Houkjær Begravelse

Fra lokal begravelsesforretning til Danmarks førende bedemand

Resultater for Houkjær Begravelse

Kunde

Houkjær Begravelse

System

WordPress

Vi har hjulpet med

Hjemmeside, Google Ads, Meta Ads

Scroll

Scroll

Webdesign

Tryghed, tillid og lokalt nærvær

Det var fra en start et ønske hjemmesiden afspejler det lokale aspekt samt det nærvær og den tillid, som er essentiel ved valget af bedemand. Houkjær Begravelse ønsker at gøre hver lokalafdeling tilgængelig og fremhæve de ansatte og vigtigheden af personlig service. Det hjælper kunderne med at føle sig trygge og understøttede i en svær tid.

For at gøre processen mere brugervenlig og gennemskuelig, har der været et markant fokus på at tilbyde brugeren en samlet pakkepris for deres bisættelse eller begravelse. Dette gør det nemmere at træffe velinformerede beslutninger under en svær tid.

Derudover er der implementeret et checkout-system, der gør det muligt at bestille en begravelse online i eget tempo. Efter bestillingen er gennemført, kan kunden indgå i en dialog med Houkjær Begravelse for at afklare yderligere detaljer og sikre, at alle specifikke ønsker og behov bliver opfyldt.

afvisningsprocent (GNS.)
0 %
Sessionsvarighed (GNS.)
0 min.

Google Ads

En øget indsats på online nærvær har taget Houkjær Begravelse til nye højder

Google Ads løsningen har haft fokus på at lave en skalerbar løsning til de enkelte afdelinger, som har fokus på at være synlig på de enkelte afdelinger. Her har fokus været på at skabe en rød tråd gennem SEO med både lokale og landsdækkende søgeord.

I tillæg til Google Ads indsatsen er der etableret Google My Business-profiler for alle afdelinger, hvilket har været med til at styrke deres lokale synlighed betydeligt. Dette har været en vigtig del af strategien for at tiltrække flere lokale kunder og forbedre den generelle online interaktion.

Med disse tiltag har Houkjær Begravelse opnået en konverteringsrate på 4,56% og en stigning på 126,55% i antal af henvendelser når man sammenligner 2023 med 2022 i Google Ads.

konverteringsrate
+ 0 %
stigning i konverteringer kontra året før
+ 0 %

Google SEO

Lokal synlighed på tværs af hele landet

Houkjær Begravelse har implementeret en avanceret SEO-strategi på deres hjemmeside ved at oprette dedikerede undersider for hver af deres afdelinger. Disse sider er nøje optimeret med de mest søgte søgeord, der er relevante for begravelsestjenester, samt den specifikke geografi, som hver afdeling dækker.

Denne tilgang sikrer, at de lokale afdelinger opnår højere synlighed i søgemaskinernes resultater, når potentielle kunder søger efter begravelsestjenester i deres område.

Denne geografisk fokuserede SEO-taktik hjælper med at tiltrække mere målrettet trafik til hver afdelingsside, hvilket forbedrer både brugeroplevelsen og hjemmesidens samlede performance i søgemaskinerne.

søgeord i top 5 på google
0 /320
byer
0

På rette vej

Houkjær Begravelse har skabt en klar vej fremadadrettet og den digitale rejse fortsætter

Houkjær Begravelse har oplevet markant vækst siden Seekings overtog deres online løsning tilbage i 2017. Houkjær Begravelse kom dengang med 7-9 afdelinger. I dag har de udvidet til at være Danmarks største landsdækkende bedemandskæde med 64+ afdelinger spredt over hele Danmark.

Houkjærs Begravelses vækst spejles i deres hjemmeside, som konstant opdateres for at vise nye afdelinger, hvilket gør det nemt for kunderne at finde deres lokale bedemand. Effektiv synlighed på Google gennem Google Ads og SEO med fokus på både lokal og landsdækkende synlighed har haft stor indflydelse på Houkjærs Begravelses succes og vækst

nye afdelinger
+ 0
fremgang på Google
0 %

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Jakob Houkjær, Direktør og indehaver

Se flere cases

Vi vil også gerne hjælpe med din digitale succes