbefales.

Malerfirma Brdr. Knudsen | Jan og René Knudsen

Google optimering: Topplacering ved søgningen ‘Maler Århus’. Totalløsning med hjemmeside, responsive, Facebook og SEO.

Læs udtalelse »

Med Seekings på side linjen til at holde styr på hjemmeside og facebook mv. er man altid optimeret. De har fingeren på pulsen og ved hvad der virker. Ikke noget med dyre annoncer på div. medier – med Seekings som partner er du sikret den bedste rådgivning der passer til lige netop dig.

Vi stiftede bekendtskab med Seekings i forbindelse med at vi skulle ha lavet en ny hjemmeside. Vi fik en rådgiver ud og snakke med os. Rådgiveren havde gjort sit hjemmearbejde til UG. Forklarede os lidt om hvad der virker på en hjemmeside og ikke virker og viste os eksempler på dette.

Vi fik en god snak og der blev lyttet til vores ønsker omkring hvad vi gerne ville have på vores nye hjemmeside –
som efter rådgivning blev optimeret til også at passe til smartphones mv.. Ikke lang tid efter var vores side lavet af deres webudvikler. Også her mødtes vi med webudvikleren og så hjemmesiden sammen og blev forklaret hvordan tingene virker – vi fik omrokeret og tilføjet nogle ting på siden så vi var helt tilfredse med resultatet.

Og nu her ca. 8 mdr. senere er vi i gang med næste etape. De er ved at lave en facebook profil til os og optimerer os på google. Så vi slår vores konkurrenter med flere længder…

Vi kan ikke ønske os en bedre samarbejdspartner end Seekings ApS. De er meget dygtige, professionelle, kompetente og har en stor viden om det de laver samt leverer en fantastisk service. Ringer eller emailer
man om nogle ting man gerne vil ha tilføjet til f.eks hjemmeside er det sket inden 10 min. Har man ønske om ny hjemmeside el. lign så er det Seekings man skal have fat i.

Midttek El | Steffen B. Herlufsen

Efter produktion og design af 2 x mobilhjemmesider med 1 klik ring op funktion, oplevede Midttek El en stigning i aften- og weekendudkald.

Læs udtalelse »

 Vi fik for nyligt oprettet 2 mobil hjemmesider, til henholdsvis Hadsten El og Midttek El Århus. Begge sider blev oprettet hurtigt og uden problemer. Der var stort set ingen tilretninger eller smårettelser. Alt var lavet perfekt efter mine stikord. Spot ON!

Vi har efterfølgende oplevet en stigning i aften- og weekendudkald, sikkert pga. kundernes smartphone er lige ved hånden i forbindelse med et strømsvigt eller el-problemer.

Vi skal nu et skridt videre med online markedsføring hos Seekings………glæder os!

Le Haut des Espinets | Lars Svendsen

Bookingsystemet på hjemmesiden har hjulpet feriestedet med mere præcis kommunikation til deres kunder, og det bliver brugt flittigt.

Læs udtalelse »

Seekings har hjulpet os med opbygning og implementering af en ny webside. Det kom der et godt resultat ud af og vi er glade for samarbejdet. Kompetancen er iorden og kreativiteten blomster når nyt skal udvikles. Senest har Seekings hjulpet os med at bruge facebook som markedsføringsplatform.

Din Køreskole Aarhus | Henrik Bahne

En kreativ Facebook firmaside har hjulpet Din Køreskole Aarhus med kommunikationen til deres nuværende og fremtidige elever.

Læs udtalelse »

Din Køreskole har været yderst tilfreds med samarbejdet med Seekings. Seekings har hjulpet os med vores facebookside, så den bl.a. har fået et unikt coverbillede. Især har vi været tilfredse med kommunikationen mellem os og Seekings. Dette kom til udtryk i selve designprocessen, hvor vores idéer og ændringer hurtigt blev ført ud i livet.

Anbæk Maskinstation A/S | Peter Bech Johansen

Seekings har hjulpet med en ny identitet til Anbæk Maskinstation i form af et nyt logo. Logoet samler nu Anbæks to virksomheder.

Læs udtalelse »

Vi har været meget tilfredse med det stykke arbejde Seekings har lavet for os. Vi stod og skulle lægge 2 virksomheder sammen til én, hvorfor vi havde brug for et logo, der kunne repræsenterede begge virksomheder fremadrettet samt gerne indeholde lidt fra hvert firma.Jeg synes, at Seekings ramte plet. De fik lavet et logo, der afspejler lige præcis det vi gerne vil udstråle for vores virksomhed. 

Insightments | Bo Fensbæk

Seekings hjalp med en total ny identitet for det nye firma Insightments. Logo-design, hjemmeside, log ind system til kunder samt Facebook.

