Erhvervsfotografi styrker din virksomheds image

Ved brug af professionelle fotografer, frem for foto og video du selv har taget eller Shutterstock billeder, skiller du dig ud fra dine konkurrenter og fremstår mere troværdig, personlig og professionel. Statistikker viser endda, at dine besøgende husker hjemmesideinformationen op til 65% kraftigere efter 3 dage, ved brug af en erhvervsfotograf, kontra amatør eller Shutterstock fotos.

Tendensen i online markedsføring viser en klar stigning i videomarkedsføring på tværs af forskellige kanaler, f.eks. på hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve m.v. Det er derfor nu mere vigtigt end nogensinde, at din virksomhed udnytter disse muligheder. Da vi de sidste mange år har hjulpet over 1.000 virksomheder med deres markedsføring ved vi, at hver virksomhed gemmer på ‘den gode historie‘. Lad Seekings hjælpe dig let igennem denne process, så din virksomheds image fremstår moderne og kvalitetsbevidst.

Vi visualiserer din gode historie

Med Seekings som samarbejdspartner sikrer vi en skræddersyet løsning, hvor vi netop fortæller din virksomheds gode historie. Mulighederne er mange; Situationsbilleder, medarbejderfotos, profilvideo, dronefoto og -video mv.

Vores foto- og videografer kører i hele landet. Inden de kommer på besøg hos din virksomhed (eller anden lokation) aftales alle detaljerne, og der udarbejdes / aftales en storyline. Efterfølgende står vi naturligvis for klipning og redigering, indsætning af underlægningsmusik, speak, undertekster og meget mere. Slutteligt modtager du dine færdigredigerede og godkendte fotos og video, så de let kan bruges på alle medier.

Tøv endelig ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om dit eventuelle foto- eller videoprojekt.

Foto og video der holder i mange år

Hos Seekings går vi meget op i at levere høj kvalitet til din virksomhed, så du kan benytte dine fotos og videoer i mange år frem. Vi tilbyder bl.a. følgende services:

 • Landsdækkende foto- og videografer
 • Medarbejderfotos
 • Situationsbilleder
 • Profilvideoer
 • Situationsvideoer
 • Underlægningsmusik
 • Undertekster
 • Tekstanimationer
 • Speak
 • Alt materiale leveres naturligvis i HD kvalitet

Et udpluk af udførte profilvideoer

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked