N’finity Beauty

Fra 6 klinikker til Danmarks største kosmetiske lægeklinikkæde

Resultater for N’finity Beauty

Kunde

N’finity Beauty

System

WordPress & WooCommerce

Vi har hjulpet med

Webshop, Google Ads, Meta Ads, Foto & video

Scroll

Scroll

Webdesign & webshop

Med et nyt og visuelt appellerende onlineunivers satte vi nye standarder i skønhedsbranchen

I samarbejde med N’finity Beauty har vi skabt en digital oplevelse, der afspejler klinikkens æstetiske ekspertise og kundetilgang. Vores arbejde med Nfinitybeauty.dk har resulteret i en markant online tilstedeværelse, hvilket ses på over 750 ordre og 1 million i omsætning på webshoppen det første år. Vi har integreret betalingsløsninger som AnyDay og ViaBill, for at optimere brugeroplevelsen og tilgængeligheden. 

Nfinitybeauty.dk er et klart resultat af et skræddersyet og tiltalende design, der performer og konverterer.

ordre første år
+ 0
omsætning på webshop
1 mio kr.

Google Ads

Enestående vækst og resultater gennem målrettede annoncestrategier

For N’finity Beauty har vores tilpassede Google Ads strategier udløst en markant forbedring af online engagement og klinikbookinger. Med målrettet annonceplacering har vi øget antallet af konverteringer med hele 134%, mens konverteringsraten er steget med 24,8%. Denne strategiske tilgang har også resulteret i en 77% stigning i klik og en 25,8% forøgelse i eksponeringer, hvilket vidner om en betydelig forbedring i klinikkens online synlighed. Mest imponerende er, at vi har formået at reducere prisen på konvertering med 47%, hvilket effektivt maksimerer ROI.

Stigning i konverteringer
0 %
Forøgelse af eksponeringer
0 %

Meta Ads

Effektiv vækststrategi med retargeting kampagner for N’finity Beauty

For N’finity Beauty har vi udarbejdet kampagner bestående af dynamiske og kanvasannoncer som led i deres betalte sociale medier på Facebook og Instagram.

Gennem pixel-sporing har vi forbedret muligheden for at indsamle og udnytte data effektivt på annoncekontoen.

Det har resulteret i mere præcis målretning, større synlighed (brand awareness) og ikke mindst flere henvendelser.

Foto & video

En visuel fortælling af skønhed

N’finity Beauty præsenteres gennem vores videoindhold der illustrerer, hvordan klinikken fremmer personlig skønhed og velvære med alt fra filler og botox til laserterapi, udført af certificerede eksperter.

Videoen afspejler klinikkens mål om at afspejle klienternes indre velvære udadtil, hvilket skaber en stærk følelse af tillid hos seerne. Med en fokus på æstetik og individuel forvandling etablerer vores visuelle fortælling en forbindelse, der fremhæver N’finity Beautys unikke tilgang til skønhed.

Vi har hos N’finity forsøgt ved forskellige web udbydere. Desværre så falder man i for salgstalen, og oplevelserne har været meget dårlige. Så mødte vi Jakob som startede med at være kunde hos os, og lyttede til de problemer vi havde med de andre web udviklere.

Uden en salgstale startede vi et samarbejde, og endte med den bedste hjemmeside inden for den kosmetiske branche. I et fantastisk samarbejde med Jakob Munk og hans dygtige medarbejdere – blandt andet Celine og Peter – kan man mærke, at det ikke blot handler om, at sælge en hjemmeside, men at der bliver lagt sjæl og kærlighed i processen, så man bliver fuldt ud tilfreds med varen.

Vi har en fast aftale med Seekings om styringen af alt det tekniske og Google Ads, som har løftet vores omsætning med 300 procent over det seneste år.

Vi vil til enhver tid anbefale Jakob og hans team til andre.

Sinan Al’Karradi, Indehaver

Se flere cases

Vi vil også gerne hjælpe med din digitale succes