Webshop med fokus på salg

Har du det rigtige produkt eller den bedste ydelse til de rette priser? Så er der et enormt potentiale i at gå online med din butik og åbne en webshop.

Som det er med en almindelig hjemmeside, så er en webshop heller ikke noget værd, hvis dine potentielle kunder ikke finder webshoppen, når de søger på Google. Samtidig må webshoppen heller ikke give forbrugeren en dårlig oplevelse pga. webshoppens funktionaliteter, som kan forvirre mere, end de gavner.

Styr på teknikken

Vi har set mange eksempler på webshops, der ikke har fået den succes, som webshoppens ejer havde i sigte. Ofte skyldes den manglende succes, at teknikken og funktionaliteterne ikke har stemt overens med hensigten for webshoppen. Den fejl begår vi ikke hos Seekings.

Gennemprøvet shopsystem

Webshopsystemet, der benyttes hos Seekings, er gennemtestet. Vi arbejder desuden kontinuerligt på forbedring og ny-udvikling af systemet, så det altid er up-to-date med tidens tendenser indenfor webdesign og online markedsføring.

Er en webshop dyr?

En god webshop behøver nødvendigvis ikke at koste en formue. Prisen afhænger i høj grad af, hvor omfattende webshoppen skal være, og samtidig kan du selv bestemme, hvor meget du vil indvolveres i oprettelse af produkter osv..

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er let! Vi har dig i hånden lige fra starten, og vi slipper dig ikke igen. Inden påbegyndelse af en ny eller opdateret webshop holder vi altid et opstartsmøde. På mødet tager vi en dialog om dine ønsker mixet med vores kreativitet og ideer. Efter vi har påbegyndt webshoppen, hjælper din designer dig igennem ansøgningen til NETs / Teller.

Ring 70 34 56 90
og book et møde!

Første møde er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

Please leave this field empty.

E-mail

Besked / Projekt beskrivelse