Læs udtalelse »

Insightments valgte Seekings ud fra mange vigtige kriterier. Vi ønskede en langvarig relation som kan bistå os i vores udvikling og som ønskede at forstå vores strategiske forretningskriterier.

Vi fik en meget dygtig projektansvarlig tilknyttet og såvel markedsføringsbudskaber, proces, usædvanlig flot grafik samt efterfølgende support og tilpasning er i særklasse. At vi tilmed har fået flot respons fra nye kunder og tunge professionelle kolleger understreger at vi valgte rigtigt. Kontakt os gerne for en referenceudtalelse. 

Kama Kaffe | Esben Bach Lauridsen

Seekings har hjulpet med to webshops til Kama Kaffe. En til engros salg (kamalager.dk) og en til private kunder (kamagroup.dk).

Læs udtalelse »

Dejligt når opgaven bliver løst af professionelle og engagerede der lytter til kundens behov.

SKT-Byg | Steffen Thomsen

Seekings hjalp med en ny mobilvenlig hjemmeside, med en flot Facebookside i samme stil.

Læs udtalelse »

Seekings har været med behjælpelig med en opbygningen af vores hjemmeside og Facebookside.

Jeg havde en rådgiver på besøg og efter en god dialog, faldt beslutningen på en ny hjemmeside. Rådgiver tilbød jeg kunne køre direkte i hælene på ham tilbage til hovedkontoret, hvor der sad en designer klar til at gå i gang med projektet.

Her fik vi klarlagt ønsker og visioner for hjemmesiden, hvorefter arbejdet kunne begynde.
Med en hurtig indsats fra begge parter, fik vi let og smertefrit opsat en nymoderne hjemmeside, med nye referencebilleder i løbet af 14 dage.

Tak til Seekings for en hurtig service, et godt produkt og et godt samarbejde.

Grenaa Motionsløbeklub | Birthe Knold

Seekings har hjulet Grenaa Motionsløbeklub med en nye online tilstedeværelse, samt visuel identitet.

Læs udtalelse »

Jeg synes, at forløbet har været godt.

Indledende samtale med dig sidst i 2015 og færdigt resultat et par måneder efter.

Hjemmesiden fremstår flot og brugervenlig og i henhold til vores ønsker.

I har været gode til at lytte.  Rettelser og tilføjelser sendt pr. e-mail er behandlet senest dagen efter. Det er godt.

Min opfattelse er, at de øvrige medlemmer, der har været en del af forløbet, også er tilfredse med resultatet og aftalen med Seekings.

Jeg har tillid til et fortsat godt samarbejde.

Lavprisforsikring

Formålet med den nye side var simpelt: at hjælpe folk til at spare penge på deres forsikringer. Idéen bag er simpel: Folk skal kunne vælge hvilke forsikringer de ønsker at modtage et tilbud på.

Læs udtalelse »

Vi i hos Lavprisforsikring er nu helt sikre på, at valget af leverandør af vores nye online-projekt var det helt korrekte. Ikke desto mindre har Seekings formået at følge projektet til dørs – men en sammensmeltning af den kompetente rådgiver Jakob Munk og hans hold, har Seekings fået projektet til at gå op i en højere enhed.
Vi kan klart anbefale Seekings A/S og ser frem til vores fremtidige samarbejde

Beringsslagteren | Steen Mortensen

Ny responsive hjemmeside med mange funktioner og bestillingsformularer. Mange positive tilkendegivelser af besøgende på hjemmesiden.

Læs udtalelse »

Vi har fået lavet en ny hjemmeside ved Seekings og vi er super tilfredse med resultatet. Vi har fået mange positive tilkendegivelser med vores nye hjemmeside. Hele processen har været god fra forløbet fra sælger til slut produkt og så er de utrolig flexible og hjælpsomme med rettelser, så en god oplevelse her fra.

Med venlig hilsen
Beringsslagteren

Ranimex Vine | Ann Jessen Nielsen

Seekings har hjulet Ranimex Vine med bl.a. Facebook annoncering og konkurrencer.

Læs udtalelse »

Altid god og kompetent service både fra vores lokale kontaktperson Dorthe Bøttger-Larsen og fra kontoret.

Vi har bl.a. fået lavet flere Facebook annoncer/konkurrencer, som har givet rigtig godt resultat.

Professionel opsætning og rådgivning hele vejen :-)

Nybøllgrill | Anette Schmidt

Nybøllgrill har bl.a. fået udarbejdet Facebook firmaside, social medie strategi, samt annoncering.

Læs udtalelse »

Seekings kan anbefales, de overholder hvad de lover. Jeg har fået hjælp til Facebook og det gav et super resultat og flere kunder i butikken.

Dejligt at blive ringet op når der skal laves nyt på facebook.

For os har det været dejligt med Dorte Bøttger Larsen som konsulent her fra Sønderjylland

Hun er altid parat med en hjælpende hånd hvis man er i tvivl.

Vi kan varmt anbefale Seekings.👍👍

Ska do ha en burger do ka haus
så kom til nøffelgrill vi ve` hvodan den ska laues
af oksekø æ bøffe vi Laue ja det er nau der daue.

Cafe Odora | Gitte Majed

Cafe Odora har sammen med Seekings, udarbejdet en professionel Facebook firmaside, samt annoncering. Herudover er der nu også en ny og moderne responsiv hjemmeside på vej.

Læs udtalelse »

Vi fra Cafeodora har fået lavet vores Facebook side af Seekings.

Og vi må da sige at det er noget af det bedste vi kunne gøre.

Det har givet os meget god respons .

De er meget hjælpsomme og altid klar til at hjælpe med alt forefaldende.

Vi kan kun anbefale Seekings.

De skal også lave vores hjemmeside hvilket også nok skal blive godt.

D.E. TekniQ | Kaj Nygaard Pedersen

Hos virksomheden kunne vi være behjælpelige med at sikre synlige resultater og fremgang for deres online eksponering.

Læs udtalelse »

Jeg er glad for, at vi valgte Seekings, som samarbejdspartner til vores online markedsføring. Allerede i udvælgelsen af, hvem der skulle lave vores nye online markedsførings platforme til PC, mobil og tablet stod det klart, at Jonas Vogt var den, der havde mest erfaring med, hvad der skulle til og var god til at lytte til ønsker og behov.

Efter vi har været i gang nogle måneder er vores synlighed på nettet steget markant. Det er dejligt, at vi bare kan kontakte Seekings, og så bliver tingene gjort, så vi ikke selv skal sidde og bøvle med det. Samtidig gør det heller ikke noget, at det er til en fornuftig økonomi.

Kjeld Rytter VVS | Hanne Nielsen

Gennem Facebook annoncering, og udarbejdelse af en professionel Facebook firmaside har Kjeld Rytter VVS fået et moderne og spændende online udtryk.

Læs udtalelse »

Vi har været yderst tilfredse med vores samarbejde med Seekings. Dette gælder lige fra rådgivningen fra Jonas Vogt omkring hvilke løsninger, der ville være interessante for vores firma, samt selve udførelsen af vores facebook side og annonceudarbejdelsen, som er lavet af Anton Brix Torø.

De er lette at snakke med og forstår, hvad man mener. Det er ikke sådan, at man bliver nødt til at stille sig tilfreds med noget, fordi man føler, at man er besværlig eller ikke kan forklare, hvad man gerne vil have. De er ikke tilfredse med deres arbejde, før vi er tilfredse. Vi er først lige kommet i gang, men forventer at vores tiltag vil få en positiv virkning.
Helt klart 5 stjerner herfra.

ABTEK INTERNATIONAL | Henning Nielsen

Ny og moderne mobilvenlig hjemmeside med flere sproglag.

Læs udtalelse »

Vi fik Seekings anbefalet af en kollega i branchen, men nåede faktisk ikke at kontakte dem, før vi blev kontaktet af Dorte fra Seekings.

Vi aftalte et møde, fik efterfølgende priser på det aftalte, som vi så bestilte.
Seekings leverede det aftalte produkt, og der kom ikke nogen skrædderregninger, som det ellers ofte ses i branchen.

Vi er rigtig glade for samarbejdet!

Horsens Cykler | Julie Ibi Hjorth

Seekings har hjulpet med både Facebook annoncering samt ny og mobilvenlig webshop.

Læs udtalelse »

Vi kan varmt anbefale Seekings!
Vi ønsker især at FREMHÆVE; Online Specialist Andreas Vahle – Som hele vejen yder en KÆMPE indsats, og en prisværdig service!
Vi er rigtig glade for det samarbejde vi har med Seekings.
Tilfredsheden skyldes ikke kun det flotte arbejde der bliver udført, men også den hurtige og altid gode support og service vi får!

Fast Mad | Kristina Fast

Seekings har hjulpet med ny webshop, hvor der er muligt at bestille ugentlige “Madkasser” fra, til hele familien. Derudover har Seekings også hjulpet med opsætning af en professionel Facebook firmaside.

Læs udtalelse »

har været meget tilfreds med mit samarbejde med seekings, har fået en meget flot hjemmeside, og servicen hos seekings har været super, de har nemt og hurtigt løst de problemer jeg har haft.


Ring 70 34 56 90
og book et møde!

Første møde er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

Please leave this field empty.

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse