Familien Seekings

At være ansat hos Seekings er som at få en ‘ekstra familie’. Her bliver der nemlig snakket om løst og fast og hygget til den store guldmedalje. Socialt samvær står nemlig højt på dagsordenen. Vi ved, at glade kollegaer er motiverende og skaber en positiv kultur i virksomheden.

Vidensdeling er også et vigtigt parameter. Her vil du med garanti altid få en stejl indlæringskurve. Fælles for vores to afdelinger er, at vi lærer af hinanden. I Designafdelingen har vi specialister inden for hvert område (kode, design, funktion m.m.). Her hjælper vi altid hinanden med at skabe det bedste resultat. I rådgivningsafdelingen er der bl.a. fokus på samkørsel, nye trends og generel vidensdeling.

Vil du arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor markedet er i konstant vækst og udvikling, så er Seekings det rette sted. Her hjælper vi og rådgiver vores kunder med løsninger, der tilfører dem mest værdi.

Ledige stillinger

Har du et talent inden for den digitale branche, er du altid velkommen til at sende en uforpligtende ansøgning afsted til info@seekings.dk. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt, og vi bestræber os altid på at besvare den hurtigst muligt.

Søger du i vores “Design- og udviklingsafdeling”, så vedhæft altid gerne tidligere udført arbejde / referencer i din ansøgning.

Fokus på det sociale

Da vi bruger 8 timer om dagen på at arbejde, er det Seekings mantra, at det skal være sjovt og venligt at møde ind. Her skal være højt til loftet, uformel tone og godt kammeratskab. Dette sikrer vi bl.a. med sociale arrangementer (Fun Days) ca. hver 2. måned. Vi kører gokart, tager i biografen, ud at spise, spiller minigolf, rejser på udlandsture og meget mere.

 • Lækker frokostordning
 • Morgenmads hygge
 • Frisk frugt
 • Fri the og kaffe
 • Sommerfester
 • Julefrokost (Gallafest med award show)
 • Fun Days (teambuilding ca. hver 2. måned)
 • Bordfodbold
 • Stor udendørs lounge
 • Kurser / personlig udvikling
 • Massør hver måned
 • Flextid
 • Og meget mere…

🔍📈 I løbet af de sidste 6 år har vi haft et samarbejde med @michaeloghussnedkeren om blandt andet hjemmeside, Google Ads & SEO samt Facebook-annoncering. 💻📱

Det var nu blevet tid til, at hjemmesiden skulle redesignes efter nutidens standarder. Vi kan derfor med glæde i dag krone tømrerbranchens nye superperformer🚀

✓ Top hastighedsperformance
✓ Optimeret tilbudsformular
✓ Umulig ikke at finde på Google
✓ Brugervenlig og nem navigation

Bedøm selv - klik her: www.michaeloghussnedkeren.dk
...

Ny hjemmeside for @driveteam.dk 🚗💨

Driveteam kom med en klar forestilling om, hvad de gerne ville opnå med en ny hjemmeside. De ønskede:

◾️ Et mere dynamisk design
◾️ En enklere sideopbygning
◾️ En tydelig rejse fra første interaktion til tilmelding

Selv siger Driveteam om samarbejdet:
"Vores virksomhed har haft mange hjemmesider igennem de sidste 25 år og jeg har aldrig oplevet en professionalisme og kundepleje som den jeg har fået fra Seekings.
Resultatet har været over al forventning og vi har ikke fortrudt et øjeblik.
Stor tak til Seekings."

Vi takker også for det gode samarbejde og værdsætter de fine ord 💙🙌

Se den nye hjemmeside herunder ⬇️
www.driveteam.dk
...

Tiden går hurtigt!
I dag har vi fejret 5-års jubilæum hos Seekings 🍾 Stort tillykke til Mathias!

Tak for din utrættelige indsats, som altid hjælper vores team med at nå i mål. Din kreativitet og stærke kundeservice færdigheder har gjort en stor forskel for vores kunder.

Vi er enormt taknemmelige for, at du er en del af vores team og bidrager med din positive energi og gode humør hver dag 🎉🎈🎁
...

This error message is only visible to WordPress admins