Få bedre lokal synlighed med Google Business

Uforpligtende møde?

Få et gratis møde og boost din online markedsføring med vores ekspertise.

Vi kontakter dig vedr. en endelig bekræftelse. Du modtager ingen efterfølgende marketing e-mails.

Kom foran de lokale konkurrenter med en Google virksomhedsprofil

En Google Business profil er et stærkt værktøj for især lokale virksomheder til at sikre synlighed digitalt. Det giver dig både bedre lokal trafik til dit website, og det lader Google bedre forstå din virksomhed, hvilket kan være en stor hjælp for både SEO og Google Ads.

Google Business fungerer som dit online visitkort, tilgængeligt for alle, og det er muligt at angive præcis de oplysninger du ønsker at være synlig på i Googles algoritme. 

Typisk prisleje

300 kr. / md.

En fuldt opdateret GMB profil er vigtig

Vidste du, at det er afgørende, at dine kontaktinformationer er korrekte og konsistente alle steder på nettet? Hvis Google ser forskellige adresser eller telefonnumre, går det ud over din synlighed og troværdighed.

Hjælp til
opdateringer

Vi står for opdatering af åbningstider (helligdage, m.v.), kontaktinfo, nye billeder, så din profil altid vises korrekt og professionelt.

Maksimerer
effekten

Vi sikre udnyttelse af din GMB profil, så logo, billeder, beskrivelse, søgeord, webadresse, rutevejledning, m.v. er oprettet korrekt.

Overblik over
anmeldelser

Via vores unikke system får du let et overblik over alle anmeldelser og din samlede bedømmelse. Hertil kan du også let se hvilke du har besvaret.

Seekings
Insights

Med Seekings Insights bliver det nemt at se, hvor meget aktivitet din Google Business-profil generer, og det giver dig en pulsmåling på din virksomheds lokale synlighed.

Cases

I over 10 år, har vi hjulpet mere end 1.700 virksomheder med at blive synlige på nettet. Lige fra store til små virksomheder.