Familien Seekings

At være ansat hos Seekings er som at få en ‘ekstra familie’. Her bliver der nemlig snakket om løst og fast og hygget til den store guldmedalje. Socialt samvær står nemlig højt på dagsordenen. Vi ved, at glade kollegaer er motiverende og skaber en positiv kultur i virksomheden.

Vidensdeling er også et vigtigt parameter. Her vil du med garanti altid få en stejl indlæringskurve. Fælles for vores to afdelinger er, at vi lærer af hinanden. I Designafdelingen har vi specialister inden for hvert område (kode, design, funktion m.m.). Her hjælper vi altid hinanden med at skabe det bedste resultat. I rådgivningsafdelingen er der bl.a. fokus på samkørsel, nye trends og generel vidensdeling.

Vil du arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor markedet er i konstant vækst og udvikling, så er Seekings det rette sted. Her hjælper vi og rådgiver vores kunder med løsninger, der tilfører dem mest værdi.

Ledige stillinger

Har du et talent inden for den digitale branche, er du altid velkommen til at sende en uforpligtende ansøgning afsted til info@seekings.dk. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt, og vi bestræber os altid på at besvare den hurtigst muligt.

Søger du i vores “Design- og udviklingsafdeling”, så vedhæft altid gerne tidligere udført arbejde / referencer i din ansøgning.

En sjov arbejdsplads

Da vi bruger 8 timer om dagen på at arbejde, er det Seekings mantra, at det skal være sjovt og udfordrende at møde ind. Her skal være højt til loftet, uformel tone og godt kammeratskab. Dette sikrer vi bl.a. med sociale arrangementer (Fun Days) ca. hver 2. måned. Vi kører gokart, tager i biografen, ud at spise, spiller minigolf, leger på klatrebaner og meget mere.

  • Sommerfester
  • Julefrokost
  • Fun Days (teambuilding)
  • Bordfodbold
  • Grill, når vejret tillader det
  • Stor udendørs lounge
  • Kurser / personlig udvikling
  • Daglige energiserveringer
  • Massør hver 14. dag
  • Og meget mere…

Juhuu - I dag har vi fejret Emilie og Louise, som begge har 5 års jubilæum hos Seekings 🎉😍

Hvor er vi bare heldige, at have sådan to dygtige kollegaer som jer. Mange tak! 🤗 Vi ser frem til mange gode år fremover 😊
...

🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰 😁 Vi fejrer i dag vores samarbejde med Vejle Caravans, som vi har hjulpet med online markedsføring siden januar 2017.

Med en målrettet indsats fra begge parter og et ønske om flere følgere på Facebook, har vi omsider nået endnu en milepæl.
Vi kan stolt byde Vejle Caravans velkommen i "Klub 20.000"👍👍

Mange tak - vi ser frem til et fortsat godt samarbejde 😀👍
...

Vi byder vores nye kollega Filiz hjertelig velkommen til Seekings familien 💙

Filiz er tiltrådt i en stilling som erhvervsrådgiver og kan fremover hjælpe din virksomhed med bl.a.:
✅ Hjemmesider & webshops
✅ Google optimering (SEO, Ads og My Business)
✅ Annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn
✅ Foto- og videoproduktion

 Med base i Århus vil Filiz rådgive nye, samt eksisterende kunder indenfor online markedsføring.

Vi er utrolig glade for at have fået dig med ombord 🤗🤗🤗
...