Facebook anmeldelser

Amalie Tranemose Munk
2020-07-08T13:10:25+0000
Meget professionelle rådgivere og designere! Hele min onlineløsning sidder lige i skabet 😊Varmeste anbefalinger fra Lege-revet i Grenaa.
Simone Villumsen
2020-06-09T13:56:40+0000
Hej Seekings!1000 tak for hjælpen med min hjemmeside og for at guide mig igennem opstartsprocesserne. Tak, fordi det er tilladt at stille SÅ mange spørgsmål og tage dem med et smil. Tak til Niklas og Dorte for at kæmpe lige så hårdt, som jeg selv - det er skønt at have et godt team i ryggen. <3 Tak fordi at min hjemmeside er en one of a kind - ligesom (hvis jeg må være så kæk) jeg selv er. 🤗🥳læs mere
Lise Johannesen
2020-05-14T09:41:45+0000
Hej seekings Tak for jeres gode arbejde i har gjort for os.Og vores nye hjemmeside den blev super god.
Maria Louise Madsen
2020-02-28T09:23:26+0000
Tak for en altid god service🏡✅
Klaus Dam
2020-02-13T09:24:07+0000
Tak til Seekings for min nye flotte hjemmeside på Sejs Bakker Camping:-)
Diana Korsholm
2020-02-05T14:32:22+0000
Stor ros til Seekings i forbindelse med oprettelse af vores nye hjemmeside samt div. materiale til Messebrug.Dejligt at Kenneth brugte tid på at gå i dybden med vores ønsker. Dettte gjorde, at hjemmesiden kom hurtigt i hus med meget små tilrettelser.Fik også lavet en fantastisk brochure, samt banner til messebrug.Kan kun anbefale Seekings.læs mere
John Møller
2020-01-27T14:05:00+0000
Seekings har lavet min hjemmeside www.1driver.dk og den for megen tos og mange tilmelder sig netop af den grund siger eleverne. Opdateringer bliver lavet dom regel samme dag så jeg er en glad mandlæs mere
Peter Seier Hansen
2020-01-22T11:06:50+0000
Indtil Seekings kom på banen, har GMLK - Grenå Motionsløbeklubs hjemmeside været et stort rod med ringe opdatering og vedligeholdelse.Seekings har lavet hjemmesiden med god systematik - og i samarbejde med løbeklubben opdaterer og vedligeholder Seekings/Andreas vores hjemmeside på flotteste vis - og punktligt og hurtigt. Kæmpe anbefaling herfra løbeklubben.læs mere
Line Starbæk Boilesen
2020-01-13T15:21:24+0000
De varmeste anbefalinger til Seekings herfra. De har hjulpet mig med både hjemmeside, foto og video, Ads og SEO samt facebook annoncering. Jeg har været meget tilfreds med løsningen de har lavet til mig og denne har desuden skabt kunder i min klinik fra dag 1. Derudover yder Seekings en fantastisk service og er altid klar til at hjælpe når jeg har ønsket ændringer eller nye tiltag til fx. min hjemmeside. Tak til jer 🤩læs mere
Thomas Jørgensen
2020-01-10T12:13:33+0000
T.J BYG har fået ny hjemmeside fra Seeking samt facebook, er utrolige meget tilfreds med den røde tråd som Dorthe har lavet........

Udtalelser

Rudebeck A/S | Jytte Jensen
Vi havde snakket en del om at få lavet en professionel Facebook side og da vi blev kontaktet af Dorte fra Seekings, var vi ikke i tvivl….

…om at det var dem der skulle stå for det.

Det at de har Dorte ansat som er en vaskeægte sønderjyde og bosat i Sønderjylland, gjorde at valget faldt på dem. Hendes stille og rolige facon og det at hun ikke på nogen måde spiller smart og bare skal sælge os en hel masse passer os som sønderjyder rigtig godt.

Og så er Andreas en kanon dygtig fyr som virkelig laver nogle spændende reklame spots til os. Han er altid fuld af gode ideer. Vores arbejdsdag er hektisk og det er ofte lidt til overs at vi skal tænke på disse spots til vores FB side. Så har vi heldigvis Andreas som tager over og tryller en god reklame frem til os.
Vi er rigtig glade for at vi valgte Seekings, de er super professionelle og yderst seriøse.

Læs mere »

Nordisk Tang | Kristian Ottesen
Vi har alle i tang-familien været glade for samarbejdet med SEEKINGS og kan på det varmeste anbefale et yderst kompetent team…

når det drejer sig om online markedsføring, rådgivning og det at skabe synlighed for sin virksomhed.

Kristian Ottesen,
Direktør Nordisk Tang

Læs mere »

Skanderborg Golfklub | Stig Ingemann Jensen
Seekings har været behjælpelig med at designe vores nye hjemmeside. Design processen gik let. Vi havde et møde på deres kontor…

hvor Seekings fortalte om mulighederne på internettet, samt hvilke muligheder der var for udseende og funktioner på hjemmesider nu om dage.
Efter nogle timer kom vi frem til et ”rå-udkast” som Seekings skulle prøve at lave en flot og moderne hjemmeside ud fra. Og det skal jeg da lige love for de gjorde.

Efterfølgende er vi flere fra bestyrelsen der har haft kontakt med vores faste kontaktperson hos Seekings. Det er gået ganske let – de hjælper os bl.a. med at opdaterer hjemmesiden, samt sætte os godt ind i hvordan man selv kan gøre det (da vi har brug for det i vores forening).

Alt i alt – God service og en kanon flot, moderne og professionel hjemmeside! Vi kan anbefale Seekings herfra.

Stig Ingemann Jensen,
Daglig leder

Læs mere »

M. Schøler Automobiler | Mads Vissing Schøler 
Jeg har nu købt 2 hjemmesider fra Seekings! Yderst professionel håndtering af salg, udarbejdelse og aflevering af siderne…

Jeg giver de varmeste anbefalinger herfra.

Med venlig hilsen
Mads Vissing Schøler

Læs mere »

Bilforum Herning | Vibeke Bertram
Jeg føler mig fristet til at sige, at vi/jeg er rigtig godt tilfredse med Seekings håndtering af vores FB og hjemmesider. En særlig ros til Andreas,

som altid er venlig og positiv, som kommer med gode oplæg, som er god at sparre med, som er lydhør og som er super hurtig til at klare vores opgaver og vende tilbage.

Mange tak.

Læs mere »

Meyland Tømrer | Klaus Meyland
Vi har brugt seekings til vores online del de sidste par år og de har pustet liv i vores på det tidspunkt “trætte” hjemmeside.

Det har været en positiv oplevelse, og sitet er begyndt at ligge bedre i statistikkerne.
Klaus Meyland,
Indehaver

Læs mere »

Bunken Strand Camping | Dick Kooij
Tak for den god samarbejde vi har haft de sidste 2 år. Vi har kørt Facebook annoncer, og de har kørt godt i Danmark…

Tyskland og Holland.

Med venlig hilsen
Dick Kooij

Læs mere »

Kop og Kande Aarhus | Anne
Vi i Kop & Kande Aarhus kan klart anbefale at benytte Seekings. Vi har været tilfredse med det arbejde de har lavet for os og det…

ser altid super godt ud.
Derudover har de hjulpet os til at vores følgere på Facebook er steget med omkring 5000 personer siden vi starede samarbejdet for et halvt år siden.
En varm anbefaling herfra.

Venlig hilsen
Anne

Læs mere »

Dronningmølle Strand | Brian H. Lauridsen
Vi oplever nu en effekt af arbejdet og er super glade for hjemmesiden – har anbefalet jer i DK-forum og glæder os til det videre samarbejde.

 

Brian H. Lauridsen
Dronningmølle Strand

Læs mere »

Uggerly Installation A/S | Michael Theilgaard
Seekings har hjulpet Uggerly Installation med opsætning af ny responsive hjemmeside, og Facebook side.

Vi er meget tilfredse med hele forløbet fra udvikling, til lancering og efterfølgende support. Seekings har kunnet imødekomme alle vores ønsker. Resultatet er blevet et nyt og mere professionelt design. Siden lanceringen er trafikken på hjemmesiden fordoblet.

Uggerly Installation bruger også Seekings aktivt som sparringpartner vedrørende marketing og håndtering af medierne. Det har medført vores markedsføring er blevet strømlinet, uden at det koster mere. Med Seekings på sidelinjen føler vi os i trygge hænder.

Læs mere »

HF Tømrer & Snedkerforretning | Henrik F.
Vi blev kontaktet uopfordret af Seekings vedr. et møde omkring online markedsføring. Vi har ikke fortrudt én…

… eneste gang at vi sagde ja tak til mødet. Vi fik en grundig gennemgang af hvilke tendenser, der bevæger sig på markedet og hvilke tiltag, der var vigtige at få gjort. Vi endte med at lave en aftale omkring, at Seekings skulle stå for at udvikle en ny hjemmeside, der samtidig var mobilvenlig.

Hele processen har været fuldt ud tilfredsstillende. Der er blevet lyttet til vores behov og vi er meget glade for resultatet. Vi modtager jævnligt rapporter fra Seekings, så vi kan følge med. Yderst behagelige mennesker hele vejen rundt. 5 stjerner herfra.

Læs mere »

Undervognstunellen | Thomas Risgaard
Seekings har været meget hjælpsomme fra dag 1 og de er til at snakke med. De er nærværende og tager aktion, når man har noget, som skal laves.

De svarer på mail hurtigt, og de tager telefonen, når man ringer. Dejlige og søde mennesker som forstår, hvad man mener, selvom man ikke er EDB-haj. Seekings har lavet en super fin mobilhjemmeside og hjulpet med Facebook. Kan kun sige, de er super at arbejde sammen med.

Læs mere »

Terapi Laila Baltser
Indtil nu oplever jeg en nær, seriøs og kompetent kontakt til Seekings ansatte, særligt Dorte som hele tiden holder tråd i hvad der sker.

Dorthe er altid positiv og opmuntrende når udviklingen synes gå langsomt. De ansatte hjælper mig hver især inden for deres kompetenceområde med at finde vejen i at markedsføre mig på bedste måde. Jeg får hurtig hjælp, når noget skal justeres og jeg får altid en vejledning som giver mig mening. Det er vigtigt for mig at have tillid til at det jeg betaler for giver mening og lykkes. Indtil nu er der udvikling i min forretning. Hilsner fra Laila.

Læs mere »

Brdr. Elboe ApS | Vivi L. Jensen
Vi har valgt Seekings til at stå for vores søgemaskineoptimering på google. Vi har været positivt overrasket over de…

…flotte resultater de har leveret. Vi er blevet markant mere synlige end vi var, inden vi fik etableret et samarbejde. Vi fik for nyligt lavet ny hjemmeside ved anden leverandør og i den forbindelse var besøgstallene på google faldende – Seekings gjorde os opmærksomme på dette og har været behjælpelige med tiltag for forbedringer.

Jonas Vogt har givet os en meget fin og brugbar instruktion i brugen af Facebook og vi føler os langt mere komfortable i brugen af dette medie efterfølgende. Vi har også besluttet at vi skal investere yderligere i dette hos Seekings til næste år. Generelt rigtig fin betjening og særdeles god opfølgning på tingene. Stor ros fra os til alle i Seekings.

Læs mere »

Sct. Knuds Golfklub | Margit Madsen
Det har vist sig at være et godt tiltag, at få Pernille & Seekings til at være behjælpelige med annoncering via Facebook.

Vi har fået over 70 nye “likes” på små 2 måneder. Det lyder måske ikke af så meget, men det er en stigning på over 28%, hvilket vi er meget glade for.

Søndag den 19.05.2015 var der Golfens dag, hvor vi havde 50 nye gæster i golfklubben, heraf meldte 7 sig ind som prøvemedlem, og siden 1. marts har vi fået 10 nye medlemmer oven i de 7. En del af de besøgende, ville hjem og tænke over det. Der plejer at være nogle, som vender tilbage og melder sig ind, så det håber vi på. Et langt bedre resultat i år, end det vi havde sidste år.

Læs mere »

Citröenspecialisten | Karin Pedersen
Vi vil gerne anbefale Seekings omkring oprettelse af hjemmeside og Facebook. Seekings er både hurtige til at vende tilbage, og retter…

…de ting, vi gerne vil ha anderledes. Flinke og imødekommende mennesker.

Læs mere »

El-firma Knud Jørgensen | Jette Jørgensen
Jeg har været meget tilfreds med mit samarbejde med Seekings. Behagelige medarbejdere der holder, hvad de lover, og du får følelsen af, at…

…de virkelig arbejder for dig. En god samarbejdspartner.

Læs mere »

Kjeld Rytter VVS | Hanne Nielsen
Vi har været yderst tilfredse med vores samarbejdemed Seekings. Dette gælder lige fra rådgivningen fra Jonas Vogt…

omkring hvilkne løsninger der ville være interessante for vores firma, samt selve udførelsenaf vores facebook side og annonceudarbejdelsen. De er lette at snakke med og forstår hvad man mener. Det er ikke sådan at man bliver nødt til at stille sig tilfreds med noget, fordi man føler, at man er besværlig eller ikke kan forklare hvad man gerne vil have . De er ikke tilfredse med deres arbejde før vi er tilfredse. Vi er først lige kommet i gang, men forventer at vores tiltag vil få en positiv virkning.
Helt klart 5 stjerner herfra.

Læs mere »

Sybiksen | Helle Lorenzen Bach
Seekings har hjulpet os med at blive mere synlige på nettet, og øget salget af vores egne designs. Vi er meget tilfredse…

…med samarbejdet, de lytter og rådgiver, så vi har fået løsninger, vi kan identificere os med.

Læs mere »

Family Garden | Lone Sønderbæk
Vi har valgt et samarbejde med Seekings omkring vores online profil herunder ny hjemmeside med integreret webshop, der er mobilvenlig.

På samme tid har vi fået hjælp til yderligere eksponering for vores Facebook side.

Vi har nu fået en integreret løsning, hvor vi automatisk får nyheder på vores hjemmeside hentet automatisk fra Facebook. Vi føler nu, at vi har fået et professionelt online udtryk, som vi er meget glade for. Seekings personale har fra dag 1 været yderst kompetente. Det gælder både i rådgivningsprocessen og selve udførelsen af vores nye produkter.

Vi bliver altid mødt af et smilende personale, der står klar til hjælp. Vi er meget glade for samarbejdet, og ved hvem vi skal henvende os til, hvis vi får behov for yderligere assistance. Vi kan varmt anbefale Seekings til alle andre, der har behov for at få optimeret deres online profil.

Læs mere »

Fjellerup Bageri | Mogens Hansen
Dejligt at få lavet en Facebook side af Seekings. Tak til Pernille og Thomas for at vi altid kan ringe og få den hjælp vi behøver.

Det er en uvurderlig reklame at ha` Facebook, så derfor få lavet en side hos Seekings..

Læs mere »

VVS Fyn | Martin B. Ø.
Pernille som min rådgiver er fantastisk, fordi hun forstår vores branche og ikke mindst den manglende tid i forhold til markedsføring.

Jeg føler mig tryg ved, at hun styrer al min markedsføring, fordi jeg ved at tingene bliver gjort, og jeg har stor tiltro til hende og Seekings. Løsningerne er nemme og overskuelige at forstå og tilpasser sig mine behov.

Jeg kan varmt anbefale Pernille og Seekings til andre!

Læs mere »

Brdr. Thorsen | Steffen Thorsen
Vores samarbejde med Seekings om en ny hjemmeside har levet fuldt op til vores forventninger…

…om fleksibilitet, seriøsitet og forståelse for vores virksomhed. Den nye hjemmeside lever fuldt op til vores forventninger om moderne design, nem brugerflade og senere udvidelsesmuligheder samt et godt samspil mellem Facebook og hjemmesiden vedr. nyheder og billeder.

Der er altid blevet lyttet til vores ønsker og Seekings har altid optrådt professionelt og ydet fornem kundeservice, når vi har kontaktet dem. I Seekings har vi fundet en kompetent og seriøs partner, som kan være med til at styrke vores firma udadtil via vores nye hjemmeside og facebookprofil.

Vi kan kun give Seekings vores bedste anbefaling og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med dem.

Læs mere »

RPE Consult | Ram Peleg
When I decided to upgrade RPE Consult old web site, it was quite obvious for me to contact with Joachim Quist from the company…

…Seekings to do this job.

And indeed, he did a great work which I am very satisfied with the end results.

Læs mere »

Thrane | Frode Munksgaard
I forbindelse med reetablering af ny hjemmeside, har vi fået en professionel og forståelig assistance fra Seekings.

Og ikke mindst har vi fået etableret en forbindelse til et web bureau som lover hvad de sælger – både hurtigt og effektivt, men også design og funktionelt tilfredsstillende.
Vi har nu fået et brugbart overblik over vores it udstyr og ikke mindst dets muligheder.

Læs mere »

Zacher Advokater | Ole Husum
FRA AVIS ARTIKEL: Zacher Advokater har lanceret en helt ny hjemmeside i samarbejde med det kendte webbureau Seekings i Aarhus.

Hjemmesiden bygger på den nyeste teknologi, og indeholder derfor en hel række faciliteter både for brugeren og udbyderen.

Direktør Joachim K. Quist fra Seekings udtaler; ”Vi har her produceret vores hidtil mest dynamiske og informative hjemmeside til advokatbranchen. Vi har forsøgt at afmystificere advokaterne lidt ved bl.a. at anvende et lidt anderledes billedmateriale. Informationsmæssigt har hjemmesiden den store fordel, at den rammer en lang række søgninger i Google, hvilket er en klar fordel.”

Advokat Ole Husum udtaler;” Vi er meget tilfredse med resultatet, og synes at hjemmesiden helt lever op til vores forventninger. Vores Facebook link medførte, at vi i løbet af få dage modtog mere end 140 ”likes”, og flere end 4.000 personer har nu været inde på hjemmesiden. Det er langt over forventning. Vi kan kun sige, at vi har været meget tilfredse med samarbejdet.” Zacher Advokater A/S er et lokalt funderet advokatfirma med afdelinger i Grenaa og Ebeltoft. Zacher Advokater A/S beskæftiger i alt 14 medarbejdere, heraf 6 advokater.

Zacher Advokater A/S er et dynamisk advokatteam, der udbyder advokatydelser på et fagligt højt niveau til både private, erhvervsvirksomheder samt offentlige institutioner.

Læs mere »

Redningsgruppen | Martin Mølster
Seekings består med topkarakterer! I forbindelse med implementering af en ny online totalløsning og strategi kontaktede jeg 3…

…mediebureauer i Aarhus og omegn for at indhente tilbud.

Hos Seekings oplevede jeg en god kemi fra starten, og da det var et større projekt var direktøren med fra start. Allerede her var jeg klar over at jeg havde at gøre med et enormt professionelt og seriøst firma.

Seekings kom ikke bare med det bedste tilbud, men var også kreative og offensive med ideer og funktioner jeg ikke havde set før. Seekings’ tilbud var et forholdsvis stort 6-cifret beløb, men økonomisk langt under de andre tilbudsgivere.

Jeg valgte Seekings til opgaven, hvilket jeg aldrig har fortrudt. Fra start til slut har alt været utroligt struktureret og jeg har hele tiden følt at jeg var i trygge hænder. De taler et sprog som man kan forstå, og deres løsning giver kunder i min butik. Jeg har flere gange ringet efter lukketid, endda engang kl. 22 om aftenen, hvor telefonen blev taget med det samme, og mit problem blev løst. Sådan en service har jeg aldrig oplevet før!

Ydermere er Google resultaterne højere end forventet, vi ligger over de fleste af vores kollegaer i branchen, som har brugt årevis på deres positioner.

Jeg kan på det varmeste anbefale Seekings som samarbejdspartner. Giv Seekings en chance, du vil ikke fortryde det!

Læs mere »

Moos Byggeri | Steffen Moos
Vores samarbejde med Seekings har været helt i top. Meget professionelt forstået på den måde, at de altid er lyttende, men også…

…kritiske overfor ens foreslag.

Desmere har de udvist nødvendig fleksibilitet i processen, hvilket vi anser som utrolig vigtigt i en godt og seriøst samarbejde.

Læs mere »

Hotel Havlund | Louise Rørbæk
Samarbejdet med Seekings i forbindelse med udarbejdelse af vores nye hjemmeside og facebook profil (+ senere kampagne)…

…har været meget professionelt og “nærværende”.

Dejligt at vide, at man altid kan få hjælp til rettelser med tekst og billede, selvom systemet også er nemt at betjene selv.

Vi har fået en super flot og moderne hjemmeside – og glæder os til det fremtidige samarbejde.

Læs mere »

Kvik Trafik | Claus Nielsen
Det samarbejde jeg har haft med Seekings har forløbet super godt, og ikke mindst været effektivt. Det hele startede egentlig…

…med at jeg ville have lavet lidt Seo, men efter at have snakket med Seekings blev det til en helt ny hjemmesideløsning i stedet for. Lige fra starten har der været stor forståelse, for de ønsker og behov som jeg har haft til min virksomhed, og alt hvad de har lovet er blevet overholdt, og lidt mere til.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Seekings, de er yderst kompetente, leverer en super god service, og ikke mindst et flot og brugbart resultat.

Læs mere »

Assist It | Rikke Kjærås Pedersen
Jeg har været yderst tilfreds med vores samarbejde, og det gælder både processen og den færdige hjemmeside.

Lige fra start havde Seekings en god forståelse for mine ønsker og behov, hvor vi hurtigt fik afklaret formål, målgruppe, indhold mv, og ikke mindst var det afgørende, at siden nemt kunne ændres og tilrettes efter behov. Indenfor ca. 14 dage havde jeg en fuldt kørende hjemmeside og mine forventninger blev indfriet.

Efterfølgende har jeg været fuldt ud tilfreds med den service jeg har fået, og hvis jeg får behov for større ændringer, kan jeg til hver en tid få  Seekings til at håndtere – det giver den nødvendige tryghed og sikkerhed for, at siden både er konstant kørende samt ajourført.

Jeg kan bestemt anbefale Seekings som samarbejdspartner.

Læs mere »

Midtjysk Erhvervskøreskole | Henrik Hansen
Vi havde gennem en periode ikke opnået nok søgning på vores hjemmeside, vi var simpelthen ikke synlige nok på nettet.

Efter anbefaling valgte vi Seekings som leverandør af SEO, mobilsite, Facebook side og hjemmeside. Deres tilgang var meget professionel, hurtig og grundig. Nu er vi at finde på første side i Google søgning .

Vi kan bestemt anbefale Seekings som samarbejdspartner, de har fuldt ud levet op til vores forventninger.

Læs mere »

Autowatch | Thomas Larsen
Vi kan varmt anbefale Seekings! Vi var helt grønne på webområdet og Seekings sørgede for på meget professionel vis at…

…guide os godt og trygt igennem processen.

Det første oplæg til hjemmeside lå ufatteligt tæt op af vores ønsker og forventninger, så forståelsen for kundens behov er virkelig til stede. Der blev sat god tid af til os og der blev lyttet til alle vores ideer, hvilket bar præg af det færdige resultat.

Top karakterer herfra!

Læs mere »

Quist Menswear | Jytte Allermann Katholm Quist
Da Seekings præsenterede udkastet til vores hjemmeside blev vi uhørt glade. De havde virkelig forstået vores…

…grafiske ønsker til den nye hjemmeside.

Vi kan her i butikken kun anbefale Seekings til andre som står og mangler online markedsføring.

Læs mere »

Øzkans Køreskole | Haydar Øzkan
Jeg har fået lavet en mobil hjemmeside som jeg er blevet meget glad for. Det vi aftalte, var også det jeg fik..

Siden blev oprettet hurtig og efterfølgende har der været en god opfølgning på om det var som jeg havde forventet..

Desuden har jeg fået en QR kode med mit logo i midten, så man ikke er tvivl om, hvem den tilhører.. Super kunde betjening.

Læs mere »

FriskFisken | Heine Max
Vi i FriskFisken har brugt SEEKINGS til at promovere vores butik i Risskov, via facebook og har fået utrolig meget ud af deres indsats.

De lavede nyt cover og profil billede og kørte annoncer for os og resultatet kunne tydeligt ses i kasseapperatet.

Efter den første succes med facebook, besluttede vi os for at få dem til at lave vores nye hjemmeside og og igen er vi sindssyg glade for resultatet og ikke mindst den service der ligger bag. Vi har skulle ændre lidt i priser, udseende hen ad vejen og dette er altid ændret i løbet af 5-10 minutter.

Jeg kan kun anbefale SEEKINGS til andre købere/brugere. Et KÆMPE JA TAK, her fra !

Læs mere »

Restaurant Fedet | Carsten Siebert
Super professionelt team. Kan klart anbefales hvis du over vejer ny hjemmeside og web shop! Kan også klart anbefales…

…til Facebook optimering og opsætning af FB side.

Også tak til super hurtig support, – det spiller maxX!

Læs mere »

Green Harmony | Mette Sloth
Jeg har netop haft Seekings til at udvikle min nye flotte webshop i WordPress. Udover den er utrolig flot og professionelt…

…lavet lige ud fra de tanker jeg havde omkring design og layout, har jeg også mødt venlighed og hjælpsomhed når der var spørgsmål eller problemer.

Jeg kan varmt anbefale Seekings som samarbejdspartner

Læs mere »

Exklusiv VVS | Kenneth Kristoffersen
Da jeg besluttede mig for at starte exklusiv-vvs.dk, var jeg rundt ved en par forskellige webbureauer, men fandt…

…Seekings, som værende dem jeg følte mig tryg ved og dem der forstod mine synspunkter og visioner for mit firma.

De var og er stadig rigtigt gode til at komme med nye inputs til hjemmesiden, og de er altid til at få fat i, plus de ting jeg godt kunne tænke mig lidt anderledes, er fikset samme dag. Det er super samarbejde.

Læs mere »

Lisa´s Køreskole | Lisa Hald Jensen
Meget kompetent vejledning vedr. opsætning af hjemmeside. Altid hurtig med svar retur på spørgsmål eller …

…ændringer til hjemmeside.

Seekings kan klart anbefales.

Læs mere »

Malerfirma Brdr. Knudsen | Jan og René Knudsen
Med Seekings på side linjen til at holde styr på hjemmeside og facebook mv. er man altid optimeret.

De har fingeren på pulsen og ved hvad der virker. Ikke noget med dyre annoncer på div. medier – med Seekings som partner er du sikret den bedste rådgivning der passer til lige netop dig.

Vi stiftede bekendtskab med Seekings i forbindelse med at vi skulle ha lavet en ny hjemmeside. Vi fik en rådgiver ud og snakke med os. Rådgiveren havde gjort sit hjemmearbejde til UG. Forklarede os lidt om hvad der virker på en hjemmeside og ikke virker og viste os eksempler på dette.

Vi fik en god snak og der blev lyttet til vores ønsker omkring hvad vi gerne ville have på vores nye hjemmeside –
som efter rådgivning blev optimeret til også at passe til smartphones mv.. Ikke lang tid efter var vores side lavet af deres webudvikler. Også her mødtes vi med webudvikleren og så hjemmesiden sammen og blev forklaret hvordan tingene virker – vi fik omrokeret og tilføjet nogle ting på siden så vi var helt tilfredse med resultatet.

Og nu her ca. 8 mdr. senere er vi i gang med næste etape. De er ved at lave en facebook profil til os og optimerer os på google. Så vi slår vores konkurrenter med flere længder…

Vi kan ikke ønske os en bedre samarbejdspartner end Seekings ApS. De er meget dygtige, professionelle, kompetente og har en stor viden om det de laver samt leverer en fantastisk service. Ringer eller emailer
man om nogle ting man gerne vil ha tilføjet til f.eks hjemmeside er det sket inden 10 min. Har man ønske om ny hjemmeside el. lign så er det Seekings man skal have fat i.

Læs mere »

Midttek El | Steffen B. Herlufsen
Vi fik for nyligt oprettet 2 mobil hjemmesider, til henholdsvis Hadsten El og Midttek El Århus. Begge sider blev oprettet hurtigt…

…og uden problemer. Der var stort set ingen tilretninger eller smårettelser. Alt var lavet perfekt efter mine stikord. Spot ON!

Vi har efterfølgende oplevet en stigning i aften- og weekendudkald, sikkert pga. kundernes smartphone er lige ved hånden i forbindelse med et strømsvigt eller el-problemer.

Vi skal nu et skridt videre med online markedsføring hos Seekings………glæder os!

Læs mere »

Le Haut des Espinets | Lars Svendsen
Seekings har hjulpet os med opbygning og implementering af en ny webside. Det kom der et godt resultat ud…

…af og vi er glade for samarbejdet. Kompetancen er iorden og kreativiteten blomster når nyt skal udvikles. Senest har Seekings hjulpet os med at bruge facebook som markedsføringsplatform.

Læs mere »

Din Køreskole Aarhus | Henrik Bahne
Din Køreskole har været yderst tilfreds med samarbejdet med Seekings. Seekings har hjulpet os med vores…

…facebookside, så den bl.a. har fået et unikt coverbillede. Især har vi været tilfredse med kommunikationen mellem os og Seekings. Dette kom til udtryk i selve designprocessen, hvor vores idéer og ændringer hurtigt blev ført ud i livet.

Læs mere »

Anbæk Maskinstation A/S | Peter Bech Johansen
Vi har været meget tilfredse med det stykke arbejde Seekings har lavet for os. Vi stod og skulle lægge 2 virksomheder sammen…

…til én, hvorfor vi havde brug for et logo, der kunne repræsenterede begge virksomheder fremadrettet samt gerne indeholde lidt fra hvert firma.Jeg synes, at Seekings ramte plet. De fik lavet et logo, der afspejler lige præcis det vi gerne vil udstråle for vores virksomhed.

Læs mere »

Insightments | Bo Fensbæk
Insightments valgte Seekings ud fra mange vigtige kriterier. Vi ønskede en langvarig relation som kan bistå os i…

…vores udvikling og som ønskede at forstå vores strategiske forretningskriterier.

Vi fik en meget dygtig projektansvarlig tilknyttet og såvel markedsføringsbudskaber, proces, usædvanlig flot grafik samt efterfølgende support og tilpasning er i særklasse. At vi tilmed har fået flot respons fra nye kunder og tunge professionelle kolleger understreger at vi valgte rigtigt. Kontakt os gerne for en referenceudtalelse.

Læs mere »

Kama Kaffe | Esben Bach Lauridsen
Dejligt når opgaven bliver løst af professionelle og engagerede der lytter til kundens behov.


Læs mere »

SKT-Byg | Steffen Thomsen
Seekings har været med behjælpelig med en opbygningen af vores hjemmeside og Facebookside.

Jeg havde en rådgiver på besøg og efter en god dialog, faldt beslutningen på en ny hjemmeside. Rådgiver tilbød jeg kunne køre direkte i hælene på ham tilbage til hovedkontoret, hvor der sad en designer klar til at gå i gang med projektet.

Her fik vi klarlagt ønsker og visioner for hjemmesiden, hvorefter arbejdet kunne begynde.
Med en hurtig indsats fra begge parter, fik vi let og smertefrit opsat en nymoderne hjemmeside, med nye referencebilleder i løbet af 14 dage.

Tak til Seekings for en hurtig service, et godt produkt og et godt samarbejde.

Læs mere »

Grenaa Motionsløbeklub | Birthe Knold
Jeg synes, at forløbet har været godt. Indledende samtale med dig sidst i 2015 og færdigt resultat et par måneder efter.

Hjemmesiden fremstår flot og brugervenlig og i henhold til vores ønsker.

I har været gode til at lytte.  Rettelser og tilføjelser sendt pr. e-mail er behandlet senest dagen efter. Det er godt.

Min opfattelse er, at de øvrige medlemmer, der har været en del af forløbet, også er tilfredse med resultatet og aftalen med Seekings.

Jeg har tillid til et fortsat godt samarbejde.

Læs mere »

Lavprisforsikring
Vi i hos Lavprisforsikring er nu helt sikre på, at valget af leverandør af vores nye online-projekt var det helt korrekte.

Ikke desto mindre har Seekings formået at følge projektet til dørs – men en sammensmeltning af den kompetente rådgiver Jakob Munk og hans hold, har Seekings fået projektet til at gå op i en højere enhed.
Vi kan klart anbefale Seekings A/S og ser frem til vores fremtidige samarbejde

Læs mere »

Beringsslagteren | Steen Mortensen
Vi har fået lavet en ny hjemmeside ved Seekings og vi er super tilfredse med resultatet. Vi har fået mange positive…

…tilkendegivelser med vores nye hjemmeside. Hele processen har været god fra forløbet fra sælger til slut produkt og så er de utrolig flexible og hjælpsomme med rettelser, så en god oplevelse her fra.

Med venlig hilsen
Beringsslagteren

Læs mere »

Ranimex Vine | Ann Jessen Nielsen
Altid god og kompetent service både fra vores lokale kontaktperson Dorthe Bøttger-Larsen og fra kontoret.

Vi har bl.a. fået lavet flere Facebook annoncer/konkurrencer, som har givet rigtig godt resultat.

Professionel opsætning og rådgivning hele vejen 🙂

Læs mere »

Nybøllgrill | Anette Schmidt
Seekings kan anbefales, de overholder hvad de lover. Jeg har fået hjælp til Facebook og det gav et super resultat og flere kunder i butikken.

Dejligt at blive ringet op når der skal laves nyt på facebook.

For os har det været dejligt med Dorte Bøttger Larsen som konsulent her fra Sønderjylland

Hun er altid parat med en hjælpende hånd hvis man er i tvivl.

Vi kan varmt anbefale Seekings.👍👍

Ska do ha en burger do ka haus
så kom til nøffelgrill vi ve` hvodan den ska laues
af oksekø æ bøffe vi Laue ja det er nau der daue.

Læs mere »

Cafe Odora | Gitte Majed
Vi fra Cafeodora har fået lavet vores Facebook side af Seekings. Og vi må da sige at det…

…er noget af det bedste vi kunne gøre.

Det har givet os meget god respons .

De er meget hjælpsomme og altid klar til at hjælpe med alt forefaldende.

Vi kan kun anbefale Seekings.

De skal også lave vores hjemmeside hvilket også nok skal blive godt.

Læs mere »

D.E. TekniQ | Kaj Nygaard Pedersen
Jeg er glad for, at vi valgte Seekings, som samarbejdspartner til vores online markedsføring. Allerede i udvælgelsen…

…af, hvem der skulle lave vores nye online markedsførings platforme til PC, mobil og tablet stod det klart, at Jonas Vogt var den, der havde mest erfaring med, hvad der skulle til og var god til at lytte til ønsker og behov.

Efter vi har været i gang nogle måneder er vores synlighed på nettet steget markant. Det er dejligt, at vi bare kan kontakte Seekings, og så bliver tingene gjort, så vi ikke selv skal sidde og bøvle med det. Samtidig gør det heller ikke noget, at det er til en fornuftig økonomi.

Læs mere »

Kjeld Rytter VVS | Hanne Nielsen
Vi har været yderst tilfredse med vores samarbejde med Seekings. Dette gælder lige fra rådgivningen fra Jonas Vogt omkring hvilke…

…løsninger, der ville være interessante for vores firma, samt selve udførelsen af vores facebook side og annonceudarbejdelsen, som er lavet af Anton Brix Torø.

De er lette at snakke med og forstår, hvad man mener. Det er ikke sådan, at man bliver nødt til at stille sig tilfreds med noget, fordi man føler, at man er besværlig eller ikke kan forklare, hvad man gerne vil have. De er ikke tilfredse med deres arbejde, før vi er tilfredse. Vi er først lige kommet i gang, men forventer at vores tiltag vil få en positiv virkning.
Helt klart 5 stjerner herfra.

Læs mere »

ABTEK INTERNATIONAL | Henning Nielsen
Vi fik Seekings anbefalet af en kollega i branchen, men nåede faktisk ikke at kontakte dem, før vi blev kontaktet af Dorte fra Seekings.

Vi aftalte et møde, fik efterfølgende priser på det aftalte, som vi så bestilte.
Seekings leverede det aftalte produkt, og der kom ikke nogen skrædderregninger, som det ellers ofte ses i branchen.

Vi er rigtig glade for samarbejdet!

Læs mere »

Horsens Cykler | Julie Ibi Hjorth
Vi kan varmt anbefale Seekings!
Vi ønsker især at FREMHÆVE; Online Specialist Andreas Vahle…

– Som hele vejen yder en KÆMPE indsats, og en prisværdig service!
Vi er rigtig glade for det samarbejde vi har med Seekings.
Tilfredsheden skyldes ikke kun det flotte arbejde der bliver udført, men også den hurtige og altid gode support og service vi får!

Læs mere »

Fast Mad | Kristina Fast
Har været meget tilfreds med mit samarbejde med seekings, har fået en meget flot hjemmeside, og servicen hos seekings…

…har været super, de har nemt og hurtigt løst de problemer jeg har haft.

Læs mere »

Fischer Advokatfirma  | Hans Henrik Fischer
Fischer-Advokatfirma ApS har fået designet og opsat en ny hjemmeside hos Seekings – det var en hurtig og superprofessionel leverance…

der allerede efter kort tid har genereret nye klienter til Fischer-Advokatfirma ApS.

Med venlig hilsen
Hans Henrik Fischer

Læs mere »

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

Navn / Firmanavn
E-mail

Telefonnummer
Besked