Få en hjemmeside, der sælger

Hos Seekings får du ikke blot en standard hjemmesideløsning, som ukritisk sprøjtes ud til alle vores kunder.

Vi tilbyder heller ikke gratis hjemmesider(som ofte alligevel ikke er gratis, når regningen kommer). Vi sørger for, at du får en hjemmeside, der passer lige netop til din virksomheds behov, pengepung og firmaprofil.

cms-os2

Rettelser har aldrig været nemmere

Det er vigtigt, at du løbende opdaterer din hjemmeside, eller får andre til at gøre det for dig. En hjemmeside, som er lavet i et CMS (Content Management System), giver mulighed for opdateringer og rettelser på hjemmesiden, som alle kan finde ud af.

Du undgår dyre licenser

Vi benytter såkaldte open-source systemer og scripts for at give vores kunder de bedste produkter. At vi benytter open-source systemer, betyder for dig, at du ikke skal betale for dyre licenser, løbende sikkerhedsopdateringer samt smarte funktioner.

Det bedste udgangspunkt

En hjemmeside er intet værd, hvis dine potentielle kunder ikke kan finde den. Hjemmesidesystemerne, som Seekings benytter, er altid lavet så optimalt som muligt i forhold til, at der senere skal kunne laves effektiv søgemaskineoptimering derpå.

Vi ved, hvad der virker

Der findes mange måder at levere et budskab på. Når Seekings laver hjemmesider, så har vi hele tiden i baghovedet, at vores kunder skal få flest mulige henvendelser via deres hjemmeside.

Ring 70 34 56 90
og book et møde!

Første møde er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

Please leave this field empty.

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse