360° markedsføringspartner

Seekings blev etableret tilbage i januar 2013 af tidligere branchespecialister med mange års erfaring inden for online markedsføring. Målet var klart: Her skulle ingen kunde føle, at de bare var endnu et ‘nummer i rækken’ og kvalitet skulle bane vejen for væksten.

I dag er Seekings blevet et full-service bureau. Grundet vores vækst i medarbejdere tilbyder vi i dag adgang til et mediehus fyldt med specialister inden for hver deres område. Derfor kan vi varetage alle aspekter inden for online markedsføring. Alt sammen til gavn for vores kunder.

Siden etableringen er flere og flere kunder kommet til fra hele landet, da vi fra dag ét har tilbudt landsdækkende personlig service. Fokus har nemlig altid været at besøge vores kunders virksomheder og dermed kunne viderebringe deres DNA over i en professionel online løsning.

Ikke størst, men bedst!

“Hellere lille og vågen end stor og doven”. Seekings styrke er bl.a. fleksibilitet. Skulle der f.eks. komme nye produkter på markedet, platforme eller medier, har vi ikke en kæmpe organisation, hvor der ofte kan være langt fra tanke til handling. Hos Seekings bliver alle medarbejdere hørt og inddraget, hvilket betyder, at vi kan agere hurtigt og effektivt på eventuelle nye markedsføringstiltag.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Alle ved, at glade medarbejdere er til gavn for alle, og netop derfor har vi stor fokus på medarbejdertilfredshed. Internt holder vi bl.a. sommerfest, julefrokost og såkaldte ‘Fun Days’ (teambuilding) m.v., hvor vi har socialt samvær, der styrker vores interne kammeratskab og kommunikation. Dette er også et af vores fokusområder i dagligdagen, hvor vi f.eks. spiller bordfodbold og griller, når vejret tillader det – alt i alt har vi en afslappet atmosfære og flad organisation.

Din samarbejdspartner

Kort og godt vil du opleve Seekings som en jordnær samarbejdspartner. Her er mennesker bag hver eneste tanke og handling. Du vil med garanti altid blive mødt med et smil og en professionel indstilling. Hos Seekings sikrer vi bl.a.:

 • Høj kvalitet
 • Stor viden og erfaring
 • Altid opdateret på seneste trends
 • Glade medarbejdere
 • Hurtig og effektiv respons
 • En aftale er en aftale
 • At du ikke ‘bliver et nummer’

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked