Bliv nr. 1 på Google i morgen!

Ifølge Danmarks Statistik benytter 80% af den danske befolkning Google søgninger, før de foretager et køb af en vare, service eller ydelse.

Med Google Ads har du mulighed for at ligge øverst på Google med skræddersyede annoncer direkte til din målgruppe. Derudover er en anden fordel ved Google Ads, at du kan målrette dine annoncer ud fra de geografier, du ønsker. Google Ads er også yderst fleksibelt. Du kan pause og aktivere dine kampagner løbende samt justere dit daglige klikbudget, så du på den måde altid har 100% kontrol over dit budget.

Uanset om du ønsker at tiltrække nye besøgende på dit website, øge onlinesalget, få telefonerne til at kime eller få kunderne tilbage for at købe mere, kan Google Ads hjælpe.

Certificeret Google Ads Partner

Hos Seekings er vi certificeret af Google som Ads Partner, hvilket er din garanti for et professionelt samarbejde omkring dine annoncer. Som Google Partner er vi altid up-to-date med de nyeste tiltag, og vi har en direkte telefonlinje til deres eksperter – til gavn for din virksomhed.

Google Ads er meget mere end ‘bare en tekstannonce’. Der er et hav af muligheder, når vi udarbejder en kampagne. F.eks. ‘ring op funktion’, billedannoncer (Google Display), anmeldelse- og infoudvidelser, re-marketing m.m.

Et samarbejde med Seekings indeholder altid en komplet løsning, hvor vi udarbejder hele kampagnen med udgangspunkt i din virksomhed og tilpasset dit budget. Vi sørger også for kontinuerligt at optimere din løsning for at tilføre mest mulig værdi til din virksomhed.

Tæt samarbejde

Hos Seekings har du altid en fast Google-certificeret kontaktperson, som du altid kan ringe eller skrive til. Vores specialister overvåger nøje dine resultater og sender dig løbende letlæselige statistikker.

 • Adgang til et mediehus fyldt med specialister
 • Komplet setup
 • Fast kontaktperson
 • E-mail og telefonsupport året rundt
 • Gennemsigtige statistikker
 • Løbende optimering af kampagner
 • Egenkontrol over budget
 • Mulighed for internationale kampagner

96% af danskerne benytter Google som søgemaskine

80% af danskerne søger på Google før de foretager et køb af en vare, service eller ydelse

90% af brugerne ser kun på side 1 af Google

66% af alle salg sker via internettets påvirkning

Ring 70 34 56 90 eller skriv og book et uforpligtende møde!

Vi gennemgår din nuværende markedsføring og ser, om der er mulighed for at hjælpe din virksomhed til at fremstå mere professionelt samt sikre, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner. Derudover opdaterer vi dig med den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Mødet tager ca. 60 minutter og foregår hos dig.

  Navn / Firmanavn
  E-mail

  Telefonnummer
  Besked