Familien Seekings

At være ansat hos Seekings er som at få en ‘ekstra familie’. Her bliver der nemlig snakket om løst og fast og hygget til den store guldmedalje. Socialt samvær står nemlig højt på dagsordenen. Vi ved, at glade kollegaer er motiverende og skaber en positiv kultur i virksomheden.

Vidensdeling er også et vigtigt parameter. Her vil du med garanti altid få en stejl indlæringskurve. Fælles for vores to afdelinger er, at vi lærer af hinanden. I Designafdelingen har vi specialister inden for hvert område (kode, design, funktion m.m.). Her hjælper vi altid hinanden med at skabe det bedste resultat. I rådgivningsafdelingen er der bl.a. fokus på samkørsel, nye trends og generel vidensdeling.

Vil du arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor markedet er i konstant vækst og udvikling, så er Seekings det rette sted. Her hjælper vi og rådgiver vores kunder med løsninger, der tilfører dem mest værdi.

Ledige stillinger

Har du et talent inden for den digitale branche, er du altid velkommen til at sende en uforpligtende ansøgning afsted til info@seekings.dk. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt, og vi bestræber os altid på at besvare den hurtigst muligt.

Søger du i vores “Design- og udviklingsafdeling”, så vedhæft altid gerne tidligere udført arbejde / referencer i din ansøgning.

Fokus på det sociale

Da vi bruger 8 timer om dagen på at arbejde, er det Seekings mantra, at det skal være sjovt og venligt at møde ind. Her skal være højt til loftet, uformel tone og godt kammeratskab. Dette sikrer vi bl.a. med sociale arrangementer (Fun Days) ca. hver 2. måned. Vi kører gokart, tager i biografen, ud at spise, spiller minigolf, rejser på udlandsture og meget mere.

 • Lækker frokostordning
 • Morgenmads hygge
 • Frisk frugt
 • Fri the og kaffe
 • Sommerfester
 • Julefrokost (Gallafest med award show)
 • Fun Days (teambuilding ca. hver 2. måned)
 • Bordfodbold
 • Stor udendørs lounge
 • Kurser / personlig udvikling
 • Massør hver måned
 • Flextid
 • Og meget mere…

De sidste tre dage har Seekings haft fornøjelsen af, at have Rasmus i 8. klasses praktik 🙌

Vi har haft en spændende tid med Rasmus, hvor han har deltaget i aktiviteter, der har givet ham et indblik i vores hverdag. Han er blevet introduceret til vores arbejde med hjemmesidedesign, Facebook-annoncering og Google Ads 🖥️📈📊 Derudover har vi haft Rasmus med på et kundemøde, hvor der blev brainstormet strategi og løsninger for kunden.

Vi har været rigtig glade for at have Rasmus på holdet i de sidste tre dage. Vi håber, at han har fået en god oplevelse og en forsmag på, hvad hverdagen kan byde på i en medievirksomhed som vores.

Vi ønsker Rasmus al held og lykke, og vi er sikre på, at han vil gå langt med den positive attitude og entusiasme, han har vist i løbet af sin tid hos os 💙
...

Wow.. se lige her! 🤯

Vores dygtige webdesigner Celine har netop designet den flotteste hjemmeside for Klinik LOOKZ - og vi er simpelthen nødt til at dele resultatet med jer 🖥️✨

I tæt samarbejde med indehaver og speciallæge Kenneth Finnerup, har Celine taget udgangspunkt i klinikkens værdier til at designe en hjemmeside med et moderne og luksuriøst udtryk.

Celine fortæller følgende om designprocessen:
"Vi har designet hjemmesiden med et minimalistisk, stilrent layout, men alligevel er det luksuriøst i sin brug af skrifttyper og white space. De nye billeder får lov til at tale for sig selv og kommer virkelig til sin ret i layoutet. Vigtigst har været at opbygge et design som kan øge konverteringsraten for onlinebooking."

Kunden har desuden haft et klart ønske om at øge sin online synlighed, som er blevet imødekommet gennem strategisk annoncering på både Google og sociale medier 🔎📈

Hør hvad indehaver og speciallæge Kenneth Finnerup fortæller om samarbejdet:
"Vi har haft et meget fint samarbejde med Seekings og især med Celine, som har været virkelig god til at lytte til vores ønsker og forstå vores behov. Jeg er helt overbevist om, at den nye hjemmeside vil hjælpe os til at få flere bookinger. Og så vil jeg selvfølgelig takke for det gode samarbejde og sparring undervejs."

Se den nye hjemmeside herunder ⬇️
https://www.lookz.dk/
...

Her til morgen fløj tennisboldene med 200 km/t på banerne hos @matchpadel.dk, da Seekings mødte op i stor kampånd 🎾💪

I skal selvfølgelig ikke snydes for et par billeder fra vores fantastiske start på dagen 📸✨

Der skal desuden lyde et stort tillykke til de danske håndbolddrenge som gjorde Danmark stolte i går! 🥳🤾‍♂️
...

MIAMI VICE 🌴🕺💃🍹

Festudvalget hos Seekings har haft travlt hele januar med at planlægge vores personalefest, under titlen: Miami Vice 🌴🍹

Festen blev afholdt i fredags og bød på vores egne private bus til Ebeltoft hvor @restaurantstockfleth havde gjort klar med østers og bobler samt den lækreste tasting menu 🤤🍾🍽️🦪 Sand forkælelse!

Her får I lige et par billeder fra festens fantastiske stemning 📸✨
...