Familien Seekings

At være ansat hos Seekings er som at få en ‘ekstra familie’. Her bliver der nemlig snakket om løst og fast og hygget til den store guldmedalje. Socialt samvær står nemlig højt på dagsordenen. Vi ved, at glade kollegaer er motiverende og skaber en positiv kultur i virksomheden.

Vidensdeling er også et vigtigt parameter. Her vil du med garanti altid få en stejl indlæringskurve. Fælles for vores to afdelinger er, at vi lærer af hinanden. I Designafdelingen har vi specialister inden for hvert område (kode, design, funktion m.m.). Her hjælper vi altid hinanden med at skabe det bedste resultat. I rådgivningsafdelingen er der bl.a. fokus på samkørsel, nye trends og generel vidensdeling.

Vil du arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor markedet er i konstant vækst og udvikling, så er Seekings det rette sted. Her hjælper vi og rådgiver vores kunder med løsninger, der tilfører dem mest værdi.

Ledige stillinger

Har du et talent inden for den digitale branche, er du altid velkommen til at sende en uforpligtende ansøgning afsted til info@seekings.dk. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt, og vi bestræber os altid på at besvare den hurtigst muligt.

Søger du i vores “Design- og udviklingsafdeling”, så vedhæft altid gerne tidligere udført arbejde / referencer i din ansøgning.

En sjov arbejdsplads

Da vi bruger 8 timer om dagen på at arbejde, er det Seekings mantra, at det skal være sjovt og udfordrende at møde ind. Her skal være højt til loftet, uformel tone og godt kammeratskab. Dette sikrer vi bl.a. med sociale arrangementer (Fun Days) ca. hver 2. måned. Vi kører gokart, tager i biografen, ud at spise, spiller minigolf, leger på klatrebaner og meget mere.

  • Sommerfester
  • Julefrokost
  • Fun Days (teambuilding)
  • Bordfodbold
  • Grill, når vejret tillader det
  • Stor udendørs lounge
  • Kurser / personlig udvikling
  • Daglige energiserveringer
  • Massør hver 14. dag
  • Og meget mere…

Få lagt en 12 måneders plan for din markedsføring ⌚📆
Seekings er et professionelt og effektivt mediehus, som altid kan give dig den rigtige rådgivning, når det omhandler online markedsføring.

Vi hjælper bl.a. med:
✅ Hjemmesider og webshops
✅ Google Ads, SEO & Google My Business
✅ Annoncering på sociale medier
✅ Foto- og videomateriale
✅ Medierådgivning

Vi har hjulpet mere end 1.000 virksomheder i hele Danmark med deres markedsføring.

Få en gratis gennemgang af din aktuelle markedsføring, det koster kun en kop kaffe ☕
#onlinemarketing #markedsføring #rådgivning
...

Et sidste godt måltid sammen inden ferien 🏖️😋

Vi ønsker alle vores dejlige kunder en dejlig en af slagsen 👋🏼😍

Kontoret er bemandet, så I der ønsker support eller en sludder ringer naturligvis bare ind 👍🏼😊
...