Koch Biler

+80% stigning i konverteringer efter ny hjemmeside

Resultater for Koch Biler

Kunde

Koch Biler

Website

System

WordPress

Vi har hjulpet med

Hjemmeside, Google Ads, Meta Ads, Foto & video

Scroll

Scroll

Webdesign

Digital hjørnesten for bilbranchens digitale indtog

Koch Biler havde brug for en nymoderne og intuitiv hjemmeside, med base i bilernes verden. Derfor udviklede Seekings en brugervenlig hjemmeside, med der skulle være forgænger for de mange bilhuse i Danmark.

Det resulterede i en hjemmeside, der har skabt en kæmpe synlighed på nettet, samt brugervenligt design.

Vi har derfor skabt en databaseret hjemmeside, hvor vi med dynamiske virkemidler, imødekommer de behov som både kunden og brugerne har.  

hændelse pr. brugersession
0
engagement rate
0 %

Google Ads

Skalérbar og synlig på tværs af søgemaskiner

For Koch Biler har Google ads været end givende og styrer proces. Her har fokus været at opnå flere henvendelser, så Koch biler selv kunne konvertere MQL’er til SQL’er. Det har krævet en full-funnel opsætning, hvor kunderejsen og data har været altafgørende for succes. Det har resulteret i et kontinuerligt performende setup, der løbende er blevet justeret efter behov og data.

konverteringsrate
0 %
pr. kunde
0 kr.

Foto & video

Sådan fremhævede vi bilkultur og personlig rådgivning visuelt

Vi har styrket Koch Bilers engagement i bilbranchen ved omhyggeligt at fremvise virksomhedens centrale værdier omkring personlig rådgivning og fremme af bilkultur gennem brug af video og billeder. Dette initiativ formidler firmaets ekspertise i at tilpasse bilkøbsoplevelser, der møder individuelle behov.

Disse tiltag bidrager til at skabe en solid tillid og professionalisme hos kunderne, samtidig med at de fremhæver betydningen af at vælge det rette køretøj for en forbedret livskvalitet.

8 år som tilfreds kunde

Hos Koch Biler har vi været kunde hos Seekings i over 8 år, og vi har alle år været super glade for det. De har virkelig hjulpet os med vores online tilstedeværelse – bl.a. opbygning af hjemmeside, Google SEO og Google Ads. Noget af det, vi værdsætter mest ved vores samarbejde med Seekings, er den personlige service. Vi har altid haft faste kontaktpersoner, der kender vores virksomhed og vores behov, hvilket har skabt en tillidsfuld relation. Vi kan varmt anbefale andre virksomheder at indgå et samarbejde med Seekings. 🙂

Koch Biler A/S

Se flere cases

Vi vil også gerne hjælpe med din digitale succes