Familien Seekings

At være ansat hos Seekings er som at få en ‘ekstra familie’. Her bliver der nemlig snakket om løst og fast og hygget til den store guldmedalje. Socialt samvær står nemlig højt på dagsordenen. Vi ved, at glade kollegaer er motiverende og skaber en positiv kultur i virksomheden.

Vidensdeling er også et vigtigt parameter. Her vil du med garanti altid få en stejl indlæringskurve. Fælles for vores to afdelinger er, at vi lærer af hinanden. I Designafdelingen har vi specialister inden for hvert område (kode, design, funktion m.m.). Her hjælper vi altid hinanden med at skabe det bedste resultat. I rådgivningsafdelingen er der bl.a. fokus på samkørsel, nye trends og generel vidensdeling.

Vil du arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor markedet er i konstant vækst og udvikling, så er Seekings det rette sted. Her hjælper vi og rådgiver vores kunder med løsninger, der tilfører dem mest værdi.

Ledige stillinger

Har du et talent inden for den digitale branche, er du altid velkommen til at sende en uforpligtende ansøgning afsted til info@seekings.dk. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt, og vi bestræber os altid på at besvare den hurtigst muligt.

Søger du i vores “Design- og udviklingsafdeling”, så vedhæft altid gerne tidligere udført arbejde / referencer i din ansøgning.

Fokus på det sociale

Da vi bruger 8 timer om dagen på at arbejde, er det Seekings mantra, at det skal være sjovt og venligt at møde ind. Her skal være højt til loftet, uformel tone og godt kammeratskab. Dette sikrer vi bl.a. med sociale arrangementer (Fun Days) ca. hver 2. måned. Vi kører gokart, tager i biografen, ud at spise, spiller minigolf, rejser på udlandsture og meget mere.

 • Lækker frokostordning
 • Morgenmads hygge
 • Frisk frugt
 • Fri the og kaffe
 • Sommerfester
 • Julefrokost (Gallafest med award show)
 • Fun Days (teambuilding ca. hver 2. måned)
 • Bordfodbold
 • Aircondition på kontor
 • Kurser / personlig udvikling
 • Flextid
 • Og meget mere…

Vi udvider vores Google Ads-team med en ny kollega, Casper 🌟

Med erfaring fra tidligere stillinger er vi overbeviste om, at Casper vil tilføre værdifuld ekspertise og dynamik til vores kunders Google Ads-løsninger.

Vi ser frem til at samarbejde med Casper og er spændte på at se, hvordan hans tidligere erfaring vil bidrage til vores fælles succes.

Velkommen ombord, Casper! 🚀
...

Hvor er vi ufattelig glade for at have disse længerevarende kunderelationer. Tusind tak til Zacher Advokater for den skønne anmeldelse ❤️

𝟑𝟔𝟎° 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠
✅ Website
✅ Foto & video
✅ Google Ads & SEO
✅ Facebook annoncering
✅ Seekings Insights rapportering
...

Jogge-far er i fuld gang med opsætning og finjustering af vores nye computere til vores specialister 😁 Nu kører vi alle sammen på en top-tunet Dell med dockingstation 💻💨🌟

Til teknikerne 🤓
- Intel i7
- Dedikeret 4 GB grafikkort
- 32 GB RAM
...

🌟 Mød vores nye kollegaer 🌟

Vi er stolte af at byde velkommen til tre nye stjerner i Seekings-teamet!

Michael og Tobias, vores nye passionerede kollegaer inden for salg og erhvervsrådgivning, er klar til at tage nye kunder med på en rejse inden for 360° online markedsføring.

Lene, vores mødeplanlægger, vil med sin enestående evne til at organisere og planlægge, sikre nye og professionelle møder med virksomheder.

Sammen med jer ser vi frem til at skabe kvalitetsløsninger og udforske nye horisonter ❤️
...