Sælg dine produkter 365 dage om året

Har du det rigtige produkt eller den bedste ydelse til de rette priser? Så er der et enormt potentiale i at gå online med din virksomhed og åbne en webshop.

Alene i Danmark vækster online handel med ca. 15-25% årligt, og den har en samlet omsætning på over 120.000.000.000 kr. (milliarder!). Fordelen ved en webshop er, at din virksomhed er tilgængelig døgnet rundt, 365 dage om året. Du er dermed ikke begrænset af åbningstider, hvilket giver dig en fordel, da en stor del af handelen foregår udenfor de normale åbningstider eller i din ‘prime time’, hvor du ikke har tid eller mulighed for at besvare kundehenvendelser.

Har du en fysisk virksomhed kan en webshop hjælpe til en øget omsætning, da du har mulighed for at synliggøre dine produkter og priser online. Dette er en stor fordel, da vi ved at ca. 80% af forbrugerne søger online, inden de foretager et køb.

Få en professionel leverandør

Vi har set mange eksempler på webshops, der ikke har fået den succes, som webshoppens ejer havde i sigte. Ofte skyldes den manglende succes, at teknikken og funktionaliteterne ikke har stemt overens med hensigten for webshoppen. Den fejl begår vi ikke hos Seekings.

Webshopsystemet (WordPress / Woocommerce), der benyttes hos Seekings, er gennemtestet og verdens mest brugte. Vi og udviklere verden over arbejder desuden kontinuerligt på forbedring og ny-udvikling af systemet, så det altid er up-to-date med tidens tendenser inden for webdesign og online markedsføring. Det betyder bl.a. at du som kunde har en fremtidssikret webshop, og at du ikke er låst i et egenudviklet system, hvor nye moduler koster en formue.

Vil du have en stor portion erfaring og styr på funktionalitet, så er Seekings det oplagte valg.

Godt samarbejde og høj service

Vi har dig i hånden lige fra starten, og vi slipper dig ikke igen. Vi tilbyder altid en komplet løsning, hvor vi bl.a. hjælper med handelsbetingelser, kreditkort terminal m.m. Du kommer med andre ord ikke til at stå alene på noget tidspunkt.

 • Adgang til et mediehus fyldt med specialister
 • En fast kontaktperson / designer
 • E-mail og telefonsupport året rundt
 • Fri tekst og billedrettelser
 • Altid 30 dages fuld backup af din webshop
 • Tilsendelse af statistikker
 • Løbende personlig sparring

Integration til kasseapparat og økonomisystem
Webshop systemet WooCommerce (verdens største) kan stort set integrerer med alle systemer – både kasseapparater og økonomisystemer, kontakt os gerne for at høre mere herom.

Webshop cases

Vi har hjulpet mere end 1.000 virksomheder med at blive synlige på nettet. Lige fra store til små virksomheder… Se flere cases »

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked